Februarie 2008

By  | 

Adela se intoarce

… mai seducatoare, mai puternica si mai feminina ca niciodata! Mai mult decat atat, revine in forta pe micul, dar si pe marele ecran! Si a venit special la COSMO sa iti impartaseasca ce a facut intre timp, sfaturi despre relatii, planuri de viitor si … tot ce mai vrei sa stii de ea!

Terapie pentru piele

Cosurile, uscarea sau iritatia pielii nu apar la intamplare! Am gasit vinovatul numarul 1: stresul! Daca stai mereu sub tensiune organismul produce o cantitate mai mare de hormoni cu efecte dezastruoase pentru piele. Si astfel ce creeaza mediul ideal pentru aparitia cosurilor si alergiilor. Insa COSMO nu sta cu mainile in san. Iti aduce solutii destepte pentru toate aceste probleme generate de stres. E timpul sa va relaxati: tu si tenul tau!

Furori in dormitor

Care e cea mai trasnita fantezie sexuala pe care ai avut-o sau pe care ai indeplinit-o cuiva? Poti numi festisul preferat? Citeste in COSMO confesiunile cititoarelor cu privire la acest subiect care nu mai e tabu demult! Iar daca nu ai, nu stii sau … nu recunosti, COSMO te ajuta sa iti descifrezi gandurile ascunse.

Jocuri care-l dau de gol

Nu e deloc usor sa afli ce gandeste si ce simte un barbat. De fapt, e cam imposibil sa iti dai seama ce se intampla in mintea lui. Noi avem solutia prin care sa-l citesti ca pe-o carte deschisa, iar el nici n-o sa se prinda. Am pus la cale 7 joculete viclene. Alege unul care se potriveste stilului vostru, apoi foloseste ghidul nostru pentru a-i descifra raspunsurile.

Detoxifica-ti corpul

Zilnic suntem expusi la peste 15.000 de chimicale – fie ca e vorba despre agenti de curatenie, aditivi alimentari sau coloranti. Afla cum iti pot afecta viata. Si te invitam la dezintoxicare. Nu trebuie decat sa renunti la luxul de a folosi unele produse care tin de ritualul de zi cu zi.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *