Sărbătorim 20 de ani! Cu Cosmopolitan de octombrie 2019

Hei, Cosmo Girl! Ediția noastră aniversară, de octombrie, este acum la toate punctele de difuzare presă, cu un cadou special pentru tine, cea care ne-ai fost alături în cei 20 de ani de Cosmopolitan în România: un număr unic și irepetabil — am tipărit nu una, ci 20 de coperte! Câte una pentru câte o femeie contemporană care ne-a modelat, de-a lungul timpului, stilul de viață, ne-a influențat istoria personală, ne-a inspirat din pagini scrise, de pe ecrane, stadioane, scene de teatru, bloguri sau rețele sociale.

Printre ele se află nume celebre care nu mai au nevoie de nicio prezentare, precum Andreea Esca, Ana Ularu, Andra, Monica Bârlădeanu sau Andreea Raicu, femei sensibile, poete ale generației tinere, precum Irina Rimes, femei amuzante, puternice și delicios de ireverențioase, precum Ana Morodan, Delia sau André, femei oneste și calde, cu care am crescut, precum Cătălina Grama, Giulia sau Adela Popescu, femei ale viitorului, precum Alina Ceușan, Alice Peneacă sau Alina Eremia, femei de-a pururea adolescente, precum Dana Rogoz sau Ilinca Vandici, femei a căror frumusețe intimidantă ascunde o mare modestie, precum Antonia sau Gina Pistol, femei perseverente și ambițioase, precum Sandra Izbașa.

Pe fiecare dintre aceste femei, care ne-au fost adevărați profesori, le puteți redescoperi în paginile revistei noastre, cu mărturisiri inedite, răspunsuri la întrebări care nu le-au mai fost adresate, destăinuiri despre ultimii lor 20 de ani de experiențe captivante.

Fotografii: Vlad Andrei (reprezentat de Almost Ready)

Realizat de: Diana Colcer

Interviuri de: Bianca Dragomir și Cătălina Teodorescu

Fashion Director: Amir Doboș

Fashion Editor: Anca Stăruială

Make-up: Cristian Bucă/ YSL Beauty, Cecilia Rentea

Hair style: Alex Claudiu Sârghe, Alex Caraman/ Beauty District

Studio: The Brewery

Tot în spirit aniversar, colega noastră Ana-Maria Prunariu a pregătit retrospectiva ultimilor 20 de ani de frumusețe, prin intermedul căreia vei descoperi cât de mult s-a schimbat peisajul frumuseții în acești ani și sigur vei găsi frumoase coincidențe cu parte dintre obiceiurile tale personale. Mai mult, beauty director-ul Cosmo îți dezvăluie secretele unui look #Cosmo20Years, dar și cel mai bun cocktail pentru pielea ta.

Pentru a fi cu adevărat gata pentru cea mai tare petrecere aniversară, vei regăsi look-uri de party iconice. Iar, pentru că revine în prim plan geanta, colega noastră Anca Stăruială ți-a pregătit cele mai nonconformisme și elegante opțiuni pentru noul sezon. Alege-o pe cea care ți se potrivește cel mai bine!

Ce să mai… chiar a început sezonul party-urilor, de aceea trebuie neapărat să știi cum petreci în 2019 și, începe așa: nimic nu pare imposibil acum, nici măcar o petrecere pe Marte… Iar, colega noastră Alina Aliman își face un tur detaliat, începând cu pagina 127.

Pentru a rămâne în formă, pornește de la câțiva pași printre trucurile care te ajută să eviți sedentarismul… Și rămâi conectată cu cele mai noi trend-uri în HR pentru că viitorul este chiar aici, lângă tine, și trebuie să îți cunoști drepturile și responsabilitățile.

Asemenea tuturor femeilor cu care am povestit pentru acest număr aniversar, Alina Dragne trăiește cu mult curaj, mergând pe mâna visului ei… de foodblogger și foodstylist. Dar, te lăsăm să afli deliciu cu deliciu ce înseamnă acest job!

Mai mult, pentru că sezonul rece ne invită la seri de intimitate și drăgălășenie, află ce înseamnă `plăcere cât ai spune Karezza´ și prepară-ți acasă sau la petrecere… de data asta nu puteam alege altceva, un Cosmopolitan (ți-am pregătit nu una, ci 5 rețete Cosmopolitan, unul mai bun decât altul!)

Rămâne doar ca astrele să fie de partea noastră sau, mai degrabă, noi să fim de partea lor — află ce îți rezervă astrele la ceas de petrecere și cât de multe spune despre tine Ascendentul tău. Și, bineînțeles, cât de mult te influențează LUNA!

Octombrie este AICI — fii pregătită, cu noul COSMO! De fapt, cu cele 20 de COSMO!

La mulți ani!

Echipa Cosmopolitan România

Nota bene!

Tirajul revistei aniversare este împărțit în mod egal pentru fiecare copertă la toate punctele de difuzare presă.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.