Diana Colcer: Magnolie. Caut primăvară.

By  | 

Luna asta, aici, la COSMO, am avut două preocupări majore — munca și primăvara. Prima pentru că nu se mai termină, a doua pentru că nu mai începe odată! Făcând în mod deliberat abstracție de faptul că săptămâna viitoare suntem amenințați din nou cu ninsoarea, am pregătit pentru ediția de aprilie numeroase pagini colorate despre haine și accesorii perfecte pentru a-ți înnoi cu gust garderoba de primăvară.

Găsești de toate — de la ținute pentru birou, la cum să porți nuanțe de lavandă și ce pantofi la modă merită investiția. Am compus, de asemenea, și un supliment de shopping mai amplu pe tema asta, pe care te invit să-l răsfoiești (nu că-i făcut de COSMO, dar chiar e foarte mișto!) chiar acum. Nu rata nici ghidul COSMO pentru un păr sănătos — îl găsești în cadrul secțiunii de Beauty, p. 54-65.

Sperând că ai chef și de o lectură interesantă despre tendințele din câmpul muncii, îți propun să citești materialul colaboratoarei noastre, Alina Aliman, despre când e bine să “te vinzi” ca și brand personal și când nu (Eu, brandul, și manualul meu de utilizare, p. 77). Mai mulți experți în resurse umane, relații publice și presonal branding își dau cu părerea, oferind concluzii și recomandări pertinente. Fiindcă acest concept n-a fost pe buzele tuturor dintotdeauna, eu îmi amintesc cu plăcere de vremurile în care bâjbâiam cu inocență prin viața profesională, fără alte preocupări decât calitatea muncii mele și remunerația pe măsură.

Însă “anotimpurile” se schimbă, așa că ia aminte la ce scrie Alina. Acestea fiind spuse, să ne întoarcem la primăvară. După calculele mele, în momentul în care răsfoiești COSMO de aprilie, vor fi înflorit deja magnoliile. Îți doresc să te bucuri de ele (eu,una, le iubesc!) și de tot ce îți poate oferi primăvara asta târzie!

Citeşte şi: Nu rata ediția de aprilie 2018 a revistei Cosmopolitan!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *