Participa la COSMO Glam Sports pe 4 iulie!

By  | 

1Cosmopolitan te invită sâmbătă, 4 iulie, în parcul Tineretului, Aleea Centrală, intrarea din Bd. Gheorghe Șincai, în intervalul orar 10:00 – 14:00, să participi la Cosmo Glam Sports.

Cosmo Glam Sports celebrează toate atuurile reprezentative pentru fetele COSMO – atitudinea, ambiția și spiritul nonconformist.

Glam Sports nu este doar un eveniment sportiv, este o provocare unică pentru toate fetele care se regăsesc în principiile COSMO și care își doresc să descopere distracția și buna dispoziție în orice activitate de natură sportivă.

Cum? Gândește-te la o acțiune sportivă dedicată sexului frumos, apoi adaugă tabloului un aer COSMO: amuzament, voie bună, dar și câteva note subtile de glam și un pic de frumusețe.

Participantele vor fi convocate să ia parte la competiții neconvenționale, ocazie cu care își vor putea etala talentele și spiritul COSMO și vor primi cele mai cool premii, pe care nu le dezvăluim încă!

Evenimentul e unul special, iar concurentele se pot înscrie la probe & activități ca:

„High heels run“

„Glam cycling“

“Chic roller skater”

“Dance with Arthur Murray Dance School”

“Tehnici de autoaparare”

Competiția antrenantă și muzica grozavă vor asigura o atmosferă vioaie.

Toate participantele vor primi CADOU la înscriere un pachet compus din BU in Action Protect Plus Deodorant Spray, shower smoothie BU in action YOGURT+PAPAYA, elmiplant BODYSHAPE gel cremă Remodelatoare Totală și gel de duș elmiplant freshen up!

ProduseCosmoGlamSports

Premiile de la competiții sunt oferite de Carrefour și le poți descoperi aici.

La final, ceremonia de premiere va invita în lumina „reflectoarelor“ atât câștigătoarele Glam Sports, cât și întreaga echipă COSMO, o ocazie ideală pentru ca toată lumea să socializeze.

Accesul la clasele de dance și autoapărare se face fără rezervare în prealabil.

Vezi cum ne-am distrat anul trecut și înscrie-te si tu la la COSMO Glam Sports în formularul de mai jos!

Regulament.

Regulament oficial

Comments

comments