Cosmopolitan de iunie 2020 este aici!

Dragi #cosmogirls, anunțăm cu bucurie că suntem în continuare alături de voi —de astăzi, 28 mai, apare Cosmopolitan, ediția noastră de iunie!

După o perioadă dificilă, marcată de distanțarea socială impusă de pandemia de coronavirus, suntem bucuroși să îți oferim în continuare revista pe care o citești și o iubești, disponibilă atât în format digital, cât și în format tipărit. Fii în continuare precaută având, în primul rând, grijă de sănătatea ta și a celor din jur — iar noi vom avea grijă ca revista noastră să ajungă la tine. Iată cum:

1) Găsești integral ediția de mai, în format digital, pe platforma Magzter, dând click AICI, dar și în aplicația Magzter din AppStore și Google Play.

2) Mai poți achiziționa ediția electronică și prin intermediul Paydemic, dând click pe coperta de mai jos:

3) Alege una dintre ofertele noastre de abonare, iar noi îți vom trimite revista prin poștă, dând click AICI.

4) Optează pentru livrarea revistei Cosmopolitan prin curier, direct la ușa casei tale, în condiții de maximă siguranță, AICI.

5) Și nu în ultimul rând — dar numai și numai ținând cont de toate măsurile de siguranță ce se impun atunci când îți faci cumpărăturile pentru casă și familie — găsești Cosmopolitan în format tipărit și la punctele de difuzare a presei din rețelele de supermarketuri, benzinării și InMedio.

Din sumar…

cosmopolitan

Pe copertă îți oferim o întâlnire amuzantă cu Sarah Hyland, actrița al cărei succes a crescut odată cu serialul Modern Family; chiar în pragul celor 30 de primăveri — sigur te va binedispune și te va motiva pentru întreg anul. A excelat în toate, de la carieră la iubirea de sine, și tocmai trăiește sfârșitul unei ere. Află chiar de la ea cum le trăiește pe toate…

Dar, bineînțeles nu înainte de a ne asigura că revenim la (noua) normalitate în perfectă siguranță, din toate punctele de vedere. Pentru asta, editorul nostru de Beauty & Health, Ana-Maria Prunariu, discută cum va arăta o vizită la salonul de înfrumusețare și la ce trebuie să fii atentă de acum înainte, prin prisma noilor reguli de igienă. În plus, ne clarifică câteva dintre aspectele pe care conviețuirea cu COVID-19 le impune atât în prezent, după „relaxare”, cât și în viitorul apropiat.

De asemenea, te îndemnăm să îți reîmprospătezi una dintre cele mai importante relații din viața ta, mai ales în ultima vreme: aceea dintre tine și prețioasa ta cadă. Descoperă cele 5 posibilități de a te bucura de beneficiile unui ritual de relaxare care nu se demodează niciodată. Apoi, știai că sunt doar 7 pași până ca părul tău să fie luuung și strălucitor?! Și nu, nici nu ne trece prin minte să apelăm la extensii (descoperă cele șapte trucuri la pagina 42). Și pentru că sălile de fitness sunt în continuare închise, este momentul perfect să facem din nou exerciții în fața micului ecran. Da, la aproape 40 de ani de la primele casete video cu gimnastică á la Jane Fonda.

Așadar, avem liber la ieșit în oraș, dar nimic nu va mai fi la fel ca înainte de pandemie, așa că redactorul Cătălina Teodorescu dezbate tendințele din lumea fashion și modul cum vom aborda de acum înainte moda. Iar pentru a sărbători întoarcerea mult-așteptată la… the great outdoors și pentru a simți din plin gustul dulce al libertății, Fashion Editorul nostru, Anca Stăruială ți-a pregătit cele mai fresh și mai șic piese vestimentare, în funcție de intențiile tale și, bineînțeles, de vara activă care te așteaptă.

Tot în ceea ce privește moda, află cum va arăta shopping-ul în această nouă normalitate, după ce, în sfârșit, magazinele se redeschid rând pe rând. Iar cum a susținut pandemia de coronavirus costumul sport, transformându-l în the new black, dar și care este întreaga istorie din spatele faimei lui ne spune Guest Editorul nostru, Alina Aliman.

În sfârșit, pentru că am trecut prin atât de multe schimbări și ne-am dat seama că nimic nu ne-a salvat mai mult decât umorul, sub diverse forme ale lui, dar și puterea muzicii, am analizat: ce este atât de amuzant la această pandemie și cum poate râsul să fie terapie pentru psihic și suflet (la pagina 104), cum ne unește muzica, acest limbaj universal fascinant care ne face mai empatici (la pagina 100, unde vei descoperi și un scurt interviu cu DJ Bogdan Popoviciu, unul dintre protagoniști fenomenului #MuzicaAia de la Radio Zu) și care sunt cele 10 moduri de a-ți crește nivelul de serotonină, mult râvnitul „hormon al fericirii”.

Iar pentru că fericirea se găsește de cele mai multe ori în hobby-uri de rutină, află cum poate grădinăritul să te ajute, chiar și atunci când îl practici în spațiul acela mic din balconul tău.

Și nu uita, oferă-i Mamei Natură (și celui mai frumos copac care-ți iese în cale) o mare îmbrățișare ca să-i arăți ce mult ți-a lipsit. S-ar putea să fii surprinsă câte beneficii are o astfel de îmbrățișare (află despre știința îmbrățișării unui copac de la Redactorul-Șef Diana Colcer, la pagina 113). Și tot Diana face o analiză copioasă pe casele vedetelor, jocul ei preferat în carantină.

Ai grijă de sănătatea ta și a celor din jur, iar noi vom avea grijă să ajungem la tine.

Citește INTEGRAL ediția digitală pe platformele Magzter sau Paydemic Abonează-te sau comandă-ți un Cosmopolitan prin livrare la domiciliu pe site-ul Burda. Sau adaugă-ne în coș atunci când îți faci cumpărăturile săptămânale pentru casă și familie!

Pe coperta ediției de iunie, Sarah Hyland este fotografiată de Kerry Halihan. Stilism: Cassie Anderson.

Etichete: hot
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.