Cosmopolitan de mai 2019 este aici!

Hei, Cosmo Girl! Ediția noastră de mai este acum la toate punctele de difuzare a presei, cu un cover shoot inedit – definit de acel twist unic al personalității uneia dintre cele mai cunoscute voci autohtone: SORE. COSMO îți dezvăluie secretele artistei (toate acele detalii care o ajută să trăiască frumos, cu naturalețe), dar și povestea din spatele propriului său business Hard Coeur sau ce înseamnă, mai exact, să cânți cu Smiley. Mai mult, tot de azi poți descărca și ediția digitală de pe: https://www.magzter.com/

Sore fotografiată de Oltin Dogaru

Interviu realizat de Bianca Dragomir

Asistent foto: Arthur Tajti

Retouch: Cezar Aron

Fashion director: Amir Doboș

Fashion editor: Anca Stăruială

Hairstyle: Sorin Stratulat/ Beauty District

Make-up: Traviata Păduraru

Iar, surprizele de mai nu se opresc aici: două interviuri și ședințe foto inedite, ambele realizate în exclusivitate pentru Cosmopolitan România de către Tati Gabrielle, actrița din serialul The Chilling Adventuresof Sabrina (acum pe Netflix) și de către frumoasa brunetă de origine asiriano-bulgară, Inanna Sarkins, unul dintre cei mai urmăriți influenceri ai momentului.

Descoper-o pe rebela Tati Gabrielle, cunoscută și drept una dintre cele mai controversate vrăjitoare din serialul The Chilling Adventures of Sabrina, într-o ipostază complet nouă. Tati a pus deoparte, pentru Cosmo, hainele gotice și machiajul strident ale lui Prudence și s-a lăsat fotografiată în cele mai cool ținute de primăvară-vară.

Interviu Tati Gabrielle realizat de Diana Colcer

Fotografii de: Mitchell Nguyen McCormack

Fashion director: Amir Doboș

Make-up: Sara Robey cu produse Beauty Blender

Hairstyle: Clayton Hawkins cu produse Dove, reprezentat de Starworks Artist

În oglindă, Inanna Sarkins și-a încredințat frumusețea naturală unui vibe rebel, organic și haotic totodată. În interviul acordat în exclusivitate pentru COSMO, Inanna îți împărtășește nu numai trucurile ei de beauty, ci și câteva detalii mai puțin știute despre noul ei rol – Molly Samuels din producția After, dar și despre cariera ei de cântăreață.

Interviu Inanna Sarkins realizat de către Ana-Maria Prunariu

Fotografii de: Mitchell Nguyen McCormack

Styling: Amir Doboș

Make-up: Robert Bryan

Hairstyle: Clayton Hawkins/ Starworks

Apoi, dacă vrei să aflii mai multe despre toleranță în toate formele ei și, mai mult, să îmbrățișezi ideea contemporană de diversitate, ți-am pregătit mai multe materiale dedicate: opinii, intervuri, reportaje, statistici, sfaturi de la specialiști în domeniu, toate pentru a înțelege la modul profund umanist partea mai puțin văzută a diferențelor de entie, rasă, religie sau orientare sexuală. Mai întâi, te invităm să o cunoști pe feminista noastră favorită, Miruna Dumitrescu, susținătoare a feminității în toate formele ei, dar și pe Ioana Moldovan, fotojurnalist și fotograf documentarist, care și-a propus, prin fotografia ei, să pătrundă un pic mai mult realitatea vieții minorităților. O altă voce puternică, cea a Monicăi Bârlădeanu, a vorbit în exclusivitate pentru COSMO, despre violența domestică și, ce putem face, alături de ea, pentru a susține femeile care trăiesc acest coșmar. În tot acest timp, undeva, parcă într-o lume încă neînțeleasă, Alexa Valianatos (femeie, mamă și activistă transgender) și Patrick Brăila (co-președinte ACCEPT, activist pentru drepturile persoanelor transgender) îți împărtășesc ce înseamnă fenomentul tranziției și acceptarea comunității TRANS.

În același spirit al universalității, beauty editor-ul Cosmo, Ana-Maria Prunariu ți-a pregătit 40 de ritualuri de frumusețe din jurul lumii, dar și produse #genderfree. Iar, pentru a beneficia de orele de somn și mai mult decât o faci deja, încearcă tratamentele de înfrumusețare speciale pentru… în timp ce tu dormi!

De asemenea, fashion editor-ul Cosmo, Anca Stăruială îți propune pentru luna mai nu numai o aventură, ci mai multe în jurul lumii: călătorește alături de ea pe mapamond, în fiecare zi precum cel mai stylish globetrotter contemporan.

Iar, pentru că sezonul călduros aduce gențile în prim-plan, insipră-te pentru următoarea alegere din cele mai cool genți ale primăverii.

Ca un răsfăț suplimentar, te poți delecta cu câteva povești mai puțin știute despre Adrian Nartea, actorul care îl interpretează pe Vlad, în fiecare luni, la 20.30, pe PRO TV.

Și, nu în ultimul rând, pregătește-te cu tot ce ai nevoie pentru ce îți rezervă astrele, într-o ediție ASTRO specială: află cum îți influențează viața fazele lunii, dar și ce se ascunde în spatele conflictului dintre bărbați și astre.

Aww, și dacă nu îți prea place să gătești, ți-am pregătit 3 rețete simple, dar gustoase!

Paște fericit!

Mai este aici — fii pregătită, cu noul COSMO!

Cumpără ediția noastră print de la toate punctele de difuzare presă sau descarcă ediția digitală de pe: https://www.magzter.com/ .

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.