Cosmopolitan de noiembrie 2020 este aici!

Dragi #cosmogirls, anunțăm cu bucurie că suntem în continuare alături de voi: pe 29 octombrie apare Cosmopolitan, ediția noastră de noiembrie!

Suntem bucuroși să îți oferim în continuare revista pe care o citești și o iubești, disponibilă atât în format digital, cât și în format tipărit. Fii în continuare precaută având, în primul rând, grijă de sănătatea ta și a celor din jur — iar noi vom avea grijă ca revista noastră să ajungă la tine. Iată cum:

1) Poți citi ediția electronică a revistei de noiembrie, integral, prin intermediul Paydemic, dând click pe coperta de mai jos:

2) Găsești integral ediția de noiembrie și pe platforma Magzter, dând click AICI, dar și în aplicația Magzter din AppStore și Google Play.

3) Alege una dintre ofertele noastre de abonare, iar noi îți vom trimite revista prin poștă, dând click AICI.

4) Comandă revista online, iar noi ți-o trimitem prin curier: AICI.

5) Și nu în ultimul rând — dar numai și numai ținând cont de toate măsurile de siguranță ce se impun atunci când îți faci cumpărăturile pentru casă și familie — găsești Cosmopolitan în format tipărit și la punctele de difuzare a presei din rețelele de supermarketuri, benzinării și InMedio.

Din sumar…

Suntem bucuroase să îți înveselim toamna cu o ediție specială mai ales prin  intermediul celor două coperte suprapuse: în noiembrie, te poți bucura de o copertă inedită cu trei dintre cititoarele noastre (Lorena Urse, Alexandra Bud și Cosmina-Paula Neamțu sunt câștigătoarele concursului #SupremeCoverGirl, concurs pe care l-am desfășurat luna trecută pe Instagram, împreună cu partenerul nostru Head & Shoulders Supreme Volume; descoperiți povestea de viață a celor trei cititoare, precum și secretele lor în ale frumuseții și încrederii în sine, în cadrul shootingului realizat special pentru ele, începând cu pagina 62) și de o a doua copertă cu cele două surori nominalizate la premiile Grammy — Chloe și Halle Bailey — care ne arată ce înseamnă să nu renunți indiferent de „normalitatea” în care trăiești (despre activism social, rasism și albume de succes în timpul pandemiei poți descoperi începând cu pagina 68).

Am discutat, de asemenea, cu două actrițe care fac diferența în acest sezon și care, pe deasupra, reprezintă o voce puternică, ce transcende granițele tărilor în care s-au născut:  în exclusivitate pentru COSMO, Ana Ularu și Cynthia Nixon. Însă ele doar dau tonul întâlnirilor cu femei extrem de interesante: despre body positivity am dezbătut alături de Lorelei Bratu și Patricia Blaj, iar Mihaela Drgăghici ne povestește cum a ajuns să fie omul din spatele imaginii unuia dintre cele mai cunoscute branduri din România, dar și cum cucerește la propriu vârfuri de peste 5.000 metri înălțime.

Ca în fiecare nouă ediție, Editorul nostru de Beauty & Health, Ana-Maria Prunariu explorează pentru tine tot ce apare nou și tot ce este eficient și responsabil în ceea ce privește frumusețea și tonusul bun: de exemplu, poți afla, printre altele, care este noua problemă a tenului care se cere rezolvată: Masknee… Mai mult, pornește într-o călătorie virtuală printre culorile toamnei și printre ținute cadrilate alături de Fashion Editorul nostru, Anca Stăruială.

În această ediție am pus pe masa dezbaterilor subiecte controversate, căutând răspunsurile care ne pot ajuta să trăim mai frumos: despre cum ne manipulează rețelele de socializare; sindromul BURNOUT sau dilema educației.

Va fi o toamnă spectaculoasă, lasă-te cucerită de toate surprizele ei!

Ai grijă de sănătatea ta și a celor din jur, iar noi vom avea grijă să ajungem la tine.

Citește INTEGRAL ediția digitală pe platformele Magzter sau Paydemic
Comandă online ediția de noiembrie, de pe site-ul Burda

Sau adaugă-ne în coș atunci când îți faci cumpărăturile săptămânale pentru casă și familie!

Cosmopolitan noiembrie

COVER STARS:

CHLOE & HALLE
Fotografii de Ramona Rosales
Styling: Cassie Anderson
Machiaj și coafură: ele însele îndrumate, pe Zoom, de Tinisha Meeks și Christiana Cassell.
Manichiura: Mimi D pentru The Gel Bottle
Decor: Natalie Shriver/ Art Department
Producție: Crawford & Co Productions.

COPERTA CITITOARELOR

#SUPREMECOVERGIRLS
Fotografii de Vlad Andrei  (Instagram: @vladandrei__)
Styling: Amir Doboș  (Instagram: @amirdobos)
Machiaj: Alexandra Craescu/ Endorphin Lab (Instagram: @alexandracraescu, @endorphinlab.ro)
Coafura: Adonis Enache/ Endorphin Lab (Instagram: @adonisenache, @endorphinlab.ro )
Studio: Q Photo Studio

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.