Participa la COSMO Glam Sports pe 5 iulie!

By  | 

Cosmo Glam Sports celebrează toate atuurile reprezentative pentru fetele COSMO – atitudinea, ambiţia şi spiritul nonconformist.

Glam Sports nu este doar un eveniment sportiv… este o provocare unică pentru toate fetele care se regăsesc în principiile COSMO şi care îşi doresc să descopere distracţia şi buna dispoziţie în orice activitate de natură sportivă.

Cum? Gîndeşte-te la o acţiune sportivă dedicată sexului frumos, apoi adaugă tabloului un aer COSMO: amuzament, voie bună, dar şi cîteva note subtile de glam şi un pic de frumuseţe. 

Participantele vor fi convocate să ia parte la competiţii neconvenţionale, ocazie cu care îşi vor putea etala talentele şi spiritul COSMO.

Evenimentul e unul special, iar concurentele se pot înscrie la probe & activitati ca:

 „Dance“ powered by World Class* – 10:00 – 10:45

„High heels run“ – 11:00 – 12:00 – INSCRIERE AICI

„Zumba“ powered by World Class* – 12:00 – 12:45

„Glam cycling“ – 13:00 – 14:00 – INSCRIERE AICI

„Group personal training session“** – cu antrenorii World Class

Competiţia antrenantă şi muzica grozavă vor asigura o atmosferă vioaie, iar împreună cu terasa Promenada, locaţia evenimentului, iti garantăm o zi de vară plină de distracţie. 

La final, ceremonia de premiere va invita în lumina „reflectoarelor“ atît cîştigătoarele Glam Sports, cît şi întreaga echipă COSMO, o ocazie ideală pentru ca toată lumea să socializeze!

Accesul la clasele de dance si zumba se face fara rezervare in prealabil.

Accesul la Group personal training se face pe baza rezevarilor facute in avans la receptia clubului World Class Promenada: 031 101 24 90

INSCRIERE PENTRU HIGH HEELS RUN

INSCRIERE PENTRU GLAM CYCLING

Afla mai multe despre mecanismul Glam Sports

Citeste REGULAMENTUL aici

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *