George Soare Totul despre un stil PĂRfect

Secretul unui păr frumos este, de cele mai multe ori, un hairstylist profesionist precum George Soare. Află mai multe despre el, câteva trucuri profi, dar și unele dintre recomandările lui pentru un Crăciun în tendințe!

Câteva momente semnificative din evoluția lui George Soare  1. A început se învețe meseria de hair stilist în anul 2002 „din pură pasiune”
  2. În 2004 a început colaborarea cu L’Oreal Professionnel pe partea de training și educație, primind mai târziu titulatura de ambasador al brandului.
  3. În 2005 a început colaborarea cu Haute Coiffure Française unde a început în calitate de asistent al Barbarei Wuillot, colaborare ce s-a întinspe câțiva ani.
  4. În 2009 deschide salonul Tribute by George Soare, unde activează și astăzi.
  5. A fost desemnat hairstylist-ul anului de către Leș Nouvelles Estetiques 2009, Glamour 2016, Elle 2017

„Sunt pasionat de această meserie și de tot ce înseamnă ea. Investesc în permanență în perfecționare și educație, atât în a mea cât și în a celor ce au ales să mă urmeze. Încerc să depășesc anumite limite și să evoluez. De la bun început, am dedicat mai tot timpul acestei pasiuni, din dorința de a-mi face cât mai bine treaba și de a mă ridica la nivelul așteptărilor. Mă autocritic în permanență și asta mă ține ancorat la realitate. Îmi place să învăț și să descopăr lucruri noi, de aici și pasiunea pentru călătorii, și dacă nu aș fi ales să fac coafuri, cu siguranță aș fi fost un bucătar desăvârșit! Îmi place să acord atenție oamenilor, nu să fiu în centrul atenției lor.”

COSMO: Ai decis să te implici în educație, în formarea de noi hair stiliști. Te rog spune-ne câteva detalii despre acest proiect.

George: Prin natura relației mele cu brandul L’Oreal Professional, sunt implicat în educație de foarte mulți ani! Am „trainuit” foarte mulți coafori cu oarecare experiență, am perfecționat o serie de coafori prin intermediul proiectului „Tribute” și am decis ( la cererea unui număr mare de persoane), să deschidem o academie pentru viitori coafori!  Este un proiect la care lucrăm de ceva timp și sperăm că la jumătatea anului viitor să demarăm acest proiect oficial! Pe lângă o serie de module pentru perfecționare ce va fi destinată coaforilor cu experiență, pregătim și o școală acreditata și certificata! Școala este destinată doar celor pasionați cu adevărat și locurile vor fi limitate! Proiectele de educație vor fi accesate mai ales prin mediul online dar nu numai… Ne-am propus să venim pe piață cu o metodă nouă de învățare și cu o programă diversificată, adaptată nevoilor și cerințelor actuale în domeniul beauty! O noutate este faptul că am inserat în programă module de „customer care”,  „psihologia clientului” și  module de creație.”

COSMO: Cele trei calități care te transformă dintr-un simplu hairstylist într-unul de succes sunt…

George: „Să fii pasionat. Fără pasiune nu ai dorință de a explora și învăța. Apoi, să fii dedicat. Orice meserie și mai cu seamă în meseria de coafor trebuie să dedici mult timp. Și trebuie să fii un iubitor de oameni: această meserie este și va fi despre oameni, iar un bun coafor trebuie îmbrățișeze acest aspect.”

COSMO: Care sunt hair-stilistii internaționali pe care îi urmărești? 

George: Jean Luc Minetti, Trevor Sorbie, Angelo Seminara și mulți alții. Pe cei 3, însă, i-am cunoscut în diverse seminarii și am învățat foarte multe, dar cel mai mult îmi sunt surse de inspirație.

Citeşte continuarea materialului în ediţia de decembrie a revistei Cosmopolitan România.

Foto: PR. Text: Ana-MariaPrunariu

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.