Martie 2009

By  | 

Blake Lively, noua stea de la Hollywood

Gratie rolului principal din “Gossip Girl”, un serial foarte popular in Statele Unite, unui nou film si unei relatii bine “cotate”, Blake Lively e Vedeta Momentului la Hollywood. Si inca ceva: nu ai cum sa n-o iubesti!

5 semne ca el e alesul!

Te-ai intrebat vreodata care sunt trasaturile barbatului perfect pentru tine? Fie ca ai gasit raspunsul, fie ca nu, noi iti dezvaluim opiniile argumentate ale cercetarilor specializati in domeniu!

QUIZ: Preferata sefului sau fata responsabila cu distractia?

Este angajata model, “Fata sefului” si nesuferita biroului sau tipa vesnic fara chef de munca? COSMO te lamureste!

Vremuri grele? Manuieste-le cu inteligenta!

Nu trebuie sa te anuntam ca, financiar vorbind, lumea s-a intors cu fundul in sus. Stii deja! Asa ca-ti vom oferi ceva ce-ti este necesar: un plan de economii care-ti va proteja viata profesionala si amoroasa.

Fauxmosexualii sau de ce e cool sa te prefaci… gay

Barbati efeminati, femei “dezinhibate”, care se refugiaza in bratele altor femei, ne confruntam cu un boom de heteroflexibili care-si modifica identitatea sexuala in functie de interese sau, de ce nu, de starea de spirit.

Inamicele din spatele celor mai bune prietene

E competitiva, e si invidioasa, te jigneste si te saboteaza, si totusi… sunteti bune prietene. Aveti cam aceleasi gusturi si impreuna va distrati cel mai bine… Se poarta relatiile doi in unu, prietene si rivale in acelasi timp.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *