Nu rata ediția de noiembrie 2018 a revistei Cosmopolitan!

Nu rata ediția de noiembrie a revistei Cosmopolitan, din 31 octombrie la toate punctele de difuzare a presei!

COSMO de noiembrie este despre forţa şi depăşirea limitelor specifice toamnei, iar anul acesta îţi propunem să treci peste stereotipuri şi să îmbrăţişezi farmecul complicat şi dulce al feminităţii! În primul rând, ţi le prezentăm pe Nina Dobrev şi Vanessa Hudgens care au demontat imaginea ideală de eroine Disney şi au acceptat schimbarea firesc şi mereu îndrăgostite de adrenalina începuturilor – descoperă un interviu extrem de pasional, cu un entuziasm molipsitor.

De asemenea, descoperă alături de noi cum poţi să îţi înveseleşti garderoba cu unele dintre cele mai stylish accesorii de sezon. Învaţă cum să fii pregătită pentru evenimentele toamnei şi cum să abordezi creativ dress-code-urile din invitaţie.

Lasă-te inspirată de cele mai interesante teme de petreceri şi, în acelaşi timp, pregăteşte-te pentru frig cu 39 de jachete de toamnă şi accesorii antifrig.

Inovează şi testează pleoape cu gliter şi machiaj de bal mascat şi oferă-i look-ului tău un plus de eleganţă din contraste – cu ajutorul ghidului tău de frumuseţe, în fiecare zi.

Şi pentru că în luna noiembrie, job-ul ocupă un loc la fel de important precum petrecerile, redescoperă-te şi şi lasă-te surprinsă chiar de tine însăţi: află cum să îţi învingi teama de a perora în public sau cum să fii şefă la început de drum.

Iar dacă simţi că nu mai ştii cum să te raportezi exact la bărbaţii din jurul tău şi la schimbările sociale care au redefinit ideea de masculinitate, descoperă câteva soluţii în articolul: ce s-a ales de bărbăţie.

Dar, nu în ultimul rând, întoarce-te puţin în timp pentru a afla cum a fost la #COSMO19YEARS şi cum şi-au manifestat creativitatea cei peste 750 de invitaţi: vedete, influenceri, prieteni şi parteneri Cosmopolitan.

Noiembrie bate la ușă — fii pregătită, cu noul COSMO!

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.