Cosmopolitan, revista de iulie 2021 este aici!

Dragi #cosmogirls, anunțăm cu bucurie că a apărut Cosmopolitan, ediția noastră de iulie 2021!

Suntem bucuroși să îți oferim în continuare revista pe care o citești și o iubești, disponibilă atât în format digital, cât și în format tipărit. Fii în continuare precaută având, în primul rând, grijă de sănătatea ta și a celor din jur — iar noi vom avea grijă ca revista noastră să ajungă la tine. Iată cum:

1) Poți citi ediția electronică a revistei Cosmopolitan de iulie, integral, prin intermediul Paydemic, dând click AICI.

2) Găsești integral ediția de iulie și pe platforma Magzter, dând click AICI, dar și în aplicația Magzter din AppStore și Google Play.

3) Alege una dintre ofertele noastre de abonare, iar noi îți vom trimite revista prin poștă, dând click AICI.

4) Comandă revista online, iar noi ți-o trimitem prin curier: AICI.

5) Și nu în ultimul rând — dar numai și numai ținând cont de toate măsurile de siguranță ce se impun atunci când îți faci cumpărăturile pentru casă și familie — găsești Cosmopolitan în format tipărit și la punctele de difuzare a presei din rețelele de supermarketuri, benzinării și InMedio.

Cosmopolitan iulie
Cosmopolitan iulie 2021

Din sumar…

Ediția Cosmopolitan de iulie 2021 te va teleporta direct în vacanță, pe o plajă întinsă, unde valurile revin iar și iar la mal, iar vântul adie ușor… ok, deja vreau să închid laptop-ul și să plec spre mare, dar mai întâi trebuie să îți las aici câteva motive pentru care Cosmopolitan de iulie se va potrivi perfect în geanta ta de plajă.

În primul rând, pregătește-te să te răsfeți cu un Cosmo provocator, în care Ruby, una dintre cele mai hot cântărețe autohtone, se destăinuie, cu detalii privind primul său album ce va marca vara 2021, dar și cu amănunte pe care poate nu le știai despre viața ei personală.

Apoi, delectează-te cu rubricile noastre de modă și frumusețe pentru o vară în care, de fapt, te poți simți în vacanță în fiecare zi, cu accesoriile fashion și produsele de beauty potrivite.

Pentru că se apropie festivalul nostru preferat de film, TIFF, iar anul acesta sărbătorește 20 de ani de la prima ediție, te invităm să pui stop la orice faci și să te lași purtată de către Ozana Oancea, coordonatoarea departamentului de relații internaționale al festivalului TIFF, într-o lume fascinată, direct în backstage unde sunt cele mai frumoase povești, mai puțin știute, despre cele mai sonore nume care au venit la TIFF de-a lungul timpului. Alain Delon, Fanny Ardant, Sophia Loren… și lista continuă.

Nu în ultimul rând, descoperă cum a reușit fenomenul K-POP să propulseze Coreea de Sud în arena celor mai dezirabile și aspiraționale culturi de pe scena mondială.

Iar – pentru un plus de distracție vara asta – află ce înseamnă o vacanță pe yacht în Bodrum, Turcia, și care sunt acele tips&tricks de care e bine să ții cont ca să ai o vacanță perfectă în doi.

Acesta a fost doar un scurt intro al unui întreg univers Cosmo, de care sigur te vei bucura, mai ales că îți este dedicat — micul nostru cadou pentru vara ta spectaculoasă. Bucură-te din plin de luna iulie!

Ai grijă de sănătatea ta și a celor din jur, iar noi vom avea grijă să ajungem la tine.

Citește INTEGRAL ediția digitală Cosmopolitan de iulie 2021 pe platformele Magzter sau PaydemicComandă online ediția de iulie, de pe site-ul Burda, sau abonează-te pentru 12 luni, cu numai 125 lei!

Sau adaugă-ne în coș atunci când îți faci cumpărăturile săptămânale pentru casă și familie!

Citește și: Cosmopolitan Man vară 2021 este aici!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.