Cosmopolitan de mai 2021 este aici!

Dragi #cosmogirls, anunțăm cu bucurie că din 29 aprilie apare Cosmopolitan, ediția noastră de mai 2021!

Suntem bucuroși să îți oferim în continuare revista pe care o citești și o iubești, disponibilă atât în format digital, cât și în format tipărit. Fii în continuare precaută având, în primul rând, grijă de sănătatea ta și a celor din jur — iar noi vom avea grijă ca revista noastră să ajungă la tine. Iată cum:

1) Poți citi ediția electronică a revistei Cosmopolitan de mai, integral, prin intermediul Paydemic, dând click AICI.

2) Găsești integral ediția de mai și pe platforma Magzter, dând click AICI, dar și în aplicația Magzter din AppStore și Google Play.

3) Alege una dintre ofertele noastre de abonare, iar noi îți vom trimite revista prin poștă, dând click AICI.

4) Comandă revista online, iar noi ți-o trimitem prin curier: AICI.

5) Și nu în ultimul rând — dar numai și numai ținând cont de toate măsurile de siguranță ce se impun atunci când îți faci cumpărăturile pentru casă și familie — găsești Cosmopolitan în format tipărit și la punctele de difuzare a presei din rețelele de supermarketuri, benzinării și InMedio.

Cosmopolitan mai
Cosmopolitan România, ediția de mai 2021.

Din sumar…

Ediția Cosmopolitan de mai 2021 „onorează cu respect și bucurie lumea artistică și tot ceea ce ne oferă ea”, așa cum redactorul-șef Diana Colcer îți dezvăluie încă de la începutul revistei.

Așa că fii pregătită să te răsfeți cu un Cosmo colorat, care sparge toate barierele dintre oameni, așa cum numai arta o poate face. În primul rând, redescoper-o pe Amanda Seyfried, dintr-o nouă perspectivă, aceea a actriței care tocmai a fost pentru prima oară nominalizată la premiile Oscar, moment ce marchează o nouă etapă din viața ei, din mai multe puncte de vedere. Amanda Seyfried chiar are toate motivele să atragă toate prvirile din jur! Lasă-te inspirată de felul ei de a fi.

Apoi, participă alături de noi la Manifestul pentru arta ca formă de terapie, și descoperă cum este să fii curator de artă în România, chiar de la două femei extrem de creative și puternice din lumea artistică autohtonă.

Ca de obicei, Fashion Editorul nostru, Anca Stăruială și Editorul nostru de Beauty & Health, Ana-Maria Prunariu îți prezintă cele mai noi și mai cool trenduri de la imprimeuri artsy la tratamente profesionale de înfrumusețare care merită investiția ta.

Și, pentru că se apropie vara, ți-am pregătit câteva subiecte fierbinți, cum ar fi: Chiar poți simți chimie sexuală prin intermediul unui ecran? 

Acesta este doar un scurt intro al unui întreg Univers Cosmo de care sigur te vei bucura, mai ales că îți este dedicat — micul nostru cadou de Paște!

Bucură-te din plin de luna mai! Paște fericit!

Ai grijă de sănătatea ta și a celor din jur, iar noi vom avea grijă să ajungem la tine.

Citește INTEGRAL ediția digitală pe platformele Magzter sau Paydemic
Comandă online ediția de mai, de pe site-ul Burda, sau abonează-te pentru 12 luni, cu numai 125 lei!

Sau adaugă-ne în coș atunci când îți faci cumpărăturile săptămânale pentru casă și familie!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.