Sunshine Shen ne ajută să descoperim starea de bine

Am stat de vorbă cu simpatica (și înțeleapta!) Sunshine Shen care ne-a povestit cum a evoluat de la statutul de model la cel de specialist în holistic wellness și terapie prin sunet.

Află, de asemenea, cum este să crești simțindu-te mereu diferită și de ce crede Sunshine că nu avem nicio șansă de a conștientiza, ca societate, că bărbații și femeile sunt, de fapt egali. V-am spus deja că Sunshine Shen este înțeleaptă – iar pentru cine nu crede asta încă, presupun că trebuie să așteptăm să apară cartea autobiografică pe care ne-o promite!

Hello, Sunshine! 😊 Știm că ai o poveste de viață foarte interesantă. Te rog, împărtășește câteva detalii cu citioarele noastre.

M-am născut la granița de nord a Chinei cu Rusia, într-un oraș numit Harbin. Să crești în anii `90 în China continentală nu a fost întotdeauna ușor, având în vedere faptul că mama mea era din Kazahstan și tatăl meu este chinez. Să fiu etichetată drept „diferită” de către toată lumea (inclusiv propria mea familie) a fost pentru mine un lucru absolut obișnuit. Prin urmare, am devenit extrem de timidă și distantă față de toată lumea din jurul meu, transformându-mă într-un copil singuratic, care abia scotea câteva cuvinte.

Aș spune că nu am ieșit din cochilia mea până n-am emigrat în Statele Unite, împreună cu mama mea, care s-a aflat printre cei câțiva fizicieni specialiști în domeniul nuclear selectați pentru a finaliza un proiect în laboratoarele internaționale din Texas. Cu toate acestea, mama mea și-a dorit întotdeauna să facă din Florida casa noastră. Deci, ea a decis ca „Sunshine” să fie numele meu în limba engleză, după faimosul „Sunshine State” (n.red.: numele neoficial al statului Florida).

Sunshine Shen Cosmopolitan Romania
Sunshine Shen, Digital Cover pentru Cosmopolitan România, Februarie 2021.

Este greu pentru tine să reușești într-o lume în care bărbații și femeile nu sunt chiar pe picior de egalitate? Consideri că a fi femeie e un avantaj?

Asistând la luptele fără sfârșit ale mamei mele printre colegii ei de sex masculin, am învățat la o vârstă incredibil de fragedă că deși încercăm să rezolvăm problema sexismului, chiar și în aceste timpuri moderne este aproape imposibil pentru societate să ajungă să realizeze că, atât argumentele pro, cât și cele contra ale bărbaților și femeilor… îi fac, de fapt, să fie egali.

Eu cred cu tărie că diferențele dintre sexe sunt cele care permit acest echilibru delicat al societății. Ca individ, mi se pare mai avantajos faptul că sunt femeie, pentru că mă simt în elementul meu atunci când sunt în măsură să mă ocup de problemele zi cu zi folosindu-mă de calități specific feminine, precum toleranța sau flexibilitatea în gândire.

Modellingul nu e singura ta pasiune, nu-i așa? Spune-ne mai multe despre celelalte proiecte ale tale.

În prezent am în lucru un manuscris pe care îl voi publica – este vorba despre prima parte a unei seriei de ficțiune, bazată oarecum pe viața mea. Scrierea creativă este domeniul în care simt că mă pot implica cu adevărată pasiune, și sper să am în curând posibilitatea de a încânta lumea cu poveștile mele!

Sunshine Shen 3
©Sunshine Shen / Cosmopolitan România, Februarie 2021.

Vorbind de pasiuni, ce te-a condus la domeniul „holistic wellness „, cum te-ai decis să-ți împărtășești pasiunea și cunoștințele cu ceilalți?

Am fost inițiată în Vindecare prin Sunet de către un prieten apropiat, acum doi ani. M-am   îndrăgostit de sunetele ademenitoare pe frecvențe de 432MHZ, ca să nu mai vorbim de mediul de o estetică angelică creat de vindecătorii prin sunet îmbrăcați în alb, în timp ce bolurile lor de cristal cântă notele acelea eterice. De fapt, am devenit atât de încântată de toate acestea, încât am decis să studiez arta bolurilor de cristal cântătoare și am devenit un vindecător prin sunet certificat!

Ce este „wellness-ul holistic”, de fapt? Și care sunt beneficiile sale?

În epoca modernă, de multe ori renunțăm la beneficiile de sănătate holistică și ne lăsăm, în schimb, angrenați într-un ritm rapid, și apelăm la soluții de scurtă durată furnizate de medicația vestică. Wellness-ul holistic nu este o soluție rapidă la problemele de sănătate care s-au manifestat deja, ci mai degrabă un „stil de viață” conștient, care ar putea ajuta la prevenirea celor mai multe afecțiuni și boli prin intermediul alimentației curate și rutinei active, cum ar fi yoga și Pilates.

Cu toate acestea, metodele mult mai blânde utilizate în wellness-ul holistic (medicina estică) pot fi la fel de importante atunci când se aplică cuiva care se luptă în prezent cu probleme de sănătatea. Cu ajutorul vindecătorului potrivit, oricine poate fi învățat cum să-și „asculte” corpul și să se vindece de o serie de boli, în loc să-și rezolve temporar disconfortul prin intermediul medicamentelor.

Ai studiat, de asemenea, marketing și afaceri, ai de gând să devii antreprenoare? Ce fel de afacere ți-ai dori să începi?

Cel mai mare vis al meu este să devin un autor și în cele din urmă scenarist, cu toate acestea, ca un antreprenor înnăscut este de datoria mea să privească totul pe ca o afacere. De exemplu, de fiecare dată când fac branding pe social media mă întreb ce scop ar avea fiecare postare sau la ce ar servi o anumită descriere, și să-mi imaginez publicul meu țintă, etc. Este convingerea mea că investiția în noi înșine în această eră digitală este cel mai bun plan de afaceri dintre toate.

Sunshine Shen 2
©Sunshine Shen / Cosmopolitan România, Februarie 2021.

Care au fost cele mai dificile provocări pe care a trebuit să le înfrunți în cariera ta? Privind înapoi, ai schimba ceva?

Cel mai dificil obstacol pentru mine a fost să pot depăși propria mea îndoială de sine. M-am trezit de multe ori prea conștiincioasă în munca mea și, prin urmare, dedicând prea mult din timpul meu pentru a rezolva „probleme” provocate de nesiguranța mea. Abia de curând, auto-depășindu-mă prin însușirea unor cunoștințe spirituale imense, am devenit conștientă de propria mea călătorie și nu aș vrea să schimb nimic.

În fotografiile tale de pe Insta, lași la vedere multă… piele – cum se poate cultiva încrederea în propriul corp? Te rog, împărtășește câteva sfaturi cu fetele Cosmo.

Cred că definiția încrederii în propriul corp variază de la o persoană la alta. Nu aș îndrăzni să presupun că femeile care aleg să nu pozeze pentru Playboy sunt în mod automat nesigure; și e valabil și pentru numărul mare de Playmates timide cu care m-am întâlnit în timpul zilelor mele la Playboy Mansion, în ciuda frumuseții lor fizice copleșitoare.

Prin urmare, cel mai bun sfat meu pentru femei ar fi să obține își conștientizeze mai intens nivelul de confort al corpului lor privind în interiorul lor în loc să-și proiecteze energiile spre exterior prin judecarea altora. Dă-ți seama cum vrei cu adevărat ca lumea să te vadă și fii sigură pe tine pentru a finaliza această călătorie a ta. Atâta  timp cât nu ne trădăm trupurile și inimile, e tot ce contează cu adevărat!

Sunshine Shen 4
©Sunshine Shen / Cosmopolitan România, Februarie 2021.

Explică-ți numele profilului instagram – Căpitanul Sunny?

Sinceră să fiu, nu am dat prea multă importanță atunci când mi-am făcut contul de IG. Am luat la întâmplare o ședință foto la Playboy Mansion, făcută în biroul lui Hugh Heffner, purtând celebra sa pălărie marinărească la acea vreme, și cred că asta a fost inspirația pentru „Captain”.

Care este stilul tău vestimentar de zi cu zi?

Fiind o persoană care petrece mult timp acasă, sunt obsedată să combin seturi comode din magazinele de pe IG, cum ar fi Youstella și OhPolly. Confortul este stilul meu cam 85% din  timp. Ori de câte ori sunt nevoită să părăsesc casa pentru un comision rapid sau două, găsesc aproape orice la @Youstella.thelabel. Îi ador fiindcă au piese extrem de flatante și gata de purtat fără bătăi de cap!

Câți pantofi și genți ai estima că se află în garderoba ta? Care este accesoriul din dressing-ul tău care te reprezintă cel mai mult?

În reședința mea actuală din Beverly Hills, am două dulapuri pline de haine, pantofi, genți și accesorii. Când vine vorba de pantofi și poșete, mă încred ferm în etichete de designer, cum ar fi Chanel, Gucci și Louis Vuitton. Numărul de pantofi de designer și poșete pe care le posed rămâne un mister chiar și pentru mine, pentru că eu întotdeauna îmi completez colecția.

Dar în ultima vreme am descoperit o nouă fascinație pentru colierele Chanel și mi-am dezvoltat deja o colecție destul de mare într-o perioadă scurtă de timp. Pot garanta că nu mă vei prinde afară din casă fără un colier Chanel, în ultima vreme. La urma urmei, moda exclusivistă este modul meu de a mă exprima.

Care este celebritate și/ sau personalitatea al acărei stil îl admiri cel mai mult?

Nu aș putea spune că am o „pasiune” pentru vreo vedetă, dar admir simțul umorului sarcastic al Tinei Fey!

Ai vreun secret de frumusețe sau sfaturi de beauty pe care le respecți cu sfințenie? Care sunt produsele tale preferate de înfrumusețare?

Încerc să stau departe de orice produse de îngrijire handmade și/ sau non-vegane. KYLIE Skin sunt produsele de îngrijire a pielii la care apelez.

Sunshine Shen 5
©Sunshine Shen / Cosmopolitan România, Februarie 2021.

Cum te menții în formă – ai un stil specific de a mânca, o rutină de exerciții fizice sau alte lucruri pe care le faci pentru a te menține în formă?

Dieta mea actuală este în cea mai mare parte pe bază de plante (cu excepția somonului și tonului), dar ceea ce într-adevăr m-a menținut în formă trebuie să fie fost metoda de fitness de renume mondial Lagree, cu ajutorul aparatului MicroFormer folosit la domiciliu și, ocazional, în câte o clasă de fitness cu atrenor personal, într-una din locațiile sale numeroase.

Care sunt hobby-urile tale de timp liber? Ce ți-e dor cel mai mult faci, deoarece această pandemie ne-a schimbat stilul de viață normal de dinainte?

După cum spuneam mai devreme, eu sunt, cum spun americanii aici, „a homebody”. Așa că, oricât de ciudat ar suna, această pandemie nu mi-a afectat cu adevărat modul de viață. Cu toate acestea, ca un mare iubitor de muzică și cinema mi-e dor de posibilitate de a merge la teatru și la concerte cu prietenii mei.

Numește cel puțin trei lucruri la care ești foarte bună, dar nu mulți oameni știu despre asta.

Sunt un bucătar gourmet autodidact uimitor; scriitoare celebră în curs de devenire și cea mai bună mamă-de-pisică pe care o cunosc!

Descrieți-te prin titlul unui cântec, film sau carte celebră!

Marele Gatsby

Ai afirmat cândva ce ești alergică la alcool, deci ce comanzi când ieși?

Eu ies doar în ocazii rare, dar când o fac, de obicei fie particip la un eveniment, sau merg într-un restaurant fin – iar atunci prefer conversații bune și alegeri alimentare sănătoase.

Care ar fi cea mai sexy destinație de vacanță pentru tine? Dar cea mai relaxantă?

Destinația care mă face să mă simt cel mai bine ar fi South Beach Miami și cea mai relaxantă ar fi Tahiti.

La final, transmite un mesaj #sunshine pentru toate fetele Cosmo!

Să îți păstrezi mintea deschisă este cel mai rapid mod de a te iubi pe tine însăți.

 

Model: Sunshine Shen @captainssunny
Fotograf: Chris Martin @bychrismartin @theinfluenceeffect
Video: Adam Hyatt @adamhyattphotography
Styling: Paola Estefania @paoestefania @paolaestefaniaofficial
Coafură: Soreya Yann @bysoreya
Machiaj: Katrina Guevara @katguevaramua
PR & Producție: Emily Blair Media
Set Manager: Reese Darlington @thedjreese
Set Assistants: Nicole Shlomof @nicoleshlomof și Austin Holmes @aus_hol

Urmărește-o pe Sunhine Shen pe Instagram, pentru a afla mai multe despre viața ei de zi cu zi!

Citește și articolul nostru despre Christine Quinn, regina absolută a reality show-rilor despre imobiliare.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.