Mecanism de inscriere la probele Cosmo Glam Sports

By  | 

 a.Mecanism

Orice persoana cu varsta cuprinsa intre 16-45 de ani, de sex feminin, care doreste sa participe la competitiile Cosmo Glam Sports se poate inscrie incepand cu data de 06.06.2014. Formularele suport pentru inscrierea participantelor vor fi disponibile incepand cu data de 06.06.2014 si vor fi comunicate pe site-ul www.cosmopolitan.ro  si pe paginile de Facebook www.facebook.com/cosmopolitan.romania , https://www.facebook.com/worldclass.romania si https://www.facebook.com/Promenadaro

O persoana se poate inscrie si participa doar la o singura competitie din cele 2: High heels run & Glam cycling. La Zumba si Dance accesul este liber, fara inscriere, in timp ce la sesiunile de Group Personal Training  inscrierea se face la receptia World Class (grupe de 15 persoane).

La fiecare din cele 2 competitii se pot inscrie maxim 50 persoane, dar doar cele care se prezinta in ziua de 5 iulie 2014, ora 10:00 pentru proba high heles run, respectiv ora 12:00 pentru proba Glam cycling, pe terasa Promenada (din Mall Promenada), la locatia desemnata ca fiind locul de desfasurare a evenimentului, pentru formalitatile de inscriere, vor intra in concurs. 

Daca din cele 50 de persoane care sunt inregistrate ca fiind inscrise online, nu se prezinta toate, locurile libere vor fi completate cu persoanele prezente la locatie si dispuse sa participe la una din cele 2 competitii, pana se atinge limita admisa de max 50 de persoane.

Daca una din cele 50 de persoane inscrise se decide sa nu mai participe la competitia pentru care a aplicat, aceasta va fi retrasa din competitie, iar locul ei va fi ocupat de o alta persoana aflata la locatia evenimentului, care doreste sa participe la competitia respectiva.

b.Formalitatile de inscriere in ziua evenimentului

Orice persoana care doreste sa se inscrie la una din cele 2 probe de concurs trebuie sa respecte toate conditiile urmatoare:

1.Sa fie de sex feminin si sa aiba varsta cuprinsa intre 16 – 45 de ani.

2.Sa fie apta medical, fizic si psihic.

3.Sa isi asume riscurile participarii la una din cele 2 competiii pe propria raspundere si sa semneze formularul care atesta acest lucru.

4.Sa se prezinte pentru inscriere la ora si locatia desemnate de catre organizator – 5 iulie 2014, terasa Promenada din Mall Promenada (ultimul etaj).

5.Sa respecte conditia obligatorie aferenta probei de concurs la care s-a inscris:

•Pentru proba de high heels run sa sa isi aduca din garderoba proprie o pereche de incaltaminte cu tocuri de min 7cm.

•Pentru proba de glam cycling sa isi aduca din garderoba proprie o pereche de incaltaminte cu tocuri de min 7cm si sa stie sa mearga pe bicicleta.

Daca una din conditiile de mai sus nu este respectata, persoana respectiva nu va fi considerata eligibila pentru proba de concurs si va fi descalificata.

INSCRIE-TE PENTRU HIGH HEELS RUN AICI

INSCRIE-TE PENTRU GLAM CYCLING AICI

 

c.Organizarea competitiilor

O data ce toate formalitatile de inscriere au fost intocmite si participanta este considerata eligibila pentru proba la care doreste sa se inscrie, aceasta va primi numarul de ordine si va fi repartizata in grupa in care va concura.

Cele 50 de persoane vor fi impartite in max 7 grupe, fiecare grupa avand un max de 8 participante. Fiecare grupa va fi supusa unei probe individuale din cadrul careia va fi aleasa o semifinalista. La final, cele 7 semifinaliste vor participa la finala mare din cadrul careia vor fi selectate cele 3 castigatoare ale competitiei respective: locul I, locul II si locul III. 

De ex: pentru proba high heels run, impartim cele 50 de participante in 7 grupe: 6 grupe x 7 persoane si 1 grupa x 8 persoane. Fiecare grupa va fi supusa probei high heels run si din fiecare se alege o castigatoare – total 7 grupe de calificare in finala mare. Din cele 7 grupe, se alcatuieste grupa de 7 semifinaliste care vor concura in finala mare. Acestea vor fi supuse din nou probei high heels run, din care vor fi selectate cele 3 castigatoare ale competitiei.

d.Criterii de eligibilitate pentru probele de concurs:

High heels run

Pentru a participa la aceasta proba trebuie sa respectati toate criteriile de mai jos:

•Fiecare participanta trebuie sa isi aduca din garderoba proprie o pereche de incaltaminte cu tocuri de min 7cm.

Glam cycling

•Fiecare participanta trebuie sa isi aduca din garderoba proprie o pereche de incaltaminte cu tocuri de min 7cm.

•Fiecare participanta trebuie sa stie sa mearga pe bicicleta

•Participantele care au biciclete personale si vor sa participe cu ele la proba “Glam cycling” trebuie sa mentioneze acest lucru in timpul formalitatilor de inscriere. Participantele care vin fara biciclete si vor sa participe la proba “Glam cycling” trebuie sa anunte acest lucru in timpul formalitatilor de inscriere si vor primi din partea organizatorilor o bicicleta pe durata probei respective. Participantele care imprumuta bicicleta de la organizator vor trebui sa semneze un formular in care isi asuma pe propria raspundere ca stiu sa le manevreze si ca nu le vor deteriora. In caz contrar, vor suporta pagubele aduse bicicletelor inchiriate.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa consultati si regulamentul concursului aici.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *