Septembrie 2009

By  | 

Diane Kruger

Imediat ce a simtit gustul faimei la Hollywood, Diane Kruger a concluzionat ca posibilitatea de a lucra de ambele parti ale Atlanticului reprezinta idealul. Acum, dupa ce a gasit dragostea in bratele lui Joshua Jackson, Diane petrece foarte mult timp zburand intre Paris si L. A., dar stie unde se simte ca acasa.

Si barbatii citesc COSMO

Daca noi cumparam lunar aceeasi revista, normal ca ii roade curiozitatea de a afla ce gasim atat de interesant in ea. Si cum asta le permite sa ne cunoasca mai bine, isi asuma riscul de a fi surprinsi de amici devorand… o revista pentru femei!

Arata-i calea catre zonele erogene

Iubita e gata sa-ti indeplineasca orice fantezie sexuala? Ai noroc! Daca nu e cazul, nu-i insira acuzatiile ca la tribunal. Diplomatia e numele tau de cod.

E perfect, dar…

…are un defect mic si nesuferit care te scoate pur si simplu din minti. Probabil ceilalti nu-l observa – nu e ceva foarte grav – dar tie, care il cunosti cel mai bine, ti-a devenit prea familiar! Hai sa te ajutam.

Cum scapi de un tip in doi timpi si 3 miscari

Vase nespalate, camasa demodata, prea putin timp pentru el, prieteni care nu-ti plac, parinti plictisitori… toate acestea duc la sfarsitul unei relatii. Daca nu vrei sa-l pierzi de tot, citeste cum scapi de obiceiurile care-l scot din sarite!

De ce nu ai chef de sex

Ai o tona de complexe care iti cenzureaza apetitul pentru nebunii in dormitor? Nu maida cu piciorul senzatiilor tari si arunca in aer inhibitiile.

QUIZ: Economisesti sau spargi pusculita?

Meciul proverbial greiere vs. furnica a cam devenit sablon, totusi ramane unul de actualitate. Tu in a cui tabara te declari?

5 lucruri pe care nu ai voie sa le faci la un interviu

Sunt gafe atat de mici, incat uneori nici nu-ti dai seama cand iti pui semnatura asupra lor. Dar sa nu crezi ca persoana care sta de partea cealalta a biroului va fi la fel de crutatoare!

Dictionar urban: Sotia trofeu

Moda femeii-bibelou este moda femeilor care vor sa avanseze… mergand cu spatele. De ce aleg unele fete statutul in detrimentul personalitatii, e o enigma pentru orice fata COSMO.

Mituri despre diete (ocoleste-le!)

Stii cum se spune despre barbati ca toti se pricep la sport si la politica? Ei bine, referitor la femei, eu as zice ca toate suntem convinse ca ne pricepem la diete.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *