Cum te inscrii la Cosmo Glam Sports 2015

By  | 
 1. Mecanism

Orice persoana cu varsta cuprinsa intre 18-45 de ani, de sex feminin, care doreste sa participe la competitiile Cosmo Glam Sports se poate inscrie incepand cu data de 16.06.2015. Formularul suport pentru inscrierea participantelor va fi disponibil incepand cu data de 16.06.2015 si va fi comunicat pe site-ul www.cosmopolitan.ro  si pe pagina de Facebook www.facebook.com/cosmopolitan.romania.

O persoana se poate inscrie si participa la tóate cele 3 (trei) probe: 1. High heels run; 2. Glam cycling; 3. Chic Roller Skater. La  cursurile de dans Arthur Murray si la clasa “Tehnici de autoaparare” accesul este liber, fara inscriere.

La fiecare dintre cele 3 competitii se pot inscrie maximum 30 persoane, dar doar cele care se prezinta in ziua de 4 iulie 2015, ora 10:00 pentru proba High heels run, ora 11:00 pentru proba Glam cycling si ora 12.00 pentru proba Chic Roller Skater in Parcul Tineretului, Aleea Centrala, Intrarea din Bd. Gheorghe Sincai, la locatia desemnata ca fiind locul de desfasurare a evenimentului, pentru formalitatile de inscriere, vor intra in concurs.

Daca dintre cele 30 de persoane care sunt inregistrate ca fiind inscrise online pentru fiecare proba nu se prezinta toate, locurile libere vor fi completate cu persoanele prezente la locatie si dispuse sa participe la una dintre cele 3 competitii (sau la doua sau trei probe), pana se atinge limita admisa de maximum 30 de persoane.

Daca una dintre cele 30 de persoane inscrise decide sa nu mai participe la competitia pentru care a aplicat, aceasta va fi retrasa din competitie, iar locul ei va fi ocupat de o alta persoana aflata la locatia evenimentului, care doreste sa participe la competitia respectiva.

 1. Formalitatile de inscriere in ziua evenimentului

Orice persoana care doreste sa se inscrie la una dintre cele 3 probe de concurs trebuie sa respecte toate conditiile urmatoare:

 1. Sa fie de sex feminin si sa aiba varsta cuprinsa intre 16 – 45 de ani.
 2. Sa fie apta medical, fizic si psihic.
 3. Sa isi asume riscurile participarii la una dintre cele 3 competiti (sau la doua sau la trei competitii) pe propria raspundere si sa semneze formularul care atesta acest lucru.
 4. Sa se prezinte pentru inscriere la ora si locatia desemnate de catre organizator – 4 iulie 2015, Parcul Tineretului, Aleea Centrala, Intrarea din Bd. Gheorghe Sincai.
 5. Sa respecte conditia obligatorie aferenta probei de concurs la care s-a inscris:
 • Pentru proba de High heels run sa sa isi aduca din garderoba proprie o pereche de incaltaminte cu tocuri de minimum 7cm.
 • Pentru proba de Glam cycling sa isi aduca din garderoba proprie o pereche de incaltaminte cu tocuri de minimum 7cm si sa stie sa mearga pe bicicleta.
 • Pentru proba Chic Roller Skater sa isi aduca din garderoba proprie o pereche de role.

Daca una dintre conditiile de mai sus nu este respectata, persoana respectiva nu va fi considerata eligibila pentru proba de concurs si va fi descalificata.

 1. Organizarea competitiilor

Odata ce toate formalitatile de inscriere au fost intocmite si participanta este considerata eligibila pentru proba la care doreste sa se inscrie, aceasta va primi numarul de ordine si va fi repartizata in grupa in care va concura.

Cele 30 de persoane vor fi impartite in maximum 5 grupe, fiecare grupa avand un numar maxim de 6 participante. Fiecare grupa va fi supusa unei probe individuale din cadrul careia va fi aleasa o semifinalista. La final, cele 5 semifinaliste vor participa la finala mare din cadrul careia vor fi selectate cele 3 castigatoare ale competitiei respective: locul I, locul II si locul III.

De ex: pentru proba high heels run, impartim cele 30 de participante in 5 grupe: 5 grupe x 6 persoane. Fiecare grupa va fi supusa probei high heels run si din fiecare se alege o castigatoare – total 5 grupe de calificare in finala mare. Din cele 5 grupe, se alcatuieste grupa de 5 semifinaliste care vor concura in finala mare. Acestea vor fi supuse din nou probei high heels run, din care vor fi selectate cele 3 castigatoare ale competitiei.

 1. Criterii de eligibilitate pentru probele de concurs:

High heels run

Pentru a participa la aceasta proba trebuie sa respectati toate criteriile de mai jos:

 • Fiecare participanta trebuie sa isi aduca din garderoba proprie o pereche de incaltaminte cu tocuri de minimum 7cm. (pantofii care au talpa ortopedica/platforma nu sunt acceptati in concurs).

Glam cycling

 • Fiecare participanta trebuie sa isi aduca din garderoba proprie o pereche de incaltaminte cu tocuri de min 7cm. (pantofii care au talpa ortopedica/platforma nu sunt acceptati in concurs)
 • Fiecare participanta trebuie sa stie sa mearga pe bicicleta
 • Participantele la proba “Glam cycling” vor primi din partea organizatorilor o bicicleta pe durata probei respective. Participantele care imprumuta bicicleta de la organizator vor trebui sa semneze un formular in care isi asuma pe propria raspundere ca stiu sa le manevreze si ca nu le vor deteriora. In caz contrar, vor suporta pagubele aduse bicicletelor inchiriate.

Chic Roller Skater

 • Fiecare participanta trebuie sa isi aduca din garderoba proprie o pereche de role

Pentru mai multe detalii, va rugam sa consultati si regulamentul concursului aici.

Comments

comments