Jamie Villamor: Despre puterea de a fi femeie

Supermodel, trăgător de performanță, antreprenoare și mamă, Jamie Villamor radiază putere, pasiune și voință de fier pentru a reuși în toate aspectele vieții sale. Jamie Villamor, model de top și trăgător de competiție cu origini poloneze și obârșie americană ne-a uimit categoric cu frumusețea ei… dar am fost mai impresionați de inima și dăruirea ei naturală.

Deși a fost votată în primele 10 modele de costume de baie și lenjerie intimă din lume, caracterul ei onest, dar modest emană o energie care îți taie respirația atunci când intră într-o încăpere. Jamie investește ambiție și încredere în orice întreprinde cu o pasiune inegalabilă. Ca model de top cu mulți admiratori și fani, Jamie are aproape un milion de urmăritori pe Instagram și folosește platforma pentru a-i inspira și pe alții. Ea spune că nu-i place să fie considerată Influencer, ci mai degrabă cineva care împărtășește cu alții pasiunile și dragostea pentru viață.

Deloc străină de ședințe foto de modă pentru coperțile a numeroase reviste, campanii și parteneriate de-a lungul carierei sale, Jamie este un avocat al generozității și iubirii de sine, al cărei scop este de a inspira și alte femei. Am avut privilegiul să stăm de vorbă cu Jamie pentru afla mai multe despre cariera ei, pasiunile sale și ce ne pregătește în această toamnă.

Jamie Villamor despre puterea de a fi femeie

Crezi că încalci standardele de frumusețe din industrie?

Oh, wow… Cred că da, în anumite privințe. Una ar fi vârsta mea, faptul că practic tir de competiție cu pistol, nu am înălțimea medie a modelelor, sunt categoric în categoria „cu forme”. Industria modei are standarde de frumusețe destul de specifice și nu cred că mă încadrez în ele, dar continuu să muncesc din greu în fiecare zi. Nu mă descurajez când aud un „nu”, asta mă determină să muncesc și mai mult.

Ai observat o schimbare pozitivă în industria modei și a frumuseții în cursul carierei tale de model?

Am văzut în mod clar câteva schimbări pozitive de-a lungul carierei mele, dar simt că mai trebuie să aducem multe îmbunătățiri. Atât de multe femei se luptă pentru a avea acest aspect sau corp ideal, care adesea nu este de durată.

Jamie Villamor despre puterea de a fi femeie

Care este sfatul tău pentru alte modele tinere care încearcă să înceapă acum în această industrie?

Trebuie să ai răbdare. Să înțelegi din start că probabil vei auzi 100 de „nu” înainte de a primi un „da”. Nu-l lua personal, poate că pur și simplu nu ai exact aspectul pe care îl caută pentru proiect. Simte-te bine chiar dacă te simți incomod, acesta este modul în care avansezi. Continuă să mergi înainte și nu renunța niciodată.

Citește și: Feminista noastră preferată: Miruna, autoarea Femeie.

Care este cea mai valoroasă lecție învățată în industria de modelling?

Modelling-ul a fost o adevărată binecuvântare în multe privințe pentru mine și familia mea, deoarece ne-a permis să facem atât de multe, dar am învățat, ca în orice industrie, că uneori poate fi dificil să răzbești. Am învățat de la început că nu merită să-mi încalc valorile și moravurile, joburile care vă cer să vă reduceți standardele sunt acelea cărora trebuie să le spui „nu” din fașă.

Da, am pierdut o mulțime de locuri de muncă din cauza asta, dar nici o sumă de bani nu ar merita vreodată inte-gritatea mea. Crede-mă că merită mereu să spui „nu, nu mă simt confortabil cu asta”. Învață să îți susții punctul de vedere, îți garantez că nu-ți va afecta cariera dacă ești hotărâtă să mergi mai departe. De asemenea, pe cât de greu, pe-atât de important este să fii recunoscător pentru oportunitățile pe care modelling-ul le oferă, deoarece nu mulți au privilegiul de a călători și de a explora lumea așa cum o facem noi.

Jamie Villamor despre puterea de a fi femeie

Ai un brand de modă preferat în acest moment?

Îmi place să fac cumpă-răturile la Revolve pentru că au o varietate de mărci pe care le iubesc, este ca un singur magazin adaptat pentru mine. Am descoperit recent și Innocent Armor, care este un brand genial. Este o linie premium de îmbrăcăminte anti-glonț, în care stilul se îmbină cu protecția. Este o armură discretă pentru corp.

Cum îi inspiri și îi încurajezi pe ceilalți?

Sper să-i pot inspira pe ceilalți să aibă compasiune în inimile lor pentru alții. Să fii recunoscător și să oferi cumva în fiecare zi. E nevoie de atât de puțin și poți literalmente să-i faci pe mulți mai fericiți. Plătește nota cuplurilor tinere de lângă tine, în restaurant, oferă-te să dăruiești ceva pentru persoana din spatele tău la coadă, ține ușa pentru cineva și zâmbește unui străin.

Întreabă pe cineva cum le e ziua, fă voluntariat la spital sau petrece timp cu persoanele în vârstă. Putem face atât de multe pentru a dărui și mi-am dat seama că bucuria mea este să-i slujesc pe alții, astfel încât să îi pot inspira pe ceilalți să facă același lucru, ceea ce îmi umple inima de bucurie.

Citește și: Interviu MIRA: „Prezentul este ceea ce am mai de preț”

Împărtășește-ne o amintire din copilărie care te-a ajutat să fii cine ești astăzi.

Când aveam 5 ani, cel mai bun prieten al meu și cu mine am luat o cutie de vopsea din camionul tatălui meu. Am vărsat-o pe trotuar și am încercat să curățăm. Tata ne-a întrebat despre vopsea, iar prietenul meu a mințit spunând că nu am fost noi, iar eu i-am ținut isonul. A fost prima oară când l-am mințit cu adevărat pe tatăl meu. Am sfârșit prin a-i spune la scurt timp după aceea că am vărsat vopseaua. El mi-a mulțumit că i-am spus adevărul, dar totuși m-a pleznit.

Am învățat o lecție care mi-a rămas până astăzi. Omiterea adevărului este o minciună. Rămâi de partea adevărului, iar minciuna are picioare scurte. Poate dura mult timp pentru a reconstrui încrederea. Toți suntem ființe umane perfect imperfecte și este preferabil să ne asumăm greșelile și să ne descurcăm mai bine data viitoare. Decât să mințim și să nu fii de încredere. Integritatea mea este totul pentru mine și, deși nici eu nu mă mai recunosc uneori, înțeleg că încă învăț și cresc pe parcurs — este un sentiment destul de grozav.

Interviu in exclusivitate cu Jamie Villamor

Sfat preferat de îngrijire?

Meditație pentru a-mi menține pacea interioară și un galon de apă pe zi.

Care a fost meseria ta de vis pe când erai o fetiță?

Credeți sau nu, de când eram mică, mi-am dorit întotdeauna să fiu mamă. Aceasta a fost meseria mea de vis. Cred că, în profun-zime, sunt mai de modă veche în unele privințe.

Care este misiunea ta personală în viață?

Misiunea mea personală este să continui să lucrez inteligent, să cresc și să ofer cât de mult pot. Vreau să vizitez locuri noi și să explorez această lume uimitoare în care trăim, există atât de multe lucruri de văzut și de experimentat, încât mă entuziasmează.

Cum îți menții pacea interioară?

Cred că am citit odată că nu evenimentele externe ne fac să fim fericiți sau nefericiți. Este povestea pe care ne-o spunem noi despre ce înseamnă acele evenimente. Când ceva ne afectează pozitiv, povestea pe care ne-o spunem este că realitatea corespunde preferințelor sau așteptărilor noastre. Atunci când ceva ne atinge în mod negativ, povestea pe care ne-o spunem este că realitatea nu corespunde preferințelor sau așteptărilor noastre.

Când pacea noastră interioară este dependentă de circumstanțele exterioare, cedăm controlul emoțiilor noastre altor oameni și evenimente. Lucrurile se întâmplă pur și simplu, nu sunt personale. În loc să ne impunem așteptările asupra realității, ce-ar fi dacă le-am lăsa să meargă toate împreună?

Citește și: Ce joburi au avut vedetele înainte să devină cunoscute?

Cum reușești să te distanțezi de așteptări?

Ha, ha, asta este o întrebare grozavă și o chestie de care trebuie să fiu conștientă tot timpul. Cred că în majoritatea cazurilor e vorba de practică. În acest caz, un exercițiu de acceptare. Când înveți să acționezi dintr-o poziție de acceptare, lucrezi cu fluxul vieții. Când acționezi dintr-o poziție de rezistență, lupți împotriva ei. Practica de acceptare necesită flexibilitate emoțională: capacitatea de a trăi cu sentimente și emoții incomode.

Ce faci pentru a-ți menține sănătatea mintală în perioada asta?

Am ținut un jurnal în fiecare zi înregistrându-mi starea de spirit pe app-ul meu „Calm”. M-am angajat în conversații profunde cu oameni diferiți despre subiecte sociale și politice pentru a mă educa mai mult. Vorbind despre subiecte sensibile și încărcate emoțional cu cineva în care am încredere, este esențial pentru a mă menține sănătoasă și pentru a mă dezvolta. În caz contrar, am tendința de a rămâne blocată și de a mă lăsa împovărată de propriile gânduri, presupuneri și griji. De asemenea, de curând am devenit un mare fan al CBD-ului pentru a combate oboseala musculară și pentru a face față diferențelor de fus orar, sunt mai relaxată și mai calmă.

Single, sau într-o relație?

Ha… De curând single, și mă bucur la maximum de timpul petrecut în familie.

Foto: BRIAN B HAYES @BRIANBHAYES_PHOTO

Coafură: MadiMoxley @hairbymadimox; 

Machiaj: KimKatunis @makeupbykim

Stilist: Bianka Forplay stylehouse& a m p, [email protected]_stylehouse;

PR: PublishPilot @publishpilot

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.