Cum am sărbătorit 20 de ani de Cosmopolitan România

Luna aceasta, Cosmopolitan a împlinit 20 de ani în România. Așa că am sărbătorit cum se cuvine – cu o ediție aniversară și cu o petrecere pe măsură. Ne-am întors puțin in timp și am recreat atmosfera anului 1999, cu un soundrack pe măsură, alături de trupa Andre, care sărbătorește, împreună cu noi, 20 de ani de când a devenit un fenomen al muzicii românești.

La petrecerea #Cosmo20Years am sărbătorit alături de invitații noștri, cărora le mulțumim că au fost alături de noi, nu numai la party, ci și pe parcursul ultimilor două decenii. Pe această cale, le mulțumim și sponsorilor care ne-au susținut – ETi DARE, Marionnaud, Lipton, Campari, Doppel Herz, B-Life și Amazing Jewelry.În ton cu tematica evenimentului nostru – nostalgia anilor 2000 – Andreea Antonescu și Andreea Bălan, două dintre cele 20 de coverstars ale ediției noastre aniversare, ne-au încântat cu un show special, ce a inclus hiturile care ne stăteau pe buze acum douăzeci de ani – Liberă la Mare, Noapte de Vis, Lasă-mă papa la mare, sau Caravanele – acompaniate de trupa lor de dans, alatururi de care au făcut un spectacol senzațional.

Andre, Ilinca Vandici, Giulia, Sandra Izbașa, Sore, Tobi Ibitoye, Noemi Meilman, Ovidiu Mureșanu, sunt printre invitații care ne-au fost alături.

Blugi cu talii joase și jachete din denim, topuri din plasă, pantofi cu platforme, imprimeuri wild și accente metalizate – invitații la petrecerea #Cosmo20Years au respectat dress code-ul și au reprodus cele mai hot trenduri ale anilor 2000.

 

În paginile celui mai nou număr Cosmo poți redescoperi vedetele tale feminine preferate – Andreea Raicu, Gina Pistol, Antonia, Ilinca Vandici, Andreea Esca, Ana Morodan, Dana Rogoz, Monica Bârlădeanu, Irina Rimes, Alina Eremia, Adela Popescu, Cătălina Grama, Ana Ularu, André, Andra, Alice Peneacă, Alina Ceușan, Giulia, Delia, Sandra Izbașa – află cum s-au transformat și ele, odată cu noi și cu tine, pe parcursul ultimilor ani, dar și ce mai pun la cale în continuare.

Dacă încă nu ai apucat să îți completezi colecția cu toate copertele pe care ți le dorești, nu uita că numărul de octombrie este încă disponibil la toate punctele de difuzare de presă! De asemenea, îți amintim că poți descoperi mesajul vedetelor tale favorite scanând coperta cu ajutorul aplicației Blippar (mai multe detalii, aici).

La mulți ani, Cosmo girls!

Cu drag, Echipa Cosmopolitan România.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.