Decembrie 2009

By  | 

Beyonce, o super woman moderna

Diva muzicii R&B se reinventeaza in fiecare an. Departe de a fi eclipsata de alte aparitii fresh, Bee a lansat un album care inca face senzatie – „I am… Sasha Fierce” – si „a inhatat” prestigiosul titlu de Femeia Anului, acordat de revista Billboard.

Cum aleg barbatii?

De ce i se aprind calcaiele dupa domnisoara de la bar si nu dupa cea de pe ringul de dans? Ce are una si nu are cealalta? Pe scurt, ce vad ei si noi nu? Sase marturii masculine ne deschid ochii.

8 lucruri pe care tipii le observa instant la tine

Din secunda in care un tip te vede, incepe sa bifeze inconstient lista cu motivele care l-ar determina sa te scoata in oras. Surpriza: un fund obraznic nu se afla pe lista aia!

Preludiu la puterea a cincea

COSMO a descoperit cateva parti ale corpului care sunt surprinzator de sensibile; o simpla atingere, si vi se va declansa instant pofta de nebunii.

Ultimele vesti despre marele O

Cea mai izbitoare veste pe acest an ar trebui sa fie urmatoarea: placerea sexuala este atat de benefica sanatatii, incat poate c-ar trebui cumva imbuteliata si servita ca medicament… pentru orice! Suna prea bine pentru a fi adevarat? Citeste articolul si convinge-te ca nu-s vorbe-n vant.

Personal branding, secretul care te face unica

Stii din experienta ca un ambalaj atractiv vinde produsul cu succes. Dar te-ai gandit vreodata ca a-ti construi un brand personal te face de neinlocuit in ochii celorlalti? COSMO pune prima caramida!

5 simptome care iti alunga buna dispozitie

Chiar daca de cele mai multe ori nu e vorba de ceva grav, „semnalele” dureroase ale corpului te pun pe jar. Afla de ce!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *