Mai 2008

By  | 

Cameron Diaz: frumusete, feminitate si faima

Pe deasupra, talentata si misterioasa… iata epitetele pe care se bazeaza succesul lui Cameron! Se numara printre actritele cu cea mai rapida ascensiune; intalnirea ei cu marele ecran a avut loc pe la inceputurile anilor ’90. Cu experienta in modelling in spate si multa vointa, Cameron obtine rolul feminin din “Masca”, alaturi de tanarul actor in plina afirmare, Jim Carrey. Pana la “Mortal Kombat” n-a mai fost decat un pas…

Fuste scurte, picioare tot mai dezgolite

“Picioare frumoase” nu e o sintagma care se refera doar la constitutia cu care te-a daruit Mama-Natura… Adica, nu poti sa-ti neglijezi pielea daca vrei sa ai picioare frumoase. Plus ca, dupa sezonul rece, ele au nevoie de o ingrijire speciala pentru a putea fi afisate in lumina stralucitoare a soarelui! Urmeaza sfaturile noastre si s-ar putea sa nu vrei sa mai porti pantaloni pana la sfarsitul toamnei!

Sex-complexele predomina sau le domini?

Muncesti cu un aplomb extraordinar la job, esti angrenata intr-o serie de proiecte ce-ti solicita un surplus consistent de timp, deci nu-i de mirare daca acuzi stari… acute de stres. In acelasi timp, momentele de iubire carnala cu partenerul tau s-au diminuat alarmant sau, mai rau, se intampla doar cu ocazia concediilor… anuale?

Cum sa-i dai papucii cu stil!

E aproape vara, briza marii te imbie sa evadezi din peisajul gri-citadin, iar prietenul tau a devenit peste noapte singurul element monoton din viata ta! Vrei sa-i dai papucii, unii frumosi, cu fundite si dantelute, si nu stii cum? COSMO iti da idei!

Saruturi pentru sex de cinci stele

Cate tipuri de sarut exista, cam tot atatea “niveluri” de excitatie se fac remarcate. Secretul e sa stii exact cam ce tip de sarut sa… aplici in diferitele stadii ale sexului. Inspira-te cu incredere din ponturile COSMO.

Charisma se invata. Incearca sa-i afli tainele!

Nu esti in cea mai buna forma, nu prea ai incredere in tine si nu stii ce sa faci?! COSMO iti dezvaluie cele sase secrete ale personalitatii stralucitoare!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *