Regulament oficial al competitiei Cosmo Glam Sports

By  | 

SECŢIUNEA 1. ORGANIZATORUL ŞI REGULAMENTUL OFICIAL AL COMPETITIEI

  • Competitia “Cosmo Glam Sports” este organizata de Burda Media Bucuresti, cu sediul central in Bd. Decebal nr. 25-29, sector 3, Bucuresti, Romania, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/2509/1999, cod fiscal RO11570015, fiind operator de date cu caracter personal nr. 310.

Competitia compusa din trei probe individuale (descrise in capitolul 4. Sistemul de desfasurare) va avea loc in data de 4 iulie 2015, in Parcul Tineretului, Aleea Centrala, Intrarea din Bd. Gheorghe Sincai, in intervalul orar 10:00 – 14:00.

Competitia se va derula sub prevederile prezentului regulament care este obligatoriu pentru toti participantii.

  • Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica regulile si conditiile competitiei, cu obligatia de a comunica orice modificare aparuta cu maximum 48 de ore inaintea concursului pe un mediu de informare deschis si usor accesibil participantilor.

SECŢIUNEA 2. ARIA DE DESFĂŞURARE A CAMPANIEI SI DREPTUL DE PARTICIPARE

2.1. Participanti si formalitati de inscriere

2.1.1 La competitia “Cosmo Glam Sports” au drept de participare toate persoanele de sex feminin, cu o varsta cuprinsa intre 18 – 45 de ani, apte din punct de vedere fizic si psihic si care sunt de acord cu termenii si conditiile regulamentului de participare.

Nu pot participa la Concurs angajatii Organizatorului si ai companiilor implicate in organizarea si desfasurarea competiei si nici membrii familiilor angajatilor mentionati (constând din parinti, copii, frati, surori, sotie). Fiecare persoana se poate înscrie în Concurs o singura data. Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula fara a fi necesara o justificare orice participare care nu este conforma cu dispozitiile prezentului regulament.

2.1.2. Numarul locurilor de concurs disponibile este de: 30 locuri/ proba, respectiv 25 locuri pentru proba ”Glam Cycling”. Numar total de locuri: 85 locuri (30 persoane x 2 probe + 25 persoane).

2.1.3. Concurentele se pot inscrie online folosind formularul-suport de pe website-ul www.cosmopolitan.ro incepand cu data de 16.06.2015, ora 12:00, pana in data de 03.07.2015, ora 14:00. De asemenea, in dimineata zilei de desfasurare a competitiilor, sambata 4 iulie 2015, se mai pot face inscrieri la locul de desfasurare, dupa cum urmeaza:

–      pentru proba de High Heels Run – intre orele 09:00 – 10:15

  • pentru proba de Glam Cycling – intre orele 09:00 – 11:15
  • pentru proba Chic Roller Skating – intre orele 9:00 – 12:15

2.1.4Participarea in competitie se face in baza urmatoarelor documente:

-Completarea online a formularului-suport de inscriere disponibil pe www.cosmopolitan.ro sau completarea aceluiasi formular de inscriere la fata locului in ziua competitiei, 4 iulie 2015, prin care participantele isi aleg proba la care sa participe, completeaza campurile care fac referire la datele personale si iau la cunostinta termenii si conditiile regulamentului de organizare.

-Documentul se gaseste in format digital pe site-urile organizatorilor: www.cosmopolitan.ro si la fata locului in ziua competitiei, 4 iulie 2015

2.1.5 La fiecare din cele 3probe de concurs se poate inscrie un numar nelimitat de persoane, apte din punct de vedere fizic,insa doar primele 30, respectiv 25 de persoane care s-au inscris folosind platforma online si care se prezinta in ziua de 4 iulie 2015, ora 10:00, la locatia de concurs definita in Regulament (Parcul Tineretului, Aleea Centrala, Intrarea din Bd. Gheorghe Sincai), pentru formalitatile finale de inscriere, vor intra in concurs.

2.1.6 Identificarea persoanelor inscrise pe platforma online si la fata locului in ziua competitiei (4 iulie 2015) se va face numai in baza unui act de identitate (card de identitate, buletin, pasaport, permis de conducere).

2.1.7 In cazuri exceptionale, in care din cele 30, respectiv 25 de locuri disponibile pentru fiecare proba in parte, nu se completeaza toate locurile cu persoane inscrise online, atunci locurile libere vor fi completate cu persoane prezente in locatia de concurs si dispuse sa participe la una din cele trei probe.

