Octombrie 2008

By  | 

Fermecatoarea Kate

Un zambet de-al lui Kate spune mai multe decat betia zilnica de cuvinte a altor oameni. Iar zilele astea, zambetul ei feciorelnic este mai luminos decat oricand, ceea ce se datoreaza, fara nici o indoiala, atat carierei efervescente, cat si noilor sale conceptii despre relatii.

Ten perfect la orice ora

Daca tocmai ai descoperit primul tau rid… stai linistita, e absolut normal. Totusi, modul in care-ti tratezi tenul intre 20 si 30 de ani influenteaza viitorul chipului tau. Afla ce-i dauneaza si ce-i face bine!

Intrebari trasnite despre sex (cu raspuns rapid)

Sa inveti cate ceva despre sex sau sa treci la actiune – atitudinea ta fata de cele doua este aproape identica: esti dispusa sa le dedici timp, dar, din cand in cand, preferi varianta “fast and furious”. Ei, bine, urmatoarele intrebari au raspunsuri super rapide.

Ce vor baietii de la o prietena stabila?

Probabil ca nu-ti dai seama cand esti la prima intalnire, dar tipul care te insoteste cauta indicii care sa-l asigure ca esti genul de fata care-i trebuie lui. Iata ce povestesc ei despre aceasta practica secreta!

Quiz: Esti o fata rebela sau o fire linistita?

In ce “tablou” te recunosti? Personalitatea ta este de neimblanzit, te revolti doar cand esti provocata sau esti pe principiul ca fiecare om e cu treaba sa si isi place sa stai deoparte?

O zi din cariera visurilor tale

Parca a trecut o vesnicie de cand cantai la “sprei” incaltata cu pantofii mamei, mari ca niste yahturi pentru piciorusele tale, de cand iti doreai sa fii printesa, astronaut, doctor sau profesoara. Erai mica, asa ca puteai fi… orice.

Nu, nu sunt mai slaba. Doar par

E nevoie de timp pentru ca o dieta sa-ti arate rezultatele, insa, intre timp, te poti folosi de cateva trucuri – vedetele recurg la ele fara remuscari – pentru a pacali oglinda si privitorii. Ce e cel mai grozav? Psihicul tau va lucra cu optimism alaturi de dieta pentru un corp mai suplu!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *