Cosmopolitan, revista de octombrie 2021 este aici!

Dragi #cosmogirls, anunțăm cu bucurie că a apărut Cosmopolitan, ediția noastră de octombrie 2021!

Suntem bucuroși să îți oferim în continuare revista pe care o citești și o iubești, disponibilă atât în format digital, cât și în format tipărit. Fii în continuare precaută având, în primul rând, grijă de sănătatea ta și a celor din jur — iar noi vom avea grijă ca revista noastră să ajungă la tine. Iată cum:

1) Poți citi ediția electronică a revistei Cosmopolitan de octombrie, integral, prin intermediul Paydemic.

2) Găsești integral ediția de octombrie și pe platforma Magzter, dar și în aplicația Magzter din AppStore și Google Play.

3) Alege una dintre ofertele noastre de abonare, iar noi îți vom trimite revista prin poștă.

4) Comandă revista online, iar noi ți-o trimitem prin curier.

5) Și nu în ultimul rând — dar numai și numai ținând cont de toate măsurile de siguranță ce se impun atunci când îți faci cumpărăturile pentru casă și familie — găsești Cosmopolitan în format tipărit și la punctele de difuzare a presei din rețelele de supermarketuri, benzinării și InMedio.

Cosmopolitan octombrie 2021
Cosmopolitan România, ediția de octombrie 2021. Roxen trenci din poliester, ABuburuzan.

Din sumar…

Ediția Cosmopolitan de octombrie 2021 te pregătește din toate punctele de vedere pentru sezonul rece așa încât să te poți bucura de tot ceea ce vine la pachet cu el: noutăți în lumea fashion și beauty, toate accesibile, un stil de viață ~ inclusive ~ din toate punctele de vedere și povești ale unor oameni care te vor inspira prin simplul lor fel de a fi, dar și prin curajul de a rămâne autentici în fața publicului.

Așadar, pregătește-te înainte de toate de un coverstory inedit, în exclusivitate pentru cititorii Cosmo, cu Roxen, o adevărată revelație în spațiul autohton, o artistă completă și, mai mult, o voce curajoasă a unei întregi generații pe care o reprtezintă.

Apoi, Beauty Editorul nostru Ana-Maria Prunariu ți-a pregătit, în ediția de octombrie, tot ce este mai nou și mai util pentru tine, de la toate trucurile anti-acnee care funcționează cu adevărat la cele mai apreciate tendințe de make-up.

Și pentru că perioada aceasta este mai mult ca oricând despre a te reconcentra pe carieră (face bine pentru o perioadă, bineînțeles nu foarte lungă), vei descoperi în această ediție câteva ținute de birou care sigur te vor ajuta să te faci remarcată chiar și într-un spațiu office (Fashion Editorul nostru Anca Stăruială le-a ales cu grijă în tendințele noului sezon), dar și câteva trucuri despre cum să te placă șefii, dar și colegii.

Mai mult, pentru că gata, a început perioada cea mai bună pentru introspecție, nu ezita să îți adresezi câteva întrebări poate ușor stânjenitoare, dar care sigur îți vor aduce răspunsuri salvatoare: „tu ai o viață bună?”, sau „este stilul tău de atașament responsabil pentru tipul tău de adicție?”

Bucură-te din plin de luna octombrie!

Ai grijă de sănătatea ta și a celor din jur, iar noi vom avea grijă să ajungem la tine.

Citește INTEGRAL ediția digitală Cosmopolitan de octombrie 2021 pe platformele Magzter sau Paydemic.  Comandă online ediția de octombrie, de pe site-ul Burda, sau abonează-te pentru 12 luni, cu numai 125 lei!

Sau adaugă-ne în coș atunci când îți faci cumpărăturile săptămânale pentru casă și familie!

Cosmopolitan octombrie 2021
ROXEN © Cosmopolitan România, ediția de octombrie 2021. Roxen poartă tricou din bumbac, MANURÍ; Jeans Venera Arapu; Choker Junya Watanabe, magazin Entrance.

Citește și: Cosmopolitan, revista de septembrie 2021 este aici!

Fotografii de: Edward Aninaru
Styling: Anca Stăruială
Machiaj și coafură: Claudiu Burcă
Studio: Black And White Studio

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.