2.1.8 Premiile vor fi impartite participantelor numai dupa finalizarea concursului. Persoanele care se retrag din concurs din diferite motive nu vor primi premii, iar locul vacant va fi ocupat de o persoana prezenta in locatia de concurs, si care respecta toate prevederile regulamentului cuprinse in SECŢIUNEA

  1. ARIA DE DESFĂŞURARE A CAMPANIEI SI DREPTUL DE PARTICIPARE, dispusa sa participe la proba la care era inscrisa persoana care a abandonat

2.2 Inscrierea finala – dispozitii generale

2.2.1 O persoana are dreptul sa se inscrie in competitie la oricare dintre cele trei probe si in functie de locurile disponibile in probele alese.

SECŢIUNEA 3. PERIOADA DE DESFĂŞURARE A COMPETITIEI:

3.1Sistemul de desfasurare

3.1.1 Competitia se desfasoara pe durata unei singure zile (4 iulie 2015) in urmatoarea locatieParcul Tineretului, Aleea Centrala, Intrarea din Bd. Gheorghe Sincai, in intervalul orar 10:00 – 14:00.

3.1.2.Concursul este alcatuit din 3 (trei) probe individuale ce se vor desfasura in sistemul: calificari – finale (3 finale, cate una pentru fiecare competitie: high heels run, glam cycling, chic roller skater). Astfel, pentru fiecare proba de concurs, vor exista maximum 30 de concurente care vor fi impartite in cate 5 grupe (5 grupe a cate 6 participante) de calificare pentru marile finale. In competitiile finale vor participa doar concurentele care au castigat locul I in grupa lor de calificare.

3.1.3 In marile competitii finale se vor premia doar primele 3 locuri (locul I, locul II, locul III), calculate in functie de rezultatele obtinute in proba finala.

Participantele sunt considerate eligibile si lasate sa participe in proba aleasa doar in baza numarului de ordine pe care il vor primi imediat dupa inscrierea finala si in functie de toate informatiile pe care le va oferi organizatorul.

SECŢIUNEA 4. PREMIILE ACORDATE

4.1.In cadrul fiecarei competitii: high heels run, glam cycling, chic roller skater se vor acorda cate 3 premii surpriza.

4.2. Castigatoarele nu pot opta pentru primirea contravalorii in bani a premiilor.

4.3. In cazul in care, dupa finalizarea Competitiei, raman premii neacordate, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu le mai atribui.

SECŢIUNEA 5. DETALII PROBE

5.1 PROBA I: HIGH HEELS RUN

5.1.1Descriere proba & Reguli

5.1.1.1 In cadrul probei ” High heels run” participantele trebuie sa alerge pe o distanta de aproximativ 50 m semnalizata si marcata special de catre organizator purtand o pereche de incaltaminte cu tocuri inalte de cel putin 7 cm.

5.1.1.2 Fiecare participanta trebuie sa isi aduca din garderoba proprie o pereche de incaltaminte cu toc de minimum 7 cm. Organizatorul va verifica daca fiecare participanta respecta aceasta regula si daca inaltimea tocurilor este de minimum 7 cm (pantofii care au talpa ortopedica/platforma nu sunt acceptati in concurs).

5.1.1.3 Castigatoarea fiecarei grupe de calificare va accede in proba finala, din care doar primele 3 locuri se vor premia.

5.1.1.4 Participantele sunt obligate sa poarte numarul pe care organizatorul il va pregati special pentru proba si sa participe numai in grupa in care organizatorul le va repartiza.

5.1.1.5 Participantele nu au voie in momentul desfasurarii probei sa apeleze la metode nesportive (ex: piedici, imbranceli) pentru a obtine foloase in detrimentul celorlalti participanti. Daca aceasta regula nu se respecta, organizatorul are dreptul sa descalifice participantele care nu respecta conditiile regulamentului.

5.1.2.Etape desfasurare proba High Heels Run

5.1.2.1 Fiecare participanta va fi informata de catre organizator din care grupa face parte si cand trebuie sa fie prezenta la linia de start.

5.1.2.2 Participantele nu au voie sa porneasca competitia pana nu primesc ok-ul de la organizator.

5.1.2.3 Proba va fi special marcata si semnalizata de catre organizator.

5.1.2.4 Linia de start/ sosire va fi reprezentata si marcata special de catre organizator.

5.1.2.5 Participantele care nu parcurg toata distanta sau traseul special marcat de catre organizator vor pierde proba prin abandon.

5.1.2.6 Castigatorii de pe locul 1 din fiecare grupa vor fi anuntati de catre organizator cand urmeaza sa intre in marea finala, unde trebuie sa se prezinte si la ce ora.

5.1.3 Sistemul de departajare& jurizare

5.1.3.1 Prima participanta din cadrul fiecarei grupe care va parcurge corect traseul si va reusi sa ajunga prima la linia de sosire castiga automat dreptul de a intra in marea finala.

5.1.3.2 In cazul in care 2 sau mai multe participante trec linia de sosire in acelasi timp, atunci se va organiza o proba de departajare, similara probei in care au participat si care va decide persoana ce va accede in finala.

5.1.3.3 In marea finala, doar primele 3 locuri vor fi premiate.

5.1.3.4 Juriul care va avea responsabilitatea indeplinirii conditiilor prezentate in regulamentul de fata, care va superviza si monitoriza efectiv buna desfasurare a concursului si va fi alcatuit din 2 reprezentanti ai Organizatorului. In cazul in care unul dintre membrii juriului constata ca participantele nu au indeplinit sau nu au respectat conditiile de participare, acestia au dreptul de a descalifica concurentii.

PROBA II: Glam Cycling

5.2.1 Descriere proba & Reguli

5.2.1.1 In cadrul probei”GLAM CYCLING” participantele trebuie sa parcurga pe bicicleta traseul special amanajat de catre organizator purtand o pereche de incaltaminte cu tocuri inalte de cel putin 7 cm si sa reuseasca sa ajunga la linia de finalizare a competitiei in cel mai scurt timp. Distanta pe care trebuie sa o parcurga este de 150m.

5.2.1.2 Fiecare participanta trebuie sa isi aduca din garderoba proprie o pereche de incaltaminte cu toc de minimum 7 cm (pantofii care au talpa ortopedica/platforma nu sunt acceptati in concurs).

5.2.1.3 Participantele care vin fara biciclete si vor sa participe la proba “Glam cycling” trebuie sa anunte acest lucru in timpul formalitatilor finale de inscriere. Aceste persoane vor primi din partea organizatorilor o bicicleta pe durata probei respective.

5.2.1.4 Participantele care primesc bicicleta de concurs de la organizatori vor trebui sa semneze un formular pe proprie raspundere prin care isi asuma raspunderea ca stiu sa mearga pe bicicleta si ca nu le vor deteriora. In caz contrar, pagubele vor fi suportate de catre participant.

5.2.1.5 Participantele sunt obligate sa poarte numarul pe care organizatorul il va pregati special pentru proba si sa participe numai in grupa in care organizatorul o va repartiza.

5.2.1.6 Castigatoarea fiecarei grupe de calificare va intra in proba finala, in care doar primele 3 locuri se vor premia in functie de locul ocupat la finalul probei. Vezi sectiunea 4 articolul 4.1.

5.2.1.7Participantele nu au voie in momentul desfasurarii probei sa apeleze la metode nesportive (ex: piedici, imbranceli) pentru a obtine foloase in detrimentul celorlalti participanti.

5.2.2Etape desfasurare proba “GLAM CYCLING”

5.2.2.1 Fiecare participanta va fi informata de catre organizator din care grupa face parte si cand trebuie sa fie prezenta la linia de start.

5.2.2.2Participantele nu au voie sa porneasca competitia pana nu primesc startul de la organizator.

5.2.2.3Fiecare participanta este obligata sa poarte numarul pe care organizatorul i-l furnizeaza la inscrierea finala.

5.2.2.4 Proba va fi special marcata si semnalizata de catre organizator.

5.2.2.5 Linia de start/ sosire va fi reprezentata si marcata special de catre organizator.

5.2.2.6 Participantele care nu parcurg toata distanta sau traseul special marcat de catre organizator vor pierde proba prin abandon.

5.2.2.7 Prima participanta care ajunge la linia de start castiga automat dreptul de a intra in marea finala a acestei probe.

5.2.2.8 Castigatorii de pe locul 1 din fiecare grupa vor fi anuntati de catre organizator cand urmeaza sa intre in marea finala, unde trebuie sa se prezinte si incepand cu ce ora.

5.2.3Sistemul de departajare& jurizare

5.2.3.1 Prima participanta din cadrul fiecarei grupe care va parcurge corect traseul pe bicicleta fiind incaltata cu o pereche de incaltaminte inalta de minimum 7 cm si care va reusi sa ajunga prima la proba de sosire va castiga automat dreptul de a intra in marea finala.

