Regulament oficial al competitiei Cosmo Glam Sports

By  | 

SECŢIUNEA 1.  ORGANIZATORUL ŞI REGULAMENTUL OFICIAL AL COMPETITIEI

 
1.1Competitia “Cosmo Glam Sports” este organizata de catre Burda Media Bucuresti, cu sediul central in Str. Buzesti nr. 85, sector 1, Bucuresti, Romania, inregistrata la Registrul Comertului sub nr.  J40/2509/1999, cod fiscal RO11570015, fiind operator de date cu caracter personal nr. 310, in colaborare cu World Class Romania si Mall Promenada Bucuresti.
Competitia compusa din doua probe individuale (descrise in capitolul 4. Sistemul de desfasurare) va avea loc in data de 5 iulie 2014, in locatia: terasa Mall Promenada (ultimul nivel), in intervalul orar 09:00 – 15:00.
Competitia se va derula sub prevederile prezentului regulament care este obligatoriu pentru toti participantii.
1.2 Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica regulile si conditiile competitiei, cu obligatia de a comunica orice modificare aparuta cu maximum 48 de ore inaintea concursului pe un mediu de informare deschis si usor accesibil participantilor. 
 
SECŢIUNEA 2. ARIA DE DESFĂŞURARE A CAMPANIEI SI DREPTUL DE PARTICIPARE
2.1 Participanti si formalitati de inscriere
2.1.1 La competitia “Cosmo Glam Sports” au drept de participare toate persoanele de sex feminin, cu o varsta cuprinsa intre 16 – 45 de ani, apte din punct de vedere fizic si psihic si care sunt de acord cu termenii si conditiile regulamentului de participare. 
Nu pot participa la Concurs angajatii Organizatorului si ai companiilor implicate in organizarea si desfasurarea competiei si nici membrii familiilor angajatilor mentionati (constând din parinti, copii, frati, surori, sot/sotie). Fiecare persoana se poate înscrie în Concurs o singura data. Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula fara a fi necesara o justificare orice participare care nu este conforma cu dispozitiile prezentului regulament.
2.1.2. Numarul locurilor de concurs disponibile este de: 50 locuri/ proba. Numar total de locuri: 100 locuri ( 50 persoane x 2 probe).
 
2.1.3. Concurentele se pot inscrie online folosind formularul-suport de pe website-ul www.cosmopolitan.ro  incepand cu data de 04.06.2014, ora 12:00, pana in data de 04.07.2014, ora 16:00. De asemenea, in dimineata zilei de desfasurare a competitiilor, sambata 5 iulie 2014, se mai pot face inscrieri la locul de desfasurare, dupa cum urmeaza:
– pentru proba de High Heels Run – intre orele 09:00 – 10:45
– pentru proba de Glam Cycling – intre orele 09:00 – 12:45
 
2.1.4Participarea in competitie se face in baza urmatoarelor documente:
-Completarea online a formularului-suport de inscriere disponibil pe www.cosmopolitan.ro sau completarea aceluiasi formular de inscriere la fata locului in ziua competitiei, 5 iulie 2014, prin care participantele isi aleg proba la care sa participe, completeaza campurile care fac referire la datele personale si iau la cunostinta termenii si conditiile regulamentului de organizare 
-Documentul se gaseste in format digital pe site-urile organizatorilor: www.cosmopolitan.ro si la fata locului in ziua competitiei, 5 iulie 2014
2.1.5 La fiecare din cele 2 competitii se poate inscrie un numar nelimitat de persoane, apte din punct de vedere fizic,insa doar primele 50 de persoane care s-au inscris folosind platforma online si care se prezinta in ziua de 5 iulie 2014, ora 10:00, la locatia de concurs definita in Regulament (terasa Mall Promenada Bucuresti), pentru formalitatile finale de inscriere, vor intra in concurs.
2.1.6 Identificarea persoanelor inscrise pe platforma online si la fata locului in ziua competitiei (5 iulie 2014) se va face numai in baza unui act de identitate (card de identitate, buletin, pasaport, permis de conducere). 
2.1.7 In cazuri exceptionale, in care din cele 50 de locuri disponibile pentru fiecare proba in parte, nu se completeaza toate locurile cu persoane inscrise online, atunci locurile libere vor fi completate cu persoane prezente in locatia de concurs si dispuse sa participe la una din cele doua probe.
2.1.8 Premiile vor fi impartite participantelor numai dupa finalizarea concursului. Persoanele care se retrag din concurs din diferite motive nu vor primi premii, iar locul vacant va fi ocupat de o persoana prezenta in locatia de concurs, dispusa sa participe la proba la care era inscrisa persoana care a abandonat si care respecta toate prevederile regulamentului cuprinse in SECŢIUNEA 2. ARIA DE DESFĂŞURARE A CAMPANIEI SI DREPTUL DE PARTICIPARE.
 
2.2 Inscrierea finala – dispozitii generale
2.2.1 O persoana are dreptul sa se inscrie in competitie doar intr-o singura proba la alegere si in functie de locurile disponibile in proba aleasa.
 
SECŢIUNEA 3. PERIOADA DE DESFĂŞURARE A COMPETITIEI:
3.1Sistemul de desfasurare 
3.1.1 Competitia se desfasoara pe durata unei singure zile (5 iulie 2014) in urmatoarea locatie:  terasa Mall Promenada Bucuresti (ultimul nivel), in intervalul orar 09:00 – 15:00.
3.1.2.Concursul este alcatuit din 2 probe individuale ce se vor desfasura in sistemul: calificari – finale (2 finale, cate una pentru fiecare competitie: high heels run, glam cycling). Astfel pentru fiecare proba de concurs, vor exista maximum 50 de concurenti care vor fi impartiti in cate 7 grupe (6 grupe a cate 7 participanti fiecare, 1 grupa a cate 8 participanti) de calificare pentru marile finale. In competitiile finale vor participa doar concurentii care au castigat locul I in grupa lor de calificare. 
3.1.3 In marile competitii finale se vor premia doar primele 3 locuri (locul I, locul II, locul III ), calculate in functie de rezultatele obtinute in proba finala. 
Participantii sunt considerati eligibili si lasati sa participe in proba aleasa doar in baza numarului de ordine pe care il vor primi imediat dupa inscrierea finala si in functie de toate informatiile pe care le va oferi organizatorul.
 
SECŢIUNEA 4. PREMIILE ACORDATE
4.1.In cadrul fiecarei competitii: high heels run, glam cycling, se vor acorda cate 3 premii, constand in produse Sephora si Lancaster, dupa cum urmeaza:
Locul 1: un set vita Liberata, un set Front Cover, Sephora Instant cuticle care, Too Faced blush, Too Faced bronzer, Sephora nail patch, Sephora dizolvant picioare si sephora velvet shadow!
Locul 2:  un set front Cover, Sephora Mosturizer comforting water, Too Faced bronzer, Sephora nail patch, Sephora Velvet eyeshadow, Sephora tus. 
Locul 3: un set front cover, o pudra Sephora, un nail patch, un tus Sephora si o geanta Lancaster!
 
4.2. Toate participantele vor beneficia de : 
– servicii de selftanning care nu pateaza de la Sephora
– servicii de make-up "get fit but keep the beauty" asigurate de 4 make-up artisti Too Faced.
– o mascara "Better than sex"
– geanta de shopping 
– voucher de shopping cu -30% in Sephora Promenada pentru Vita Liberata, Too Faced si Lancaster. 
 
4.3. Castigatorii nu pot opta pentru primirea contravalorii in bani a acestora. 
4.4. In cazul in care, dupa finalizarea Competitiei, raman premii neacordate, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu le mai atribui.
 
SECŢIUNEA 5.  DETALII PROBE
5.1PROBA I:  HIGH HEELS RUN
 
5.1.1Descriere proba & Reguli
 
5.1.1.1 In cadrul probei " High heels run"  participantele trebuie sa alerge pe o distanta de aproximativ 50 m semnalizata si marcata special de catre organizator purtand o pereche de incaltaminte cu tocuri inalte de cel putin 7 cm. 
 
5.1.1.2 Fiecare participanta trebuie sa isi aduca din garderoba proprie o pereche de incaltaminte cu toc de minimum 7 cm. Organizatorul va verifica daca fiecare participanta respecta aceasta regula si daca inaltimea tocurilor este de minimum 7 cm.
 
5.1.1.3 Castigatoarea fiecarei grupe de calificare va accede in proba finala, din care doar primele 3 locuri se vor premia.
 
5.1.1.4 Participantele sunt obligate sa poarte numarul pe care organizatorul il va pregati special pentru proba si sa participe numai in grupa in care organizatorul le va repartiza.
 
5.1.1.5 Participantele nu au voie in momentul desfasurarii probei sa apeleze la metode nesportive (ex: piedici, imbranceli) pentru a obtine foloase in detrimentul celorlalti participanti. Daca aceasta regula nu se respecta, organizatorul are dreptul sa descalifice participantele care nu respecta conditiile regulamentului.
 
5.1.2.Etape desfasurare proba High Heels Run
 
5.1.2.1 Fiecare participanta va fi informata de catre organizator din care grupa face parte si cand trebuie sa fie prezenta la linia de start.
 
5.1.2.2 Participantii nu au voie sa porneasca competitia pana nu primesc ok-ul de la organizator.
 
5.1.2.3 Proba va fi special marcata si semnalizata de catre organizator.
 
5.1.2.3 Linia de start/ sosire va fi reprezentata si marcata special de catre organizator.
 
5.1.2.4 Participantele care nu parcurg toata distanta sau traseul special marcat de catre organizator, vor pierde proba prin abandon. 
 
5.1.2.5 Castigatorii de pe locul 1 din fiecare grupa vor fi anuntati de catre organizator cand urmeaza sa intra in marea finala, unde trebuie sa se prezinte si la ce ora.
 
 
5.1.3    Sistemul de departajare& jurizare
 
5.1.3.1 Prima participanta din cadrul fiecarei grupe care va parcurge corect traseul si va reusi sa ajunga prima la linia de sosire castiga automat dreptul de a intra in marea finala. 
 
5.1.3.2 In cazul in care 2 sau mai multe participante trec linia de sosire in acelasi timp, atunci se va organiza o proba de departajare, similara probei in care au participat si care va decide persoana ce va accede in finala. 
 
5.1.3.3 In marea finala, doar primele 3 locuri vor fi premiate.
 
5.1.3.4 Juriul care va avea responsabilitatea indeplinirii conditiilor prezentate in regulamentul de fata, care ca superviza si monitoriza efectiv buna desfasurare a concursului si va fi alcatuit din 2 reprezentanti ai Organizatorului. In cazul in care unul dintre membrii juriului constata ca participantele nu au indeplinit sau nu au respectat conditiile de participare, acestia au dreptul de a descalifica concurentii.
 
PROBA II: Glam Cycling
 
5.1.2Descriere proba & Reguli
 
5.2.1.1 In cadrul probei" GLAM CYCLING"  participantele trebuie sa parcurga pe bicicleta traseul special amanajat de catre organizator purtand o pereche de incaltaminte cu tocuri inalte de cel putin 7 cm si sa reuseasca sa ajunga la linia de finalizare a competitiei in cel mai scurt timp, punand pe bicicleta niste pungi de cumparaturi. Distanta pe care trebuie sa o parcurga este de 150m.
 
5.2.1.2 Pungile de cumparaturi vor fi amplasate intr-o zona speciala si puse la dispozitie de catre organizator. Pungile se pot folosi numai in timpul probelor.
 
5.2.1.3 Fiecare participanta trebuie sa isi aduca din garderoba proprie o pereche de incaltaminte cu toc de minimum 7 cm.
 
5.2.1.4 Participantele care vin fara biciclete si vor sa participe la proba “Glam cycling” trebuie sa anunte acest lucru in timpul formalitatilor finale de inscriere. Aceste persoane vor primi din partea organizatorilor o bicicleta pe durata probei respective. 
 
