Cosmopolitan de ianuarie 2021 este aici!

Dragi #cosmogirls, anunțăm cu bucurie că pe 17 decembrie apare Cosmopolitan, ediția noastră de ianuarie 2021!

Suntem bucuroși să îți oferim în continuare revista pe care o citești și o iubești, disponibilă atât în format digital, cât și în format tipărit. Fii în continuare precaută având, în primul rând, grijă de sănătatea ta și a celor din jur — iar noi vom avea grijă ca revista noastră să ajungă la tine. Iată cum:

1) Poți citi ediția electronică a revistei de noiembrie, integral, prin intermediul Paydemic, dând click pe coperta de mai jos:

Cosmopolitan ianuarie
Cosmopolitan ianuarie 2021

2) Găsești integral ediția de decembrie și pe platforma Magzter, dând click AICI, dar și în aplicația Magzter din AppStore și Google Play.

3) Alege una dintre ofertele noastre de abonare, iar noi îți vom trimite revista prin poștă, dând click AICI.

4) Comandă revista online, iar noi ți-o trimitem prin curier: AICI.

5) Și nu în ultimul rând — dar numai și numai ținând cont de toate măsurile de siguranță ce se impun atunci când îți faci cumpărăturile pentru casă și familie — găsești Cosmopolitan în format tipărit și la punctele de difuzare a presei din rețelele de supermarketuri, benzinării și InMedio.

Din sumar…

Pentru că trebuie să începem anul în forță, cu energie bună și mai adaptați ca niciodată la noua realitate, v-am pregătit o ediție de ianuarie specială, cu povești motivaționale și cu cele mai eficiente sfaturi de la specialiști. Astfel, te invităm să o descoperi, înainte de toate, pe Ana de Armas, un adevărat star în devenire căreia i-am dedicat coperta acestui număr. Noua revelație de la Hollywood are de toate, dar mai ales curaj — lasă-te inspirată de povestea ei de viață și de faptul că nu se lasă deloc intimidată de ce se întâmplă în jurul ei. În același vibe, descoperă experiența magnifică a actriței Emma Corrin interpretând-o pe Prințesa Diana în ce de-al patrulea sezon The Crown, devenind astfel parte dintr-un fenomen cultural. Și află chiar de la fondatoarea lui, Anamaria Hâncu, cum poți creea un proiect responsabil, de anvergura Let’s Do it, Romania, în plină criză socială.

Bineînțeles că nu aveam cum să ratăm această unică ocazie pe an pentru a vă propune cele mai cool look-uri festive, chiar dacă pentru un altfel de Revelion: lasă-te ghidată de Fashion Editorul nostru, Anca Stăruială, într-o călătorie care îți va alinta simțurile. Apoi, ca să fii pregătită cu adevărat pentru noul an, află cum poți face sport cu mască de protecție așa încât să nu simți vreo diferență față de clasicele tale antrenamente, dar și tot ce trebuie să știi înainte să cumperi machiaje online.

Ca de obicei, după ce ne asigurăm că avem doza potrivită de motivație, știm ce trebuie să facem pentru trupul nostru, e momentul să îi oferim și psihicului nostru tot ce are nevoie ca să fie fericit și, mai ales, pregătit pentru orice schimbări: mai întâi de toate învață cum să îți faci o listă cu rezoluții pentru 2021 așa încât să nu eșuezi, este aproape o artă! Apoi, ca la orice început de an, revizuiește-ți relația cu banii așa încât să ai o relație sănătoasă cu tot ce înseamnă financiar/ economii/ cheltuieli și investiții, mai ales pe timp de criză.

Nu, nu te vom lăsa singură nici în ceea ce privește organizarea acestor sărbători, mergi direct la pagina 109 pentru un ghid de supraviețuire smart, recomandat de către Editorul nostru de Beauty & Health, Ana-Maria Prunariu.

Va fi un început de an special, bucură-te de el din plin!

Ai grijă de sănătatea ta și a celor din jur, iar noi vom avea grijă să ajungem la tine.

Citește INTEGRAL ediția digitală pe platformele Magzter sau Paydemic
Comandă online ediția de ianuarie, de pe site-ul Burda, și primești cadou o ediție Cosmopolitan Man!

Sau adaugă-ne în coș atunci când îți faci cumpărăturile săptămânale pentru casă și familie!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.