Cosmopolitan, revista de noiembrie 2021 este aici!

Dragi #cosmogirls, anunțăm cu bucurie că a apărut Cosmopolitan, ediția noastră de noiembrie 2021!

Suntem bucuroși să îți oferim în continuare revista pe care o citești și o iubești, disponibilă atât în format digital, cât și în format tipărit. Fii în continuare precaută având, în primul rând, grijă de sănătatea ta și a celor din jur — iar noi vom avea grijă ca revista noastră să ajungă la tine. Iată cum:

1) Poți citi ediția electronică a revistei Cosmopolitan de noiembrie, integral, prin intermediul Paydemic.

2) Găsești integral ediția de noiembrie și pe platforma Magzter, dar și în aplicația Magzter din AppStore și Google Play.

3) Alege una dintre ofertele noastre de abonare, iar noi îți vom trimite revista prin poștă.

4) Comandă revista online, iar noi ți-o trimitem prin curier.

5) Și nu în ultimul rând — dar numai și numai ținând cont de toate măsurile de siguranță ce se impun atunci când îți faci cumpărăturile pentru casă și familie — găsești Cosmopolitan în format tipărit și la punctele de difuzare a presei din rețelele de supermarketuri, benzinării și InMedio.

Cosmopolitan Romania, ediția de noiembrie
Cosmopolitan România, ediția de noiembrie 2021. Awkwafina poartă geacă și pantaloni Gucci; cercei, colier, inele, BVULGARI.

Din sumar…

Ediția Cosmopolitan de noiembrie 2021 este la fel de colorată precum este și această lună de toamnă: cele mai hot noutăți din lumea fashion și beauty care te vor ajuta să te protejezi de temperaturile scăzute, dar și să arăți în continuare stylish și să strălucești în stilul tău (Cosmo) propriu; și cele mai interesante reportaje despre relații, dar și realitățile sau pseudo-realitățile socio-culturale în care trăim (vezi la pagina 92 cum să ieși din labirintul conspirațiilor, QANON)

Dar, înainte de toate, te invităm să o descoperi pe Awkwafina într-un coverstory inedit, și un interviu acordat în exclusivitate pentru cititorii Cosmo: povestea ei de la star de stand-up la eroină într-o producție Marvel.

Beauty Editorul nostru Ana-Maria Prunariu ți-a pregătit cel mai onest ghid de clean beauty pe care îl vei citi vreodată, în timp ce redactorul nostru Cătălina Teodorescu îți aduce, direct din orașul iubirii, cele mai hot trenduri de pe podiumurile Paris Fashion Week. Spoiler alert: vei purta din nou dresuri!

Fashion Editorul nostru Anca Stăruială a creat special pentru tine o colecție de propuneri stilistice care te vor face să te simți cu adevărat bine: de la denim (materialul care nu se demodează niciodată) la cardigane care alungă monotonia.

Mai mult, pentru că așa cum v-am obișnuit, ține de igiena mentală și sufletească nu numai să ne îmbrăcăm cu sens, dar să ne și cunoaștem ca să trăim cu sens, colaboratoarea noastră Bianca Poptean vă va scoate sigur din zona de confort cu tema: Cum modelează relația cu tatăl, viitoarele iubiri ale unei fiice.

Și pentru că toamna este un anotimp parcă creat dinadins pentru a ne apropia de partenerii noștri, descoperă toate secretele marelui O(rgasm), pentru că, așa cum spune vulpea din Micul Prinț, ca să îl ai, trebuie să îl înțelegi și să îl stăpânești. Psiholog Nora Neghină te va ghida printre tainele sexualității tale, dar și ale bărbaților din viața ta.

Bucură-te din plin de luna noiembrie!

Ai grijă de sănătatea ta și a celor din jur, iar noi vom avea grijă să ajungem la tine.

Citește INTEGRAL ediția digitală Cosmopolitan de noiembrie 2021 pe platformele Magzter sau Paydemic.  Comandă online ediția de noiembrie, de pe site-ul Burda, sau abonează-te pentru 12 luni, cu numai 125 lei!

Sau adaugă-ne în coș atunci când îți faci cumpărăturile săptămânale pentru casă și familie!

Cosmopolitan de noiembrie 2021
Cosmopolitan de noiembrie 2021. Awkwafina poartă parka și fustă, Louis Vuitton; pantofi, Giuseppe Zanotti; cercei, Ana Khouri; colier, Anita Ko; inel, Fernando Jorge.

Citește și: Cosmopolitan, revista de octombrie 2021 este aici!

Awakwafina fotografiată de Mei Tao
Styling: Cassie Anderson
Coafură: Kylee Heath/ A-Frame Agency
Machiaj: Kara Yoshimoto Buo folosind Chanel
Asistent stilism: Kate Collins/ BlackAndWhiteStudio
Producție: Crawford &Co Productions
Traducere și adaptare: Antonia Roșu

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.