Cosmopolitan de noiembrie 2019 este aici!

Hei, Cosmo Girl! Ediția noastră de noiembrie este acum la toate punctele de difuzare a presei, cu un interviu inedit și un cover shoot special, acordate în premieră pentru Cosmopolitan România de către actrița din La Gomera, nominalizarea româniei pentru premiile Oscar din 2020, Catrinel Marlon. Despre rolul din filmul lui Corneliu Porumboiu, dar și despre viața lui Catrinel în Italia, află din interviul pe care ni l-a acordat chiar la ea acasă. Mai mult, tot de azi poți descărca și ediția digitală de pe: https://www.magzter.com/RO/Burda-Romania/Cosmopolitan-Romania/Lifestyle/ 

De Diana Colcer

Fotografii de Vlad Andrei/ Almost Ready

Styling: Amir Doboș

Machiaj și coafură: Valeria Iovino/ Cotril

Fotografiile au fost realizate în incinta locației Palazzo Scanderbeg în colaborare cu Nero Hotels, Roma. Mulțumim pentru sprijinul acordat!

Pe coperta ediției tipărite, Catrinel Menghia poartă bluză și fustă din poliester, Tommy Hilfiger

Pe coperta ediției digitale, Catrinel Menghia poartă vestă și fustă din viscoză, ambele Tommy Hilfiger X Zendaya. 

Și pentru că noiembrie este o lună plină de mister, căreia îi dă start-ul cea mai înfricoșătoare petrecere a anului – Halloween – află chiar de la Madelaine Petsch cum porți veșminte de VRĂJITOARE așa încât să rămâi sexy și feminină. Iar pentru un look actual, colega noastră Anca Stăruială ne prezintă costumul de sezon și estetica sa modernă. Apoi, a venit momentul perfect să te pregătești de iarnă cu piesa de rezistență: jacheta (la pagina 42 începe festivalul celor mai cool haine de sezon).

Descoperă cum poți purta accesoriile preferate ale toamnei: curele și inspiră-te de la cuplul stylish pe care l-am ales pentru această ediție.

Mai mult, fă o călătorie în trecut, dar și în viitor pentru a cunoaște impactul penelor în industria modei. Iar, ca starea ta de bine să fie completă, fii alături de colega noastră Ana-Maria Prunariu în călătoria ei pentru cele mai frumoase sprâncene, lupta împotriva coșurilor, cel mai bun serum pe care îl poți folosi, dar și aromele divine ale acestui sezon. Există în lumea frumuseții un cuplu perfect, află ce forme poate lua cuplul: manichiuri&bijuterii!

Pentru că toamnă este pe de o parte despre carieră, treburi de rezolvat, și pe de altă parte introspecție și vise, ți-am pregătit o serie de materiale numai bune pentru diminețile sub pătură de visat cu ochii deschiși: cum ajungi să studiezi în străinătate, jobul ideal este la un swipe right distanță, ce înseamnă terapia prin artă (unul dintre cele mai frumoase moduri de a te vindeca de anxietăți și depresii), ghidul practic al călătoriilor pe cont propriu.

Toamna e de bun augur și pentru reviziuirea relațiilor, de aceea poveștile altora pot fi inspiraționale: află cum trăiești pe Tinder cu un membru amputat, cum arată terenul minat dintre prima și a doua întâlnire și care sunt inamicii sexului oral.

Și pentru că toate acestea au nevoie de un culcuș, ți-am pregătit câteva elemente de decor perfecte pentru reorganizarea căminului tău cu dedicație pentru toamnă.

Și, ca frigul să fie mai ușor de suportat, avem pentru tine cel mai savuros desert!

Noiembrie este aici — fii pregătită, cu noul COSMO!

Cumpără ediția noastră print de la toate punctele de difuzare presă sau descarcă ediția digitală de pe: https://www.magzter.com/ .

Copertă ediție digitală:

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.