Cosmopolitan Man primăvară 2019 este aici!

Hei, Cosmo Girl&Boys! Ediția noastră de primăvară este acum la toate punctele de difuzare a presei, cu două interviuri și ședințe foto speciale, ambele realizate în exclusivitate pentru Cosmopolitan Man de către Mena Massoud, noul Aladdin și de către Logan Shroyer, actorul care interpretează unul dintre cele mai controversate personaje în serialul This is Us (pe NBC). Mai mult, tot de azi poți descărca și ediția digitală de pe: https://www.magzter.com/

Află cine este în spatele camerelor de filmat Mena Massoud, cel care va interpreta unul dintre cele mai iubite personaje ale copilăriei tale, popularul Aladdin – tânărul actor canadian de origine egipteană, de la un ilustru necunoscut la personajul principal al mult așteptatei producții Disney.

Interviu de Diana Colcer

Fotografii de Mitchell Nguyen McCormack

Fashion director: Amir Doboș

Fashion editor: Alexa Rangroummith Green

Make-up: Robert Bryan

Hairstyle: Rachel Burney

Apoi, descoperă-l pe Logan Shroyer, îmbrăcând câteva dintre cele mai cool ținute primăvară-vară 2019, dar și destăinuindu-se: de la experiența profesională la ce înseamnă pentru el să fii un bărbat adevărat.

Interviu de Diana Colcer

Fotografii de Mitchell Nguyen McCormack

Fashion director: Amir Doboș

Află mai multe despre omul anului, Jordan Peterson, despre influența pe care o are mai ales asupra bărbaților, dar și despre adevărul din spatele dilemei: este el un Mesia modern sau un fascist misogin?

De asemenea, inspiră-te pentru ținutele tale de primăvară-vară cu garderoba ton pe ton, dar și reinventând modul cum porți costumul de vară.

Mai mult, pentru a fi în trend, fashion editor-ul COSMO MAN îți propune top 12 sneakers “urâți” și parfumuri, de data aceasta pe placul ei. Dacă îți place mai degrabă stilul sporty, mergi pe mâna alegerilor făcute de Mario Fresh sau pregătește-te pentru sporturile preferate mizând pe echipament de calitate.

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea fashion dedicată bărbaților, colegul nostru Amir Doboș ți-a pregătit o analiză detaliată despre noua direcție a exprimării individuale sau efeminarea trendurilor masculine.

Și, nu în ultimul rând, află totul despre grooming-ul de sezon: de la îngrijirea părului la îngrijirea feței tale și la ritualul de întreținere a accesoriilor de îngrijire.

Pentru o delectare în plus, dar și pentru câteva direcții pe plan profesional în lumea cinematografiei și a fotografiei, te poți delecta cu interviul oferit pentru COSMO Man de către Marius Olteanu, despre primul său lungmetraj devenit recunoscut atât pe plan național, cât și internațional sau descoperind cine este omul din spatele The Storyalist și cum a ajuns direct la Fashion Week-uri. Tot pentru delectare, ai și două vorbe cu o femeie sexy: AMI, chiar acum pe val.

Cumpără ediția noastră print de la toate punctele de difuzare presă sau descarcă ediția digitală de pe: https://www.magzter.com/ .

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.