Nu rata ediția de martie 2019 a revistei Cosmopolitan!

Nu rata ediția de martie a revistei Cosmopolitan, din 28 februarie la toate punctele de difuzare a presei!

COSMO de martie este un număr special, dedicat celebrării femeii cu toate fațetele contradictorii ale feminității și tot ce înseamnă putere și emancipare feminină. De aceea, îţi oferim o revistă întreagă plină cu materiale care te vor ajuta să redescoperi bucuria și provocarea de a trăi la feminin în societatea actuală – de la opinii, interviuri și reportaje pe subiecte controversate la tendințe în modă, frumusețe și sex.

Dar, în primul rând ia exemplul actriței din serialul Jane, The Virgin, Gina Rodriguez care iese în față și ne arată cum reușește să nu cedeze sub presiune.

Apoi, descoperă alături de noi cele mai noi tendințe ale primăverii în materie de modă. Iar, dacă îți dorești un mărțișor care să te reprezinte, lasă-te inspirată de propunerile fashion editor-ului Cosmo care îți oferă cele mai interesante variante de bijuterii, de la modele discrete la cele strălucitoare. Perfecte și pentru a fi dăruite.

De asemenea, fii gata pentru un început fresh cu cele mai proaspete parfumuri feminine, dar și cu cele mai potrivite tratamente corporale. Și pentru că meriți, răsfață-te zilnic cu un mic ritual Spa chiar la tine acasă: beauty editor-ul Cosmo ți-a pregătit câteva tratamente numai bune pentru luna martie.

Și, pentru că este o ediție dedicată feminității, află cum invoci puterea energiei feminine și inspiră-te de la cele mai puternice femei din toate timpurile, care au făcut posibil ca noi să avem o viață mai ușoară prin emanciparea sexuală și prin intermediul celor mai de amploare marșuri feministe.

Tot ca o pastilă de motivație, descoperă secretele unor femei care, indiferent de job-ul ales, și-au făcut vocea cunoscută atât în România, cât și pe plan internațional: interviuri cu Judith State, Gina Pistol, Aggy K. Adams, Michelle Obama, Carla-Maria Teaha.

Pentru că începuturile primăvăratice aduc și filme abia scoase din producție, ți-am pregătit un Watch list și câteva povești ale unor actori care ne-au impresionat prin ultimele apariții, de la Jude Law la protagoniștii filmului de avangardă al cinematografiei românești Tocuh ME NOT.

Și, nu în ultimul rând, pregătește-te cu tot ce ai nevoie pentru ce îți rezervă astrele, într-o ediție ASTRO specială. Aww, și desfată-te cu cele mai delicioase prăjituri istorice revizitate…

Martie este aici — fii pregătită, cu noul COSMO!

1 comentariu
  1. Buna! ‍♀️

    Am participat cu o fotografie la concursul lunii martie având ca premiu un fond de ten și nu stiu cum și când pot sa verific câștigătoarele.
    Ma puteti ajuta?
    Multumesc!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.