Cosmopolitan de septembrie 2019 este aici!

Hei, Cosmo Girl! Ediția noastră de septembrie este acum la toate punctele de difuzare a presei, cu un interviu inedit și un cover shoot special, acordate în premieră pentru Cosmopolitan România de către hot new star, Blu Hunt, actrița de origine amerindiană care, la numai 24 de ani, a bifat două roluri în seriale apreciate – The Originals și, mai nou Another Life – iar, în curând, o vom vedea pe marile ecrane în The New Mutants, spinoff-ul mult așteptat al seriei X-Men.  Așa că, pregătește-te să afli cine este Blu Hunt în spatele camerelor de filmat și ce promite ea. Mai mult, tot de azi poți descărca și ediția digitală de pe: https://www.magzter.com/RO/Burda-Romania/Cosmopolitan-Romania/Lifestyle/ 

Interviu de: Cătălina Teodorescu

Fotografii: Mitchell Nguyen McCormack

Fashion director: Amir Doboș

Fashion editor: Alexa Rangroummith Green/ State Mgmt

Make-up: Robert Bryan/ Exclusive Artists

Hairstyle: Ted Gibson/ Starring/ Tomlinson Management Group

Iar, ca de obicei, exclusivitățile cu are te-am obișnuit de ceva vreme nu se opresc aici: colega noastră, Mădălina Ionescu a avut ocazia să vorbească în backstage-ul scenei Hangar, de la Electric Castle 2019, cu trupa americană Sofi Tukker, astfel invitându-te să îi descoperi pe cei doi artiști ale căror piese depășesc sfera imaginației. Tot pentru voi, colega noastră Ana-Maria Prunariu a stat de vorbă în exclusivitate cu interpretul îndrăgitului escroc Fezco din serialul Euphoria de pe HBO… Angus Cloud, care ne-a povestit cum l-a ales actoria, detalii din culisele serialului și multe alte chestii cool.

Interviu de: Ana-Maria Prunariu

Fashion Director: Amir Doboș

Fotografii de: Mitchell Nguyen McCormack

Skin care: Robert Bryan/ Exclusive Artists, cu produse Tom Ford Man

Hairstyle: Ted Gibson/ Starring/ Tomlinson Management Group

Pentru că este început de sezon și merităm o împrospătare a garderobei, am pregătit pentru tine 85 de piese la modă în acest sezon și cele mai interesante tendințe de beauty cu adevărat accesibile. Mai mult, pentru că se apropie tranziția de la vară la sezonul rece, revine în prim-plan vedeta acestei perioade: trenciul. Te invităm ca de data aceasta să îl abordezi în asocieri stilistice inedite, combinații neașteptate și originale, demn de prezența la un Fashion Week. De asemenea, revigorează-ți ținutele de toamnă cu cel mai chic accesoriu: pălăriile – colega noastră Anca Stăruială a ales cele mai interesante modele.

Și ca look-ul de toamnă să fie complet, descoperă care dintre aromele-vedetă ale acestui nou sezon ți se potrivește cel mai bine: la pagina 74 vei descoperi cele mai fascinante creații ale parfumierilor.

Pentru că fără un pic de introspecție, nu am reuși să ne găsim drumul în fiecare zi, iar starea noastră generală pornește în primul rând de la echilibrul interior, am încercat să răspundem la câteva întrebări care sigur te-au pus pe gânduri cel puțin măcar o dată: ce formă ar trebui să aibă intimitatea ca să fim fericiți, dar și sănătoși emoțional, cât de pozitivă este gândirea pozitivă și de unde vine atracția sexuală? Pentru toate aceste subiecte, am stat de vorbă cu experți în domeniu și am împărtășit cu voi din experiențele proprii.

Tot acum începe sezonul perfect pentru filme (am pregătit o supriză pentru iubitorii de andrenalină noir), cărți (am ales câteva propuneri numai bune după ce te întorci din vacanță), previziuni astrologice noi (ți-am pregătit o baie de Lună numai bună de relaxare). În plus, ne-am regăsit motivația stând de vorbă cu una dintre cele mai puternice și, în același timp, frumoase femei pe care le-am întâlnite: Cristiana Oprea, pilot de raliu – descoperă ce înseamnă să fii femeie pilot de raliu într-o lume auto încă a bărbaților, cum a ajuns cel mai vizibil pilot din online și ce proiecte pregătește.

Septembrie este aici — fii pregătită, cu noul COSMO!

Cumpără ediția noastră print de la toate punctele de difuzare presă sau descarcă ediția digitală de pe: https://www.magzter.com/ .

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.