5.2.3.2 In cazul in care 2 sau mai multe participante trec linia de sosire in acelasi timp, atunci se va organiza o proba de departajare, similara probei in care au participat si care va decide persoana ce va accede in finala.

5.2.3.3 In marea finala, doar primele 3 locuri vor fi premiate.

5.2.3.4 Juriul care va avea responsabilitatea indeplinirii conditiilor prezentate in regulamentul de fata, care ca superviza si monitoriza efectiv buna desfasurare a concursului si va fi alcatuit din 2 reprezentanti ai Organizatorului. In cazul in care unul dintre membrii juriului constata ca participantele nu au indeplinit sau nu au respectat conditiile de participare, acestia au dreptul de a descalifica concurentii.

PROBA III: Chic Roller Skater

5.3.1 Descriere proba & Reguli

5.3.1.1 In cadrul probei “CHIC ROLLER SKATER” participantele trebuie sa parcurga pe role traseul special amanajat de catre organizator purtand role si realizandu-si un make-up simplu in timpul deplasarii. Ele vor trebui sa ajunga la linia de finalizare a competitiei in cel mai scurt timp. Distanta pe care trebuie sa o parcurga este de 150m. Produsele de make-up vor fi oferite de organizator pentru acesta proba.

5.3.1.2 Fiecare participanta trebuie sa isi aduca din garderoba proprie o pereche de role.

5.3.1.3 Participantele care vin fara role nupot participa la proba “Chic Roller Skater”

5.3.1.4 Participantele sunt obligate sa poarte numarul pe care organizatorul il va pregati special pentru proba si sa participe numai in grupa in care organizatorul o va repartiza.

5.3.1.5 Castigatoarea fiecarei grupe de calificare va intra in proba finala, in care doar primele 3 locuri se vor premia in functie de locul ocupat la finalul probei. Vezi sectiunea 4 articolul 4.1.

5.3.1.6 Participantele nu au voie in momentul desfasurarii probei sa apeleze la metode nesportive (ex:piedici, imbranceli) pentru a obtine foloase in detrimentul celorlalti participanti.

5.3.2 Etape desfasurare proba “CHIC ROLLER SKATER”

5.3.2.1 Fiecare participanta va fi informata de catre organizator din care grupa face parte si cand trebuie sa fie prezenta la linia de start.

5.3.2.2 Participantele nu au voie sa porneasca competitia pana nu primesc startul de la organizator.

5.3.2.3 Fiecare participanta este obligata sa poarte numarul pe care organizatorul i-l furnizeaza la inscrierea finala.

5.3.2.4 Proba va fi special marcata si semnalizata de catre organizator.

5.3.2.5 Linia de start / sosire va fi reprezentata si marcata special de catre organizator.

5.3.2.6 Participantele care nu parcurg toata distanta sau traseul special marcat de catre organizator vor pierde proba prin abandon.

5.3.2.7 Prima participanta care ajunge la linia de start castiga automat dreptul de a intra in marea finala a acestei probe.

5.3.2.8 Castigatoarele de pe locul 1 din fiecare grupa vor fi anuntate de catre organizator cand urmeaza sa intre in marea finala, unde trebuie sa se prezinte si incepand cu ce ora.

5.3.3 Sistemul de departajare & jurizare

5.3.3.1 Prima participanta din cadrul fiecarei grupe care va parcurge corect traseul pe role si care va reusi sa se si machieze concomitent cu deplasare pe role si sa ajunga prima la proba de sosire va castiga automat dreptul de a intra in marea finala.

5.3.3.2 In cazul in care 2 sau mai multe participante trec linia de sosire in acelasi timp, atunci se va organiza o proba de departajare, similara probei in care au participat si care va decide persoana ce va accede in finala.

5.3.3.3 In marea finala, doar primele 3 locuri vor fi premiate.

5.3.3.4 Juriul care va avea responsabilitatea indeplinirii conditiilor prezentate in regulamentul de fata, care va superviza si monitoriza efectiv buna desfasurare a concursului si va fi alcatuit din 2 reprezentanti ai Organizatorului. In cazul in care unul dintre membrii juriului constata ca participantele nu au indeplinit sau nu au respectat conditiile de participare, acestia au dreptul de a descalifica concurentii.

SECTIUNEA 6. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Prin inscrierea la competitia “Cosmo Glam Sports” participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile obligatorii ale prezentului regulament.

