Cosmopolitan de mai 2020 este aici!

Dragi #cosmogirls, anunțăm cu bucurie că suntem în continuare alături de voi —de astăzi, 30 aprilie, apare Cosmopolitan, ediția noastră de mai!

După o perioadă dificilă, marcată de distanțarea socială impusă de pandemia de coronavirus, suntem bucuroși să îți oferim în continuare revista pe care o citești și o iubești, disponibilă atât în format digital, cât și în format tipărit. Fii în continuare precaută având, în primul rând, grijă de sănătatea ta și a celor din jur — iar noi vom avea grijă ca revista noastră să ajungă la tine. Iată cum:

1) Găsești integral ediția de mai, în format digital, pe platforma Magzter, dând click AICI, dar și în aplicația Magzter din AppStore și Google Play.

2) Mai poți achiziționa ediția electronică și prin intermediul Paydemic, dând click pe coperta de mai jos:

3) Alege una dintre ofertele noastre de abonare, iar noi îți vom trimite revista prin poștă, dând click AICI.

4) Optează pentru livrarea revistei Cosmopolitan prin curier, direct la ușa casei tale, în condiții de maximă siguranță, AICI 

5) Și nu în ultimul rând — dar numai și numai ținând cont de toate măsurile de siguranță ce se impun atunci când îți faci cumpărăturile pentru casă și familie — găsești Cosmopolitan în format tipărit și la punctele de difuzare a presei din rețelele de supermarketuri, benzinării și InMedio.

Din sumar…

Pe copertă, îți oferim o vizită în grădina superbă a Sofiei Richie precum și câteva idei despre și ce lucruri cool pune în practică din izolare această divă ambițioasă care se luptă cu prejudecățile legate de influența tatălui său celebru (Lionel Richie) sau a iubiților bogați (Scott Disick).

Dar, bineînțeles, nu înainte de a acorda atenția cuvenită mediului înconjurător și a modului cum putem eficientiza relația noastră cu natura, ca să putem rămâne în siguranță. În contextul îmbolnăvirilor cu COVID-19 și al distanțării sociale care ne face să simțim acut lipsa momentelor petrecute în aer liber, am decis că este momentul să vorbim despre natură. Discutăm despre obiceiurile umane care pot face rău naturii și despre cele mai bune metode de a diminua impactul acțiunilor noastre asupra sănătății  naturii și, implicit, asupra sănătății noastre, în calitate de „gazde” ale ei. Vei găsi în paginile noastre informații utile despre cum afectează punctual mediul înconjurător sănătatea fiecăruia dintre noi, în ce mod poluează risipa de hrană pe care o susținem vrem, nu vrem de ani de zile, dar și despre cum ideea că pandemia COVID-19 (și distanțarea socială care a venit la pachet cu ea) ar putea rezolva problemele climatice este pe cât de optimistă, pe atât de falsă. Preocupați de sustenabilitate, ne-am hotărât să aflăm și unde se duce, în 2020, gunoiul nostru cel de toate zilele și sigur veți fi surprinși de unele detalii.

În plus, editorul nostru de Beauty & Health, Ana-Maria Prunariu, discută cele mai întâlnite reacții ale corpului tău la stres și remediile potrivite. Mai departe, conștienți de tot ce se întâmplă în jurul nostru și, de azi, poate chiar mai responsabili, putem să ne organizăm puțin și bucătăria, cumpărănd ingrediente pentru salate sănătoase și sățioase — pentru că, așa cum o să citești în articolul nostre despre Nutriție, a mânca sănătos este vital, dar nu înseamnă a mânca puțin sau fără gust.

De asemenea, te îndemnăm să-ți aliniezi tratamentele de înfrumusețare la bogăția naturii pentru că cele mai eficiente secrete ale frumuseții se află nicăieri altundeva decât în mijlocul naturii. Apoi, știai că statul acasă vine la pachet cu câteva avantaje pentru frumusețea ta? Descoperă-le la pagina 56. Și pentru că tot mai avem câteva zile de stat în casă, e momentul perfect pentru curățenia de primăvară în trusa ta de make-up.

Adaptează-te în continuare la un stil de viață puțin diferit față de cel cu care erai obișnuită înainte de pandemie — iar pentru asta, Fashion Editorul nostru, Anca Stăruială, ți-a pregătit piese vestimentare fresh, fie că lucrezi de acasă sau te pregătești să îți reiei rutina de la birou. Mai mult, pentru că măștile de protecție au devenit obligatorii, descoperă ce spune masca ta despre tine și cum, aproape subit, măștile au ajuns adevărate… accesorii fashion?

Tot în ceea ce privește moda, află dacă achizițiile second-hand reprezintă în continuare viitorul modei, ca metodă fezabilă de a limita impactul negativ pe care industria fashion îl are asupra planetei și, mai mult, cum va arăta această industrie post-pandemie.

În sfârșit, pentru a avea grijă și mai mare de psihicul nostru, atât de important în situații critice, ne-am gândit să aflăm de ce ne e teamă cel mai mult în această perioadă și cum putem ajunge să ne îmblânzim friciile. Cum a schimbat pandemia de COVID-19 modul cum socializăm ne spune Guest Editorul nostru, Alina Aliman.

Iar pentru că susținem antreprenoriatul feminin, am discutat cu Bianca Tudor de la Elite Business Women despre planul de afaceri pe timp de criză.

Ai grijă de sănătatea ta și a celor din jur, iar noi vom avea grijă să ajungem la tine.

Citește INTEGRAL ediția digitală pe platformele Magzter sau Paydemic.  Abonează-te sau comandă-ți un Cosmopolitan prin livrare la domiciliu pe https://www.burda.ro/produs/cosmopolitan și — numai în condiții de perfectă siguranță — adaugă-ne în coș atunci când îți faci cumpărăturile săptămânale pentru casă și familie!

Pe coperta ediției de mai, Sofia Richie este fotografiată de Ellen Von Unwerth. Stilism: Cassie Anderson.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.