Cosmopolitan, revista de septembrie 2021 este aici!

Dragi #cosmogirls, anunțăm cu bucurie că a apărut Cosmopolitan, ediția noastră de septembrie 2021!

Suntem bucuroși să îți oferim în continuare revista pe care o citești și o iubești, disponibilă atât în format digital, cât și în format tipărit. Fii în continuare precaută având, în primul rând, grijă de sănătatea ta și a celor din jur — iar noi vom avea grijă ca revista noastră să ajungă la tine. Iată cum:

1) Poți citi ediția electronică a revistei Cosmopolitan de septembrie, integral, prin intermediul Paydemic, dând click AICI.

2) Găsești integral ediția de septembrie și pe platforma Magzter, dând click AICI, dar și în aplicația Magzter din AppStore și Google Play.

3) Alege una dintre ofertele noastre de abonare, iar noi îți vom trimite revista prin poștă, dând click AICI.

4) Comandă revista online, iar noi ți-o trimitem prin curier: AICI.

5) Și nu în ultimul rând — dar numai și numai ținând cont de toate măsurile de siguranță ce se impun atunci când îți faci cumpărăturile pentru casă și familie — găsești Cosmopolitan în format tipărit și la punctele de difuzare a presei din rețelele de supermarketuri, benzinării și InMedio.

Din sumar…

Ediția Cosmopolitan de septembrie 2021 dă tonul distracției de toamnă, mai ales că cele mai multe evenimente și festivaluri de muzică au fost reprogramate pentru perioada care urmează. Așa că, ți-am pregătit o surpriză, credem noi, pe măsura acestui sezon care este, de fapt, doar o prelungire cu seri ceva mai răcoroase a unei dintre cele mai hot (din toate punctele de vedere) vacanțe de vară.

Altfel spus, înainte de toate, pregătește-te pentru un coverstory inedit, cu MIRA, una dintre cele mai în vogă cântărțe autohtone care revine cu dezvăluiri hot.

Ca de obicei, rubricile noastre de modă și frumusețe sunt în ton cu tot ce este mai nou și mai util pentru tine, dar și ce îți poate fi esențial pentru a merge la un festival de muzică.

Apoi, află cum poți munci cu spor, dar fără să muncești din greu, care sunt avantajele unei vacanțe cu autorulota (vezi pagina 122), dar și de ce nu trebuie să ratezi ART SAFARI 2021.

Altfel, descoperă dacă e cazul sau nu să mai ai încredere în influencerii în beauty și tot ce înseamnă Met Gala (un alt eveniment mutat din primăvară).

Acesta a fost doar un scurt intro al unui întreg univers Cosmo, de care sigur te vei bucura, mai ales că îți este dedicat — micul nostru cadou pentru toamna ta spectaculoasă. Bucură-te din plin de luna septembrie!

Ai grijă de sănătatea ta și a celor din jur, iar noi vom avea grijă să ajungem la tine.

Citește INTEGRAL ediția digitală Cosmopolitan de septembrie 2021 pe platformele Magzter sau Paydemic.  Comandă online ediția de septembrie, de pe site-ul Burda, sau abonează-te pentru 12 luni, cu numai 125 lei!

Sau adaugă-ne în coș atunci când îți faci cumpărăturile săptămânale pentru casă și familie!

Citește și: Cosmopolitan Man vară 2021 este aici!

Cosmopolitan septembrie 2021
MIRA © Cosmopolitan România, ediția de septembrie 2021

Fotografii: Vlad Andrei
Styling: Anca Stăruială
Machiaj: Malvina Isfan
Coafură: Andreea Constantin
Locație: Studio 82

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.