5.2.1.5 Participantele care primesc bicicleta de concurs de la organizatori vor trebui sa semneze un formular pe proprie raspundere prin care isi asuma raspunderea ca stiu sa mearga pe bicicleta si ca nu le vor deteriora. In caz contrar, pagubele vor fi suportate de catre participant.
 
5.2.1.6 Participantele sunt obligate sa poarte numarul pe care organizatorul il va pregati special pentru proba si sa participe numai in grupa in care organizatorul o va repartiza.
 
5.2.2.7 Castigatoarea fiecarei grupe de calificare va intra in proba finala, in care doar primele 3 locuri se vor premia in functie de locul ocupat la finalul probei. Vezi sectiunea 4 articolul 4.1.
 
5.2.2.1Participantele nu au voie in momentul desfasurarii probei sa apeleze la metode nesportive (ex:
piedici, imbranceli) pentru a obtine foloase in detrimentul celorlalti participanti. 
 
 
5.1.3Etape desfasurare proba " GLAM CYCLING"  
5.2.2.1 Fiecare participanta va fi informata de catre organizator din care grupa face parte si cand trebuie sa fie prezenta la linia de start.
 
5.2.2.2Participantele nu au voie sa porneasca competitia pana nu primesc startul de la organizator.
 
5.2.2.3Fiecare participanta este obligata sa poarte numarul pe care organizatorul i-l furnizeaza la inscrierea finala. 
5.2.2.4 Proba va fi special marcata si semnalizata de catre organizator.
 
5.2.2.5 Linia de start/ sosire va fi reprezentata si marcata special de catre organizator.
 
5.2.2.6 Participantele care nu parcurg toata distanta sau traseul special marcat de catre organizator vor pierde proba prin abandon. 
 
5.2.2.7 Prima participanta care ajunge la linia de start castiga automat dreptul de a intra in marea finala a acestei probe. 
 
5.2.2.8 Castigatorii de pe locul 1 din fiecare grupa vor fi anuntati de catre organizator cand urmeaza sa intra in marea finala, unde trebuie sa se prezinte si incepand cu ce ora.
 
5.2.3Sistemul de departajare& jurizare
 
5.2.3.1 Prima participanta din cadrul fiecarei grupe care va parcurge corect traseul pe bicicleta fiind incaltata cu o pereche de incaltaminte inalta de minimum 7 cm, care va pune pe bicicleta cele mai multe pungi cu cumparaturi si care va reusi sa ajunga prima la proba de sosire  va castiga automat dreptul de a intra in marea finala. 
 
5.2.3.2 In cazul in care 2 sau mai multe participante trec linia de sosire in acelasi timp, atunci se va organiza o proba de departajare, similara probei in care au participat si care va decide persoana ce va accede in finala.
 
5.2.3.3 In marea finala, doar primele 3 locuri vor fi premiate.
 
5.2.3.4 Juriul care va avea responsabilitatea indeplinirii conditiilor prezentate in regulamentul de fata, care ca superviza si monitoriza efectiv buna desfasurare a concursului si va fi alcatuit din 2 reprezentanti ai Organizatorului. In cazul in care unul dintre membrii juriului constata ca participantele nu au indeplinit sau nu au respectat conditiile de participare, acestia au dreptul de a descalifica concurentii.
 
SECTIUNEA 6 . PROTECTIA DATELOR PERSONALE 
Prin inscrierea la competitia “Cosmo Glam Sports”  participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile obligatorii ale prezentului regulament.
Prin participarea la competitia “Cosmo Glam Sports”, castigatorii isi exprima acordul ca datele lor personale (nume, prenume, adresa postala, numar telefon fix/mobil) sa fie prelucrate de organizator pe parcursul Competiei in scopul: 
– desemnarii castigatorilor si atribuirii premiilor;
– publicarea listei castigatorilor (nume, prenume, oras) pe site-ul www.cosmopolitan.ro 
– indeplinirii obligatiilor fiscale ale Organizatorului in cadrul prezentei Competitii; 
Tuturor participantilor la Competitie le sunt garantate drepturile in conformitate cu legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, lege care ofera persoanelor vizate dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, catre Burda Media Bucuresti, cu sediul in Calea Buzesti, nr 85, etaj 4, sector 1, Bucuresti.
 
SECTIUNEA 7. TAXE 
Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigatori in conformitate cu legea 571/ 2003 privind Codul Fiscal. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, sunt in sarcina exclusiva a castigatorului.
 
SECTIUNEA 8. LITIGII 
Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la Competitie se vor rezolva pe cale amiabila, sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente. 
 
SECTIUNEA 9. INCETAREA COMPETITIEI 
Prezenta Competitie poate inceta in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare sau in cazul schimbarii cadrului legislativ astfel incat organizarea si desfasurarea concursului cu caracter promotional sa presupuna marirea bugetului alocat acestui proiect. 
 
SECTIUNEA  10. DIVERSE
Regulamentul Competitiei “Cosmo Glam Sports”   va fi disponibil gratuit pe site-ul www.cosmopolitan.ro. 
Lista castigatorilor (nume, prenume, oras) va fi postata pe site-ul www.cosmopolitan.ro. 
Participarea la aceasta Competitie implica obligativitatea respectarii tuturor prevederilor prezentului Regulament.
Eventualele contestatii vor fi luate in consideratie doar pe perioada Competitiei. Orice contestatii facute sau sosite dupa data finala a Competitiei, nu vor fi luate in considerare.
 
SECTIUNEA 11. DISPOZITII FINALE
11.1Organizatorii competitiei Cosmo Glam Sports, Burda Media Bucuresti, in colaborare cu World Class Romania si Mall Promenada Bucuresti, se disculpa in cazul unor eventuale pierderi sau distrugeri materiale suferite de catre oricare din participanti.
11.2     Organizatorii competitiei Cosmo Glam Sports, Burda Media Bucuresti, in colaborare cu World Class Romania si Mall Promenada Bucuresti, nu se fac responsabili in cazul unor acidentari sau vatamari fizice ale oricaruia dintre concurenti si nu isi asuma nici un fel de raspundere in legatura cu eventualele prejudicii (de la cazaturi, juliri, pana la imagine) pe care vreo participanta le-ar puta suferi, ca urmare a participarii la concurs.
11.3Organizatorii sunt obligati sa ofere primul ajutor participantilor care au nevoie sau care solicita expres acest lucru. 
 
ANEXA 1
Formular inscriere
Cosmo Glam Sports 
 
Subsemnata……………………………………………………………………………………, CNP ……….………………………………………….., seria:………………nr: domiciliata in ………………………………………………………………………………………………………………..localitatea…………………..…….., adresa de e-mail…………………………………… numar de telefon…………………… solicit inscrierea la concursul Cosmo Glam Sports din data de 5 iulie 2014 de pe terasa Mall Promenada Bucduresti, in cadrul probei de:
1. HIGH HEELS RUN
2. GLAM CYCLING
Cu bicicleta organizatorului. 
Declar pe propria raspundere ca bicicleta pe care o voi folosi in competitie era in stare perfecta cand mi s-a predate de catre organizator si la fel o voi preda dupa finalizarea concursului. In caz de pagube de care voi fi vinovata declar ca  voi suporta costurile solicitate de catre organizator. 
 
Prin prezenta organizatorii competitiei Cosmo Glam Sports, Burda Media Bucuresti, in colaborare cu World Class Romania si Mall Promenada Bucuresti, se disculpa in cazul unor eventuale pierderi sau distrugeri materiale suferite de catre oricare din participanti.
De asemenea, organizatorii nu se fac responsabili in cazul unor acidentari sau vatamari fizice ale oricaruia dintre concurenti. 
Organizatorii sunt obligati sa ofere primul ajutor participantilor care au nevoie sau care solicita expres acest lucru.
Declar pe propria raspundere ca am luat la cunostinta si ca sunt de acord cu toate conditiile mai sus mentionate.
 
Nume&Prenume:
Semnatura :
Data :
 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *