Cosmopolitan de septembrie 2020 este aici!

Dragi #cosmogirls, anunțăm cu bucurie că suntem în continuare alături de voi: pe 27 august apare Cosmopolitan, ediția noastră de septembrie!

Suntem bucuroși să îți oferim în continuare revista pe care o citești și o iubești, disponibilă atât în format digital, cât și în format tipărit. Fii în continuare precaută având, în primul rând, grijă de sănătatea ta și a celor din jur — iar noi vom avea grijă ca revista noastră să ajungă la tine. Iată cum:

1) Găsești integral ediția de septembrie, în format digital, pe platforma Magzter, dând click AICI, dar și în aplicația Magzter din AppStore și Google Play.

Mai poți achiziționa ediția electronică și prin intermediul Paydemic, dând click pe coperta de mai jos:

3) Alege una dintre ofertele noastre de abonare, iar noi îți vom trimite revista prin poștă, dând click AICI.

4) Comandă revista online, iar noi ți-o trimitem prin curier: AICI.

5) Și nu în ultimul rând — dar numai și numai ținând cont de toate măsurile de siguranță ce se impun atunci când îți faci cumpărăturile pentru casă și familie — găsești Cosmopolitan în format tipărit și la punctele de difuzare a presei din rețelele de supermarketuri, benzinării și InMedio.

Din sumar…

Pentru prima lună de toamnă, ți-am pregătit nu una, ci două coperte cu patru dintre cei mai cool, talentați și rebeli artiști autohtoni ai momentului — descoperă-i pe Alina Eremia și Sore versus Lidia Buble și Emil Rengle într-un pictorial de-a dreptul extravagant. Află ce pune la cale gașca aceasta de vedete: despre modă, prietenii, și alte detalii din lumea showbiz-ului.

Bineînțeles, nu înainte de a descoperi cele 15 tendințe ale sezonului (cu adevărat accesibile), dar și care sunt trendurile de beauty care vor da culoare acestui sezon. Apoi, află cum îți poți accesoriza stilul cu cele mai chic agrafe, ce geantă te poate însoți în noul sezon, sau cum să ai o manichiură perfectă. Și nu în ultimul rând, editorul nostru de Beauty & Health, Ana-Maria Prunariu ți-a pregătit un adevărat salt către forma ideală și către un tonus bun.

Pentru o incursiune scurtă în istorie, dar și în mrejele actualității, află care este noua normalitate a prezentărilor de modă, ce am învățat de la Tik Tok, cum îți poți repara imaginea virtuală sau dacă e momentul să îți iei o casă și cum o poți face cât mai eficient…

În ceea ce privește cea mai importantă relație pe care o ai — cea cu tine — întreabă-te, alături de noi (și haide să căutăm împreună răspunsurile): „De ce ne autosabotăm?” și „Chiar trebuie să am un soț?” (SPOILER: MMM, NU.)

Va fi o toamnă spectaculoasă, lasă-te cucerită de toate surprizele ei!

Ai grijă de sănătatea ta și a celor din jur, iar noi vom avea grijă să ajungem la tine.

Citește INTEGRAL ediția digitală pe platformele Magzter sau Paydemic Abonează-te la Cosmopolitan pe site-ul Burda

Sau adaugă-ne în coș atunci când îți faci cumpărăturile săptămânale pentru casă și familie!

COVER STARS: LIDIA BUBLE ȘI EMIL RENGLE & ALINA EREMIA ȘI SORE

Fotografii de Vlad Andrei (Instagram: @vladandrei__)

Stilism: Amir Doboș (Instagram: @amirdobos)

Machiaj: Tania Cozma (Instagram: @taniacozma) / Official Make up Artist Bourjois România

Asistent machiaj: Andrada Fălcoi (Instagram: @andrada.falcoi.mua)

Coafură: Adonis Enache / Endorphin Lab (Instagram: @adonisenache, @endorphinlab.ro )

Video: Marius Dobrescu (Instagram: @mr.dobrescu)

De: Diana Colcer (Instagram: @dianacolcer)

Mulţumim partenerilor Brasserie du Ţip, Kim Country Club Resort (Instagram: @kimcountryclubro) și Patchouli Flowers (@patchouliflowers) pentru sprijinul acordat în realizarea proiectului.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.