Noua generație Tommy Jeans – behind the scenes

By  | 

ADN-ul brandului Tommy Hilfiger a fost mereu înrădăcinat în locul de origine al fondatorului său – astfel, colecțiile au mereu acel all American vibe” definit o estetică young & fresh & happy”.

Aerul exuberant și jucăuș definește și cea mai nouă colecție Tommy Jeans, care, în acest sezon, omagiază conceptul de actualitate și cel de viteză (ambele întâmplându-se ca, în acest moment în timp, să se muleze perfect unul pe celălalt – ne aflăm, de altfel, în era în care prezentul se reactualizează constant și rapid).

Colecția Tommy Jeans pentru sezonul primăvară/vară 2018 este inspirată de uniformele piloților de Formula 1, din care au fost recreate unele forme, alături de grafica de pe costume, dar și culorile aprinse, aducând astfel în prim-plan o tradiție americană căreia îi adaugă inspirație vintage, prin intermediul multiplelor elemente din denim. Tenta rebelă (jeanșii și denimul, deși azi mainstream, păstrează un strop din aerul rugged & rebellious care i-a făcut populari în anii ’70-’80) e dublată de aerul periculos” oferit de referințele către cursele de viteză.

Și cine mai bine să îmbrace ca pe o mănușă acest stil jucăuș cu tușe edgy decât noua generație – milenialii! În noul număr al revistei Cosmopolitan (ediția mai 2018), am adunat laolaltă patru reprezentanți ai generației Y cu care am petrecut câteva ore super fun la shooting.

Tammy Joanna, designer (Lelograms) & visual artist (@art.color.trend)

Marilu Dobrescu, vlogger (Marilu) & fashion blogger (@mariludobrescu)

Lavinia Ioana, multiplă campioană la atletism, blogger (Lavinia Ioana)

Alex Vang, managing partner LeSquad, blogger (@alexvang)

– ei sunt cei care pun și mai multă viață și mișcare în noua colecție Tommy Jeans, care a fost îmbinată, în pictorial, cu piese din linia Tommy Swimwear: costume de baie și bikini-uri cu detalii grafice.

Despre noua colecție pe care o poartă în pictorial, Alex Vang spune A fost dragoste la prima vedere. Îmi place că s-au păstrat multe dintre elementele statement Tommy, îmbinat perfect cu proporții și detalii moderne și au rezultat niște piese de îmbrăcăminte cool și fresh pe care le-aș purta în fiecare zi.

Tammy Joanna: Am simțit colecția ca fiind genul care conține piese în care pleci de acasă de dimineață și poți să ai și un eveniment mai fancy la pranz și seara o ieșire cu rolele cu prietenii și păstrezi mereu acel aer urban cool.

Lavinia Ioana: Experiența de la shooting a fost una super faină. Mi-a plăcut mult vibe-ul, iar Tibi (n.r. Clenci, fotograf) a reușit să ne facă să transmitem spiritul Tommy.

Materialul integral se află în ediția de mai a revistei Cosmopolitan (realizator: Amir Doboș, foto: Tibi Clenci), iar mai jos avem câteva instantanee behind the scenes care surprind exact cât de fun a fost la shooting. 🙂

Citeşte şi: (P)Tommy Hilfiger creează o colecție alături de Lewis Hamilton, campionul de Formula 1

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *