Cosmopolitan de martie 2020 este aici!

Hei, Cosmo Girl! Ediția noastră de martie este acum la toate punctele de difuzare a presei, cu un interviu inedit și un cover shoot special, prin care o vei descoperi pe Emma Chamberlain, în curând una dintre cele mai populare fete din lume. Acum ceva vreme doar o adolescentă care se plictisea, azi cu o putere infinită susținută de cei 8,5 milioane de abonați. Cine este Emma Chamberlain și de ce ar trebui să fii cu ochii pe ea în anul ce urmează, afli din noul număr al revistei Cosmo.

Mai mult, tot de azi poți descărca și ediția digitală de pe: https://www.magzter.com/RO/Burda-Romania/Cosmopolitan-Romania/Lifestyle/

De Dana Schwartz

Fotografii: Eric Ray Davidson

Stilism: Aya Kanai

Așadar, mai este atât de puțin și primăvara vine cu toate aspectele ei pozitive, și de aceea îți propunem o ediție de martie fresh, care să te ajute, în primul rând, să fii tu. Apoi, să rămâi informată și să te bucuri de feminitatea ta pentru că, nu-i așa, primăvara începe, deloc întâmplător, cu celebrarea femeilor de pretutindeni. Inspiră-te de la unele dintre cele mai dezinvolte și puternice femei din toate timpurile: cele 5 femei care au normalizat discursul sexual sau, altfel spus, care au spus pentru prima oară, în gura mare, cuvântul SEX. Iar impactul distrugerii barierelor culturale și sociale ale vremii încă răsună în felul nostru de a fi din prezent. Tot despre feminitate, am discutat într-un interviu completat de un shooting-manifest, cu Laura Mușuroaea — află de la ea, sincer și fără perdea, cum a ales să își perceapă propria maternitate.

Apoi, nu te-ai hotărât încă unde să petreci Ziua Femeii? Nu-ți face griji, am descoperit pentru tine câteva activități și, implicit, locații care te vor încânta și, mai mult, le-am ordonat pentru cu cine vrei să fii în acea zi: mama, prietenele, colegele sau chiar soacra (hai să îi zicem mama lui, că sună mai blând). Iar pentru a trăi cu adevărat frumos, învață să-ți pui în practică visele, fără temeri: ai toate informațiile despre proiectul Prima Casă, de la surse sigure — www.financer.com ne-a ghidat pentru a ne clarifica toate aspectele implicite. Bineînțeles, dacă simți că e momentul să ai locul tău zen. Dacă simți nevoia de o alegere inedită de primăvară, dar nu te gândești încă la un credit pentru câțiva ani buni, îți recomandăm cu toată inima să adopți un animal de companie: dar mai întâi află dacă ești pregătită… Aww, și nu rata (la pagina 131) ce rasă ești în funcție de zodie. Ce să-ți mai zic, eu sunt un Chihuahua veritabil — tu?  E momentul și pentru câteva schimbări legate de spațiul în care locuiești — pregătește-l de lumină cu cele mai interesante opțiuni de a-ți decora ferestrele.

Și nu putem începe noul sezon fără să îți prezentăm tendințele momentului, dar și ce trenduri sunt pe ducă. Avem și o obsesie stilistică în acestă ediție, care sigur te va prinde și pe tine în „mrejele ei”: colega noastră Anca Stăruială a ales pentru tine cele mai frumoase borsete. Următorul nivel la care te invităm să treci are legătură cu un material care nu se demodează niciodată: pe numele lui, DENIM. Mai mult, descoperă istoria din spatele unui alt material care fascinează indiferent de sezon: dantela. Noi am rămas surprinse câte mici secrete ascunde acest icon al eleganței. Colegul nostru Amir îți oferă un dar unic pentru Ziua Femeii, un pictorial al renașterii feminine: La femme eternelle. Vei fi cu adevărat surprinsă!

În ceea ce privește ritualul de îngrijire, colega noastră Ana-Maria Prunariu îți povestește în această ediție despre o nouă știință: Scalpologia și principiile ei de bază, și îți prezintă notele de primăvara a celor mai râvnite parfumuri ale primăverii.

Ia-ți doza de motivație de la Alexandra Gavrilă, cel mai tânăr și energic producător de radio din România (Europa FM și Virgin Radio), și bucură-te de câteva detalii despre viața lui Louis Tomlinson, unul dintre cei mai talentați foști membri ai trupei One Direction (poate nu cel mai cunoscut, dar sigur unul dintre cei mai interesanți bărbați ai vremurilor noastre). Iar pentru că nu există sezon fără iubire, învață din experiențele celor din jur și, mai mult, încearcă să vezi dacă o cauți corect sau te-ai pierdut printre iluzii? În timp ce înțelegi care e treaba cu iubirea, nu uita de propria ta magie: sexualitatea feminină, și mai învinge o prejudecată: e bine sau nu să ai fantezii sexuale și ce faci cu ele, de fapt?!

Martie este aici — fii pregătită, cu noul COSMO!

Cumpără ediția noastră print de la toate punctele de difuzare presă sau descarcă ediția digitală de pe: https://www.magzter.com/ .

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.