Cosmopolitan, revista de iunie 2021 este aici!

Dragi #cosmogirls, anunțăm cu bucurie că a apărut Cosmopolitan, ediția noastră de iunie 2021!

Suntem bucuroși să îți oferim în continuare revista pe care o citești și o iubești, disponibilă atât în format digital, cât și în format tipărit. Fii în continuare precaută având, în primul rând, grijă de sănătatea ta și a celor din jur — iar noi vom avea grijă ca revista noastră să ajungă la tine. Iată cum:

1) Poți citi ediția electronică a revistei Cosmopolitan de iunie, integral, prin intermediul Paydemic, dând click AICI.

2) Găsești integral ediția de iunie și pe platforma Magzter, dând click AICI, dar și în aplicația Magzter din AppStore și Google Play.

3) Alege una dintre ofertele noastre de abonare, iar noi îți vom trimite revista prin poștă, dând click AICI.

4) Comandă revista online, iar noi ți-o trimitem prin curier: AICI.

5) Și nu în ultimul rând — dar numai și numai ținând cont de toate măsurile de siguranță ce se impun atunci când îți faci cumpărăturile pentru casă și familie — găsești Cosmopolitan în format tipărit și la punctele de difuzare a presei din rețelele de supermarketuri, benzinării și InMedio.

Cosmopolitan Iunie 2021

Din sumar…

Ediția Cosmopolitan de iunie 2021 „aduce un strop de inocență și de dragoste maternă pe copertă, iar la interior discută și dezbate relația dintre părinți și copii, probabil cea mai complicată din viețile noastre”, spune redactorul-șef Diana Colcer în pagina de Editorial de la începutul revistei.

Așa că fii pregătită să te răsfeți cu un Cosmo sensibil și contemplativ, în care, cu ocazia Zilei Copilului, Soré și fiica ei, Erin, o mică artistă în devenire, realizează prima lor ședință foto împreună și în care specialiștii Cosmo, psihologi și psihoterapeuți, te introduc în culisele relației părinte-copil, făcând lumină într-unele dintre cele mai challenging aspecte ale acesteia.

Apoi, delectează-te cu rubricile noastre de modă și frumusețe pentru o vară super activă, dedicată sportului și mișcării în aer liber.

Fă cunoștință cu actrițele Aleksandra Skraba, Sandra Drzymalska și Maria Sobocinska din serialul Sexify (Netflix) citind interviul exclusiv pentru Cosmopolitan România, și întâlnește-o pe Jenna Ortega, viitoarea protagonistă a serialului Wednesday (Netflix), inspirat de aventurile celebre ale monstruleților horror din Familia Adams.

Nu în ultimul rând, descoperă realitatea înfricoșătoare din spatele unui fenomen digital, din păcate, atât de des întâlnit, deepfake.

Iar – pentru un plus de distracție vara asta – află de ce este atât de plăcut să ne urmărim „inamicii mortali” pe Instagram și descoperă dog couture sau moda canină, o afacere cu milioane de followers!

Acesta a fost doar un scurt intro al unui întreg univers Cosmo, de care sigur te vei bucura, mai ales că îți este dedicat — micul nostru cadou de Ziua Copilului! Bucură-te din plin de luna iunie!

Ai grijă de sănătatea ta și a celor din jur, iar noi vom avea grijă să ajungem la tine.

Citește INTEGRAL ediția digitală Cosmopolitan de iunie 2021 pe platformele Magzter sau PaydemicComandă online ediția de iunie, de pe site-ul Burda, sau abonează-te pentru 12 luni, cu numai 125 lei!

Sau adaugă-ne în coș atunci când îți faci cumpărăturile săptămânale pentru casă și familie!

Vizionează și interviul cu Soré realizat pentru Coverul nostru din mai 2019. Vezi cum s-a schimbat artista în ultimii doi ani!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.