Prin participarea la competitia “Cosmo Glam Sports”, castigatorii isi exprima acordul ca datele lor personale (nume, prenume, adresa postala, adresa de email, numar telefon fix/mobil) sa fie prelucrate de organizator pe parcursul Competiei in scopul:

– desemnarii castigatorilor si atribuirii premiilor;

– publicarea listei castigatorilor (nume, prenume, oras) pe site-ul www.cosmopolitan.ro

– indeplinirii obligatiilor fiscale ale Organizatorului in cadrul prezentei Competitii;

Tuturor participantilor la Competitie le sunt garantate drepturile in conformitate cu legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, lege care ofera persoanelor vizate dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, catre Burda Media Bucuresti, cu sediul in Bd. Decebal nr 25-29 sector 3, Bucuresti.

SECTIUNEA 7. TAXE

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigatori in conformitate cu legea 571/ 2003 privind Codul Fiscal. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, sunt in sarcina exclusiva a castigatorului.

SECTIUNEA 8. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la Competitie se vor rezolva pe cale amiabila, sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

SECTIUNEA 9. INCETAREA COMPETITIEI

Prezenta Competitie poate inceta in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare sau in cazul schimbarii cadrului legislativ astfel incat organizarea si desfasurarea concursului cu caracter promotional sa presupuna marirea bugetului alocat acestui proiect.

SECTIUNEA  10. DIVERSE

Regulamentul Competitiei “Cosmo Glam Sports” va fi disponibil gratuit pe site-ul www.cosmopolitan.ro.

Lista castigatorilor (nume, prenume, oras) va fi postata pe site-ul www.cosmopolitan.ro.

Participarea la aceasta Competitie implica obligativitatea respectarii tuturor prevederilor prezentului Regulament.

Eventualele contestatii vor fi luate in considerare doar pe perioada Competitiei. Orice contestatii facute sau sosite dupa data finala a Competitiei, nu vor fi luate in considerare.

SECTIUNEA 11. DISPOZITII FINALE

11.1Organizatorul competitiei Cosmo Glam Sports, Burda Media Bucuresti se disculpa in cazul unor eventuale pierderi sau distrugeri materiale suferite de catre oricare din participanti.

11.2 Organizatorul competitiei Cosmo Glam Sports, Burda Media Bucurestinu se face responsabil in cazul unor acidentari sau vatamari fizice ale oricaruia dintre concurenti si nu isi asuma nici un fel de raspundere in legatura cu eventualele prejudicii (de la cazaturi, juliri, pana la imagine) pe care vreo participanta le-ar puta suferi, ca urmare a participarii la concurs.

11.3 Organizatoruleste obligat sa ofere primul ajutor participantilor care au nevoie sau care solicita expres acest lucru.

ANEXA 1

Formular inscriere

Cosmo Glam Sports

Subsemnata……………………………………………………………………………, CNP ……….………………………………………….., CI. seria: …… nr: ………………………, domiciliata in ………………………………………………………………………………………………………………..localitatea…………………..…….., adresa de e-mail…………………………………… numar de telefon…………………… solicit inscrierea la concursul Cosmo Glam Sports din data de 4 iulie 2015din Parcul Tineretului din Bucuresti, Intrarea din Bd. Gheorghe Sincai, in cadrul probei de:

Ÿ1. HIGH HEELS RUN

Ÿ2. GLAM CYCLING*

Ÿ3. CHIC ROLLER SKATER

*Ÿ Cu bicicleta organizatorului** / Ÿ Cu bicicleta mea

**ŸDeclar pe propria raspundere ca bicicleta pe care o voi folosi in competitie era in stare perfecta cand mi s-a predat de catre organizator si la fel o voi preda dupa finalizarea concursului. In caz de pagube de care voi fi vinovata declar ca  voi suporta costurile solicitate de catre organizator.

Prin prezenta organizatorul competitiei Cosmo Glam Sports, Burda Media Bucuresti se disculpa in cazul unor eventuale pierderi sau distrugeri materiale suferite de catre oricare din participanti.

De asemenea, organizatorul nu se face responsabil in cazul unor acidentari sau vatamari fizice ale oricaruia dintre concurenti.

Organizatoruleste obligat sa ofere primul ajutor participantilor care au nevoie sau care solicita expres acest lucru.

ŸDeclar pe propria raspundere ca am luat la cunostinta si ca sunt de acord cu toate conditiile mai sus mentionate si cu regulamentul competitiei COSMO GLAM SPORTS.

ŸPrin semnarea acestui formular de inscriere imi exprim acordul de a fi inscrisa in baza de date a Burda Media Bucuresti.

Nume, Prenume:

Semnatura:

Data:

Comments

comments