#SupremeCoverGirls: cine sunt cele trei citioare de pe coperta Cosmo de noiembrie?

Cititoarele noastre Lorena Urse, Alexandra Bud și Cosmina-Paula Neamțu mizează pe naturalețe — iar pentru ele, îngrijirea corectă și aspectul radios al părului strălucind de sănătate este esențial în cultivarea încrederii în sine. Cunoaște-le mai bine pe cele trei #SupremeCoverGirls câștigătoare ale concursului nostru și vezi care a fost experiența lor alături de COSMO, la ședința foto pentru coperta acestei ediții de noiembrie!

Descoperă toate modurile în care îți poți achiziționa ediția noastră de noiembrie aici!

Le-am cunoscut pe Alexandra, Lorena și Cosmina într-o dimineață de marți, când am intrat în studioul foto și am întâlnit trei perechi de ochi mari și expresivi care mă fixau cu timiditate, ba chiar cu o oarecare teamă, în vreme ce luau aminte la indicațiile de make-up sau hairstyle ale colegilor mei. Și trebuie să recunosc că, din prima clipă, m-am bucurat enorm că le aveam, în sfârșit, alături de noi pe cele trei câștigătoare ale concursului #SupremeCoverGirl, concurs pe care l-am desfășurat luna trecută pe Instagram, împreună cu partenerul nostru, Head & Shoulders Supreme Volume.

Și m-am bucurat nu doar fiindcă ofeream, în sfârșit, premiul pe care l-am promis. Sau fiindcă fetele care l-au câștigat străluceau de frumusețe, la exterior și la interior deopotrivă. M-am bucurat pentru că, în sinea mea, mereu mi-am imaginat citioarele COSMO ca versiuni mai mult sau mai puțin apropiate ale Cosminei, Lorenei sau Alexandrei.

Ele vor povesti mai jos cât de bine s-au simțit alături de noi și ce oportunitate incredibilă este apariția pe această copertă, însă ceea ce nu știu ele — un secret al meu, dacă vreți — este că experiența acestui shooting de Cover a fost nu doar visul lor, ci, într-o oarecare măsură, și al meu. Fără a despica și mai mult firul în patru, mai bine le oferim celor trei #SupremeCoverGirls cuvântul.

#SupremeCoverGirl Head and Shoulders

Citește și Secretul suprem al părului sănătos!

LORENA URSE (@ursamica)

COSMO: Hei, Lorena, cum este pentru tine experiența de a fi una dintre cele trei #SupremeCoverGirls la shootingul nostru?

LORENA: Eu sunt o fire mai timidă, mă emoționez ușor și vreau să vă spun că pentru mine este minunat să fiu aici — încă nu îmi vine să cred! Eu chiar am crescut citind Cosmopolitan și niciodată nu m-aș fi gândit că o să am la un moment dat ocazia de a fi pe copertă! Este o dovadă că viața chiar este plină de suprize și nu știi niciodată ce îți rezervă. Sunt foarte fericită acum!

COSMO: Spune-ne câte ceva despre tine! Câți ani ai, cu ce te ocupi în prezent și care este visul tău în viață?

LORENA: Sunt Lorena Urse, mai nou Balea, pentru că m-am căsătorit anul acesta, am 21 de ani și sunt studentă în anul 4 la medicină dentară. Nu a fost mereu visul meu să fac asta în viață — dar am crescut alături de sora și verișoara mea, care și-au dorit să ajungă la medicină și, cumva, iată-mă aici mai mult datorită influenței lor benefice. Și spun «benefice», deoarece îmi place foarte mult ceea ce fac, pentru că simt că mi-am ales o meserie în care voi reuși să îmbin estetica și spiritul meu artistic cu stabilitatea profesională, atât de necesară în vremurile acestea.

COSMO: Uh, să trecem la «motivul» pentru care ne-am adunat aici, spune-ne de cât timp ai părul atât de lung?

LORENA: L-am avut scurt toată copilăria și cred că de la 16 ani am început să îl las mai lung, observând că îmi place faoarte mult cum îmi stă așa. Sunt o norocoasă, oricum, pentru că, sincer, părul meu nu necesită prea mult efort în a-l îngriji. Nu folosesc balsam, doar șampon și un ulei «leave in» pentru păr.

COSMO: Ai ceva să îi reporșezi?

LORENA: Un singur lucru este enervant, faptul că trebuie să îl spăl destul de des — fiindcă am tenul uleios, și părul mi se îngrașă mult la rădăcină, așa că îl spăl o dată la două zile.   

COSMO: Care crezi că este secretul părului tău acum?

LORENA: Moștenirea genetică, sunt sigură! Mama are un păr foarte lung și des, pe care nu îl poți cuprinde cu o mână. Și spre deosebire de mine, ea nu are probleme nici cu excesul de sebum la rădăcină. În rest, pot spune că mă abțin foarte mult de la a folosi aparate de coafat — mă bazez doar pe ondulator, și asta doar uneori, fiindcă îmi plac buclele. Dar îmi place naturalețea și nu îl coafez niciodată în exces.

COSMO: Te machiazi sau te coafezi? Ce alegi în criză de timp?

LORENA: Tocmai spuneam că părul meu este foarte docil și arată frumos de la natură, așa că voi alege machiajul — tenul meu este ușor acneic, așa că machiajul îmi crește încrederea în mine. Părul meu este atât de de maleabil, încât eu chiar pot folosi hashtagul #iwokeuplikethis legat de coafură, și să fie adevărat!

#SupremeCoverGirls Lorena Urse
#SupremeCoverGirl Lorena Urse, 21 ani, București

COSMO: Ce părăre ai despre produsele din gama Head&Shoulders Supreme Volume?

LORENA: Le-am folosit cu plăcere, am simțit o îmbunătățire în textura părului și în senzația de propețime. Părul are mai mult volum, asta e sigur, dar parcă îl simt, în același timp, mai ușor.

COSMO: În sfârșit, dezvăluie-ne ceva inedit despre tine…

LORENA: Uite ceva la care sunt sigură că nu vă așteptați, respectiv, să mă fi nimerit atât de bine: de când eram mică folosesc aproape numai produse Head & Shoulders! Mama și sora mea — care se și vopsesc, spre deosebire de mine — mereu îmi spuneau să mai schimb, să mai încerc și altceva, dar mie chiar îmi plăceau produsele! Nu am renunțat, și acum iată-mă pe coperta COSMO!

Citește și Păr sănătos: scretul coafurilor din reclame!

COSMINA-PAULA NEAMȚU (@cosmina_paula)

COSMO: Bună, Cosmina, cum ți-a plăcut experiența de a fi alături de noi astăzi, de a fi #SupremeCoverGirl?

COSMINA: Ați fost incredibili și totul s-a desfășurat impecabil, chiar ne-ați făcut să ne simțim speciale, din toate punctele de vedere. Nu-mi vine să cred că voi fi pe coperta revistei ale căror pictoriale le admir de atâta timp, că am parte de același tratament și de aceeși echipă care lucrează cu atât de multe vedete!

COSMO: Uh, mulțumim *blushing*! Acum spune-ne câte ceva despre tine. Câți ani ai, cu ce te ocupi în prezent?

COSMINA: Am aproape 23 de ani, am absolvit o facultate de Finanțe în Londra și acum am un intership aici, în București, la Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare. Sincer, îmi place foarte mult ceea ce fac în prezent — nu e o muncă monotonă, iar pentru mine asta este foarte important. Dar, în trecut, chiar am făcut o bună parte din viața mea modelling — doar că pentru mine a fost mai mult la nivel de hobby.

COSMO: La cât de bine arată părul tău, îngrijirea lui chiar nu pare un hobby! Spune-ne cum procedezi.

COSMINA: În primul rând, nu mi-l vopsesc. Mi-am făcut un doar baleaj recent — care mi se pare că mi-a uscat puțin părul și, deci, nu aș mai repeta experiența. Altfel, nu îl tund foarte des pentru că îmi place să fie lung — îi iau vârfurile o dată la două luni. Am avut părul foarte până scurt acum 4 ani, însă de atunci am decis să nu mai fac nicio schimbare, să îl păstrez cât mai natural, așa că nu un an îl am la lungimea aceasta.

Pe partea de îngrijire, nu am un ritual complex, însă șamponul, balsamul și masca sunt indispensabile, și, de asemenea, un produs «leave in», pe care îl aplic ulterior ca să îmi descurc părul și să fie mai moale. Dezavantajul e că folosesc destul de des placa, deci trebuie să am grijă să aplic un produs cu protecție anti-termincă, unul care să protejeze părul de efectele ei.

COSMO: Dacă ar trebui să alegi între a te machia și a-ți face părul înainte să ieși din casă, ce ai alege?

COSMINA: Pentru mine, cel puțin, e mai important să îmi fac părul decât să mă machiez. Sunt creață, am și breton, iar părul meu are și o textură destul de sârmoasă — așa că, dacă nu este aranjat, poate conferi un aspect neîngrijit lookului meu per total. Mă simt, pur și simplu, mult mai aranjată și am mai multă încredere în mine când am grijă de aspectul părului, și spun asta fără să am nimic împotriva produselor de make-up în general.

#SupremeCoverGirls Cosmina Paula Neamțu
#SupremeCoverGirl Cosmina-Paula Neamțu, 23 ani, București

COSMO: Ai un job într-o corporație — vine la pachet cu unele reguli de hairstyle potrivit pentru birou?

COSMINA: În general mi-l fac drept, recunosc, fiindcă mi se pare o coafură mai «profi», dar nu sunt reguli stricte care să-mi intrezică să-mi fac «beach waves», dacă aș simți nevoia într-o zi.

COSMO: Folosisei deja produse Head & Shoulders înainte de a participa la concursul nostru?

COSMINA: Head & Shoulders este un brand foarte cunoscut, așa că știam produsele și mai folosisem unele game, însă destul de întâmplător. Odată cu concursul pentru #SupremeCoverGirl, însă, chiar am testat și am descoperit beneficiile acestei game, Supreme Volume. Părul este catifelat, iar produsele au un miros foarte plăcut. Mie, sincer, mai mult decât șamponul mi-a plăcut balsamul — fiindcă nu este un balsam care rămâne pe păr și nu-l îngrașă, ci îl netezește și se clătește destul de ușor.

COSMO: În sfârșit, spune-ne un secret al părului frumos, un truc băbesc învățat de la mama ta…

COSMINA: Eh, de când cu tehnologia asta, cine mai apelează acum la trucuri băbești? Pot să îți spun că atunci când eram mică, mama îmi punea părul pe moațe (râde). Nu, mama nu mi-a dezvăluit secrete, ci mi-a transmis unele sfaturi utile. Cum ar fi, să nu folosesc pieptănul, ci să-mi descâlcesc părul cu degetele ca să nu se rupă! Sau, cum ți se mai zice și în saloanele de frumusețe, să îți clătești părul cu apă rece ca să se închidă cuticula!

Citește și Atuul suprem al coafurilor tale din toamna asta!

ALEXANDRA BUD (@innnera)

COSMO: Hei, Alexandra, cum ai aflat de concursul nostru și ce simți acum, că ai câștigat și ești una dintre cele trei #SupremeCoverGirls?

ALEXANDRA: Am aflat de pe Instagram despre această campanie, din postările unor influenceri pe care îi urmăresc și care au promovat concursul. Cum mă simt? Extraordinar, este o oportunitate incredibilă! După ce m-am înscris, am stat cu sufletul la gură până în ultimul moment, fiindcă a fost o competiție destul de strânsă între noi la un moment dat, așa că mă bucur tare mult că sunt alături de voi. Abia aștept să văd revista tipărită. Mi se pare ceva ireal doar când mă gândesc la asta!

COSMO: Acum spune-ne câte ceva despre tine. Câți ani ai, cu ce te ocupi în prezent?

ALEXANDRA: Sunt din Satu Mare, am 20 de ani și studiez Contabilitate la Academia de Științe Economice din București. Dar vreau să fac mai multe lucruri în viață, așa că nu mă voi opri la studiul acestei discipline. Îmi doresc să fac și ceva mai creativ. Simt din ce în ce mai mult nevoia de artă și creativitate în viața mea, așa că, fiindcă tot sunt în ultimul an, după ce termin această facultate vreau să mă dedic designului vestimentar.

COSMO: Cum ai ajuns la această concluzie?

ALEXANDRA: Este o pasiune a mea de când eram mică. Desenam mereu diverse schițe și ținute și aveam o grămadă de idei pe partea aceasta. Acum, vreau să le pun și în practică.  În plus, mi-am dat seama că dacă lucrezi într-un domeniu care-ți cere același lucru de fiecare dată, devine totul foarte monoton — de aceea simt nevoia de artă în viața mea!

COSMO: Și menținerea părului frumos și sănătos e o artă!Ai avut mereu părul lung? Spune-ne cum ți-l îngrijești!

ALEXANDRA: Da, am părul lung de foarte mulți ani deja. Probabil pentru că atunci când eram micuță, mama mă tundea scurt, dar eu mereu mi-am dorit să mi-l părstrez mai lung. Atâta timp cât eu am părul natural, nevopsit, cel mai important în îngrijirea lui este să folosesc produse de calitate.

COSMO: Rutina ta de îngrijire constă în…

ALEXANDRA: Nu pot spune că am o rutină foarte amplă de îngrijire — din experiența de până acum, am observat că pentru părul meu este îndeajuns să folosesc șamponul și balsamul potrivit. Foarte rar folosesc o mască sau un ulei pentru păr.

COSMO: Cunoșteai produsele Head & Shoulders, adică erai familiarizată cu acest brand dinainte să participi la concursul nostru pentru #SupremeCoverGirl?

ALEXANDRA: Gama Supreme Volume o folosesc doar de când m-am înscris în concurs, însă Head & Shoulders am mai încercat și înainte, doar că nu atât de frecvent. Comparativ cu alte produse, sau cu alte produse tot de la Head & Shoulders, îmi place foarte mult textura pe care Head & Shoulders Supreme Volume o oferă firului meu de păr — de când îl folosesc, părul meu este mai fin și chiar am remarcat o diferență și la volum.

#SupremeCoverGirls Head and Shoulders
#SupremeCoverGirl Alexandra Bud, 20 ani, Satu Mare

COSMO: Aparate de coafat… da sau nu?

ALEXANDRA: Hm… Nu prea. Îmi usuc părul cu peria, asta da. Și, în unele cazuri, îl întind cu placa. Dar foarte rar! Aparatele de styling sunt bune, în sensul că atunci când îți coafezi părul te simți mai frumoasă, poți să ieși din casă și să fii admirată. Însă știu că placa încinge foarte tare firul de păr și îl poate distruge, așa că, sunt mai degrabă adepta unui hairstyle foarte natural.

COSMO: Dacă te grăbești să pleci de-acasă și ai de ales între a-ți aranja părul sau a te machia…

ALEXANDRA: Aș alege să îmi aranjez părul, sincer! Părul îngrijit este secretul frumuseții mele, și, în general, secretul unui look natural. De câțiva ani încoace am ales să nu mă mai machiez zilnic, fiindcă simt că produsele de make-up nu fac neapărat bine tenului meu, cred că, pe termen lung, substanțele din ele mi-ar putea face tenul să îmbătrânească mai repede.

COSMO: În sfârșit, spune-ne un secret despre tine…

ALEXANDRA: O să vă spun secretul numelui meu de pe Instragram, și, implicit, al medalionului pe care îl port mereu la gât. Inera vine de la „inner self”, este un «nume» care mă reprezintă pe mine cum sunt eu în adâncul sufletului — mult mai prodund decât mă regăsesc în numele de botez. De fapt, am început să scriu o carte pe care îmi doresc foarte mult să o public și știu sigur că va revoluționa toate teoriile de dezvoltare personală!

Citește și #SupremeCoverGirls: știu secretul suprem al încrederii în sine!

Încă ceva!
Conform experților Head & Shoulders, în afară de culoarea părului, există trei factori importanți care fac un tip de păr să fie unic: curbură, diametru și densitate; toate aceste caracteristici fiind în mare parte determinate de genele tale, care determină modul în care părul tău crește pe scalp, și în cele din urmă determină tipul de păr. Însă în ciuda unicității fiecărui tip de păr în parte, secretul suprem al părului sănătos este același: scalpul sănătos. Gama Head & Shoulders Supreme Volume este perfectă pentru îngrijirea lui, tu ai încercat-o deja?

Interviuri de Diana Colcer
Fotografii: Vlad Andrei
Styling: Amir Doboș
Hairstyle: Adonis Enache / Endorphin Lab
Make-up: Alexandra Crăescu / Endorphin Lab
Locație: Q Photo Studio

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.