Nu rata ediția de februarie 2019 a revistei Cosmopolitan!

Nu rata ediția de februarie a revistei Cosmopolitan, din 31 ianuarie la toate punctele de difuzare a presei!

COSMO de februarie este un număr special dedicat iubirii şi diferitelor modalităţi de a o sărbători. De aceea, îţi oferim o revistă întreagă plină de sugestii de shopping foarte utile pentru momente unice de Valentine’s Day, completate de articole ce-ţi vor oferi soluţii pentru o relaţie mai bună cu cei din jurul tău şi, mai presus de toate, cu tine.Dar, în primul rând, ţine pasul cu Ciara, atrăgătoarea cântăreaţă şi dansatoare care pare să aibă totul, dar vrea şi mai mult. Artista a vorbit cu Cosmo despre credinţă, fitness când ai doi copii şi “bunătăţile” soţului ei.

Apoi, descoperă alături de noi cele 45 de piese de lenjerie care te vor ajuta să încingi atmosfera în dormitor. Iar, dacă vei avea parte de o cină în doi, lasă-te inspirată de formula magică propusă de către fashion editorii Cosmo – formula care îţi va garanta o apariţie memorabilă.

De asemenea, fii gata de V-day printr-un ritual complet de înfrumuseţare care îţi va oferi şi o stare de spirit bună. Şi pentru că acum la sfârşit de sezon rece, părul tău se resimte după toţi factorii externi care l-au „chinuit”, răsfaţă-te cu noile formule salvatoare pentru păr.

Învaţă alături de Cosmo cum să îţi iubeşti corpul aşa cum este el, plecând de la întrebarea: tu te iubeşti aşa cum eşti?

Şi, pentru a face faţă job-ului de zi cu zi, află care sunt cele mai noi terapii anti-stres pe care ţi le va prescrie orice medic adaptat timpurilor noastre.

Pentru că luna februarie este dedicată şi celor mai bune filme de anul trecut, redescoperă-l pe Jason Momoa, un AquaMan legendar şi un soţ extrem de iubitor, dar şi care sunt vedetele care vânează pentru prima oară râvnitul Oscar.

Februarie este aici — fii pregătită, cu noul COSMO!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.