Nu rata ediția de decembrie 2018 a revistei Cosmopolitan!

Nu rata ediția de decembrie a revistei Cosmopolitan, din 30 noiembrie la toate punctele de difuzare a presei!

COSMO de decembrie este un număr special creat în jurul celei mai iubite sărbători din lume: Crăciunul. De aceea, îşi oferim o revistă întreagă plină de sugestii de shopping foarte utile în goana ta după cadouri, completate de articole ce-ţi vor oferi adevărate teme de gândire la proverbiala gură a sobei.

Dar, în primul rând, află ce ar face vedeta mult aşteptatului  film SF, Bumblebee, Hailee Steinfeld în numele iubirii.

Apoi, descoperă alături de noi cum poţi să ai o garderobă trendy în ton cu cele mai spectaculoase trenduri ale sezonului şi învaţă cum să îţi creezi look-uri de party extravagante şi ultra-feminine, cu un aer aristocratic şi o doză de nonconformism.

Iar, dacă ştii unde petreci seara de Ajun, dar încă nu ştii cum te îmbraci, lasă-te inspirată de propunerile noastre de ţinute stylish, indiferent de ocazie.

De asemenea, inovează şi testează make-up-ul holografic  şi răsfaţă-te cu un ritual de iarnă de senzaţie.

Şi pentru că în luna decembrie se adună toate deadline-urile, descoperă noi perspective ale succesului: află de ce succesul nu se potriveşte tuturor şi ce mişcări smart trebuie să bifezi în carieră.

Iar, dacă eşti singură de sărbători, descoperă cum poţi face din asta superputerea ta. Dacă eşti într-o relaţie, e momentul să redescoperi acele artificii care aprind romantismul în relaţie.

Decembrie este aici — fii pregătită, cu noul COSMO!

 

 

Etichete: hot
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.