Septembrie 2008

By  | 

Andreea Raicu, povestea unei femei de succes

E una dintre cele mai frumoase femei din Romania. Nu am luat in seama nici un clasament pentru a trage concluzia asta, e pura realitate. O vezi des la televizor si parca tot nu-i suficient. E calda, zglobie si spirituala, atat pe ecran, cat si acasa. Sigur vroiai sa ti se confirme asta, asa ca iti dam ocazia s-o cunosti mai bine. Citeste aici interviul oferit exclusiv pentru www.cosmopolitan.ro!

Descopera-ti stilul in pat si… exerseaza-l!

Ca sa experimentezi senzatii incredibile in dormitor, e necesar sa-ti cunosti personalitatea sexuala. COSMO iti propune testul care te va ajuta sa afli ce fel de erotism te caracterizeaza, dar si cum sa-ti fructifici la maximum miscarile.

Moduri sexy de a-l seduce

Daca stii cum sa-l inciti cu iscusinta, momentul cand tachinarile tale ajung la punctul culminant va fi de neuitat pentru el.

Cum sa-ti tii finantele la adapost

E firesc ca dupa o vara in care ti-ai facut de cap sa nu stai prea bine cu economiile. Iata cateva ponturi de… protectie pentru orice anotimp.

Ghid de eco-frumusete

Sa ai un ritual de frumusete ecologic e mai mult decat un trend. Este o atitudine ce aduce mai multe beneficii decat iti inchipui!

Exercitii pentru un corp super-sexy

Aceste pozitii yoga usor de realizat iti vor crea un abdomen plat, un posterior ferm, picioare subtiri si, in plus, te vei simti extrem de bine in timp ce le executi. Ce altceva sa mai ceri de la un set de exercitii?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *