Cosmopolitan de martie 2021 este aici!

Dragi #cosmogirls, anunțăm cu bucurie că pe 25 februarie apare Cosmopolitan, ediția noastră de martie 2021!

Suntem bucuroși să îți oferim în continuare revista pe care o citești și o iubești, disponibilă atât în format digital, cât și în format tipărit. Fii în continuare precaută având, în primul rând, grijă de sănătatea ta și a celor din jur — iar noi vom avea grijă ca revista noastră să ajungă la tine. Iată cum:

1) Poți citi ediția electronică a revistei de martie, integral, prin intermediul Paydemic, dând click AICI.

2) Găsești integral ediția de martie și pe platforma Magzter, dând click AICI, dar și în aplicația Magzter din AppStore și Google Play.

3) Alege una dintre ofertele noastre de abonare, iar noi îți vom trimite revista prin poștă, dând click AICI.

4) Comandă revista online, iar noi ți-o trimitem prin curier: AICI.

5) Și nu în ultimul rând — dar numai și numai ținând cont de toate măsurile de siguranță ce se impun atunci când îți faci cumpărăturile pentru casă și familie — găsești Cosmopolitan în format tipărit și la punctele de difuzare a presei din rețelele de supermarketuri, benzinării și InMedio.

Din sumar…

Aceasta este, fără doar și poate, una dintre edițiile noastre preferate pentru că, mai mult ca oricând, este dedicată femeilor: Martie este dedicată #sisterhood. Așa că, haideți să descoperim împreună cât de important este să ai o soră sau măcar să te gândești cum ar fi fost să fi trăit alături de un astfel de suflet pereche. Apoi, să ne luăm câteva momente de răgaz în care să ne amintim ce cărți ne duc cu gândul imediat la mamele noastre, ce femei ne-au marcat existența până-n prezent, și să le spunem împreună Mulțumesc! și La mulți ani!

Bineînțeles că, înainte de asta, merită să o redescoperi pe Madelaine Petsch – un coverstory intim și exploziv în același timp – în primul rând pentru că actrița are un secret în care toate ne regăim. Ca de obicei, Fashion Editorul nostru, Anca Stăruială și Editorul nostru de Beauty & Health, Ana-Maria Prunariu te ajută să te pregătești pentru sezonul cald, revitalizându-ți garderoba și obiceiurile care te vor ajuta să rămâi cool și fresh: descoperă cele mai cool 20 de tendințe Fashion&Beauty ale primăverii, toate rochiile de care ai nevoie și parfumurile acestei primăveri în care ne-am pus toate speranțele.

Nu aveam cum să ratăm, în această ediție, două teme care ne preocupă constant: pay-gap și egalitatea de gen, precum și ce se întâmplă cu feminismul autohton, investigații prin intermediul cărora vei descoperi opinii și realități clarificatoare, de la unii dintre cei mai cunoscuți specialiști ai momentului.

Așadar, bucură-te din plin de luna ta și… La mulți ani!

Ai grijă de sănătatea ta și a celor din jur, iar noi vom avea grijă să ajungem la tine.

Citește INTEGRAL ediția digitală pe platformele Magzter sau Paydemic
Comandă online ediția de martie, de pe site-ul Burda, sau abonează-te pentru 12 luni, cu numai 125 lei!

Sau adaugă-ne în coș atunci când îți faci cumpărăturile săptămânale pentru casă și familie!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.