Cosmopolitan de octombrie 2020 este aici!

Dragi #cosmogirls, anunțăm cu bucurie că suntem în continuare alături de voi: pe 29 septembrie apare Cosmopolitan, ediția noastră de octombrie!

Suntem bucuroși să îți oferim în continuare revista pe care o citești și o iubești, disponibilă atât în format digital, cât și în format tipărit. Fii în continuare precaută având, în primul rând, grijă de sănătatea ta și a celor din jur — iar noi vom avea grijă ca revista noastră să ajungă la tine. Iată cum:

1) Găsești integral ediția de octombrie, în format digital, pe platforma Magzter, dând click AICI, dar și în aplicația Magzter din AppStore și Google Play.

Mai poți achiziționa ediția electronică și prin intermediul Paydemic, dând click pe coperta de mai jos:

coperta Cosmopolitan de octombrie

3) Alege una dintre ofertele noastre de abonare, iar noi îți vom trimite revista prin poștă, dând click AICI.

4) Comandă revista online, iar noi ți-o trimitem prin curier: AICI.

5) Și nu în ultimul rând — dar numai și numai ținând cont de toate măsurile de siguranță ce se impun atunci când îți faci cumpărăturile pentru casă și familie — găsești Cosmopolitan în format tipărit și la punctele de difuzare a presei din rețelele de supermarketuri, benzinării și InMedio.

Din sumar…

Pe copertă îți oferim o întâlnire motivațională cu AMI; vedeta de la Te cunosc de undeva, căreia această toamnă i-a oferit mai multe cadouri toate binemeritate, desigur, printre care și această copertă care apare azi, aproape de ziua ei de naștere (a fost pe 28 septembrie, La mulți ani, AMI!). Despre celelalte debuturi, dar și despre alte proiecte la care lucrează, toate la fel de interesante, precum și despre cum își găsește inspirația și liniștea descoperă în interviul pe care ni l-a acordat în exclusivitate (vezi pagina 66).

Bineînțeles, nu înainte de a te pregăti din toate punctele de vedere pentru sezonul rece care tocmai s-a instaurat și care ne suprasolicită fizic și psihic. Editorul nostru de Beauty & Health, Ana-Maria Prunariu te va duce într-o călătorie virtuală prin lumea frumuseții de la cele mai eficiente metode de îngrijire la cele mai noi tendințe, amintindu-ți că uneori e mai eficient să realizezi ce greșeli faci tocmai ca să nu le mai repeți. Iar în ceea ce privește look-ul tău complet, e tocmai bine, a sosit anotimpul acela când, mai mult mai niciodată, poți fi stylish și relaxată în același timp. Fashion Editorul nostru, Anca Stăruială te ajută să decodezi această artă și, mai mult, te învață cum să porți cele mai cool blazers ale toamnei (vezi pagina 30).

Pentru că mai ales în ultimele săptămâni, ne simțim cu toții „rătăciți în pandemie”, am investigat de ce suntem (sau cel puțin părem) iresponsabili, și cum putem transforma conflictele în adevărați aliați ai relațiilor noastre. Toamna este momentul perfect pentru introspecție…

De asemenea, în această ediție de octombrie ne-am întâlnit special pentru tine cu două femei puternice, cu un tonus minunat, care și-au îndeplinit visele atât pe plan profesional, cât și personal: Anca Neagoe, Media&Communications Manager la Niran și una dintre cele mai interesante femei din mediul online, și Oana Tache (VJ Oana de la MTV sau Oana Tache de la PRO TV, cum o cunosc mai toți oamenii), care ne exemplifică prin propria experiență că nu este „anti fashion” să fii soție și mamă.

Va fi o toamnă spectaculoasă, lasă-te cucerită de toate surprizele ei!

Ai grijă de sănătatea ta și a celor din jur, iar noi vom avea grijă să ajungem la tine.

Citește INTEGRAL ediția digitală pe platformele Magzter sau Paydemic Abonează-te la Cosmopolitan pe site-ul Burda

Sau adaugă-ne în coș atunci când îți faci cumpărăturile săptămânale pentru casă și familie!

COVER STAR: AMI

Fotografii de Vlad Andrei (Instagram: @vladandrei__)

Stilism: Amir Doboș (Instagram: @amirdobos)

Machiaj: Tania Cozma (Instagram: @taniacozma) / Official Make up Artist Bourjois România

Coafură: Adonis Enache / Endorphin Lab (Instagram: @adonisenache, @endorphinlab.ro )

Studio: Q Studio

coperta Cosmopolitan octombrie

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.