Ianuarie-februarie 2009

By  | 

Diana Dumitrescu – Regina

O urmaresti toata saptamana, razi si plangi odata cu ea, cu toate ca nu o cunosti decat prin prisma personajului sau, Regina. Descoper-o acum!

Sex… cu tot corpul!

Ca sa fii o amanta incredibila, este foarte important sa cunosti secretele excitarii masculine. Daca stii ce simte si de ce, vei sti si care-i maniera cea mai eficienta pentru a-i stimula fiecare parte a corpului, din cap pana-n picioare.

Cum sa-l dai pe spate la prima intalnire

Da uitarii orice sfat ineficient primit pana acum. Pregateste-te sa-l lasi intr-adevar cu gura cascata. In plus, chiar e posibil sa te distrezi copios.

Cosmo Naked Quiz

Fa-ti timp pentru acest mic test. Vei afla cat de bine te simti cu trupul tau si ce trucuri ti se potrivesc de minune!

Quiz-ul lunii: Care este stilul tau de cuceritoare?

Afla daca mergi la sigur din prima cu orice tip sau daca mai ai de invatat! Fa-ti o intrare de zile mari in viata lui!

Esti disperata sa te angajezi? Pai… se vede!

Sigur ca ambitia e o virtute, iar angajatorii o plaseaza – explicit sau ba -, printre primele cerinte in ofertele de joburi, dar tu deja… tremuri de-atata vointa?

Viva la… recessionista!

… sau cum sa te imbraci ieftin, dar de bun gust. “La mode se démode, le style jamais”, spunea Coco Chanel. Moda exclusivista, a preturilor exorbitante, este acum passé. Cheap-but-chic este noul posh. Smart economy + mix & match = stil super creativ si original.

Religia – o moda. Vedetele si credintele lor… originale!

Orice artist (vedeta, celebritate, cum vreti sa-i ziceti) trebuie sa fie original. Unic, sofisticat, “atragator”. Chiar daca religia nu pare domeniul in care atributele de mai sus sa-si poata gasi gazda, vedetele au facut-o si pe asta, alegand religia ca pe o buna forma de manifestare a extremismului lor “delicios” (mai ales din punct de vedete mediatic). Si-au intors privirea spre “calea cea dreapta” alegand cai exotice si controversate.

ZODIACUL IUBIRII 2009

Predictii sexy. Cele mai bune zile pentru sex. Afla ce te astepta: iubire, sex si surprize de zile mari!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *