Cosmopolitan, revista de august 2021 este aici!

Dragi #cosmogirls, anunțăm cu bucurie că a apărut Cosmopolitan, ediția noastră de august 2021!

Suntem bucuroși să îți oferim în continuare revista pe care o citești și o iubești, disponibilă atât în format digital, cât și în format tipărit. Fii în continuare precaută având, în primul rând, grijă de sănătatea ta și a celor din jur — iar noi vom avea grijă ca revista noastră să ajungă la tine. Iată cum:

1) Poți citi ediția electronică a revistei Cosmopolitan de august, integral, prin intermediul Paydemic, dând click AICI.

2) Găsești integral ediția de august și pe platforma Magzter, dând click AICI, dar și în aplicația Magzter din AppStore și Google Play.

3) Alege una dintre ofertele noastre de abonare, iar noi îți vom trimite revista prin poștă, dând click AICI.

4) Comandă revista online, iar noi ți-o trimitem prin curier: AICI.

5) Și nu în ultimul rând — dar numai și numai ținând cont de toate măsurile de siguranță ce se impun atunci când îți faci cumpărăturile pentru casă și familie — găsești Cosmopolitan în format tipărit și la punctele de difuzare a presei din rețelele de supermarketuri, benzinării și InMedio.

Cosmopolitan, revista de august 2021
Cosmopolitan, revista de august 2021

Din sumar…

Ediția Cosmopolitan de august 2021 este în acord perfect cu căldura aproape insuportabilă pentru unii dintre noi, dar care pentru cei mai mulți este doar un motiv în plus să ne (re)îndrăgostim. Pentru că, dacă nu în august, atunci când putem să ne lăsăm purtate de sentimente și senzații intense?! Așa că, ți-am pregătit o surpriză, credem noi, pe măsura acestei veri: fragmente de iubire povestite exclusiv pentru tine de către autori consacrați… trebuie doar să faci o oprire mai lungă la pagina 98. 

Apoi, în aceeași atmosferă hot, descoper-o pe Cara Delevingne așa cum poate o știai până acum, doar că și mai dezinhibată decât de obicei, făcând confensiuni inedite, cum ar fi, ce sex toys folosește. V-am spus deja că va fi o ediție fierbinte!

Ca de obicei, rubricile noastre de modă și frumusețe sunt în ton cu tot ce este mai nou și mai util pentru tine, dar și mai apreciat de către vedetele  internaționale sau autohtone: învață arta machiajului în 30 minute (da, chiar se poate atât de repede), descoperă tips-uri care te vor ajuta să îți menții culoarea părului așa cum ți-o dorești și câteva brand-uri accesibile preferate de către vedete… Mai mult, Fashion Editorul nostru, Anca Stăruială te invită pe bicicletă , bineînțeles în siguranță, dar mai ales cu un outfit cât mai stylish, dar te și provoacă să porți bijuterii la modă vara asta.

Și pentru că, chiar acum, în timp ce vă scriu aceste rânduri, la Cluj se desfășoară cel mai îndrăgit festival de film din România, TIFF, nu puteam să nu îți pregătim un scurt maraton de filme românești (vedeta acestei ediții a festivalului) și un interviu în exclusivitate cu unul dintre actorii care vor fi pe covorul roșu, Bogdan Farcaș. Fie că sunteți la festival (ceea ce vă dorim), fie că nu, sigur veți simți vibe-ul unic al filmelor de festival.

Nu în ultimul rând, investighează alături de noi, despre LGBTQ+ și terapia de conversie și cum te poți folosi de biblioterapie pentru a-ți învinge depresia, anxietățile, stările mai puțin plăcute care nu ne ocolesc nici chiar în mijlocul unei veri atât de incitante.

Și, pentru relaxare totală, află cum pleci în vacanță cu animalul tău de companie așa încât să fiți amândoi fericiți și descoperă câteva idei neconvenționale de dating.

Acesta a fost doar un scurt intro al unui întreg univers Cosmo, de care sigur te vei bucura, mai ales că îți este dedicat — micul nostru cadou pentru vara ta spectaculoasă. Bucură-te din plin de luna august!

Ai grijă de sănătatea ta și a celor din jur, iar noi vom avea grijă să ajungem la tine.

Citește INTEGRAL ediția digitală Cosmopolitan de august 2021 pe platformele Magzter sau PaydemicComandă online ediția de august, de pe site-ul Burda, sau abonează-te pentru 12 luni, cu numai 125 lei!

Sau adaugă-ne în coș atunci când îți faci cumpărăturile săptămânale pentru casă și familie!

Citește și: Cosmopolitan Man vară 2021 este aici!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.