Cosmopolitan de iunie 2019 este aici!

Hei, Cosmo Girl! Ediția noastră de iunie este acum la toate punctele de difuzare a presei, cu un interviu inedit și un cover shoot special, acordate în exclusivitate pentru Cosmopolitan România de către  Alexandra Shipp, interpreta lui Ororo Munroe (Storm) din X-MEN: Dark Phoenix. COSMO îți dezvăluie toate “furtunile” semănate de către actriță, atât în cel mai nou X-Men, care va apărea în cinematografe, din 7 iunie, cât și în viața ei personală. O vei descoperi, alături de noi, pe una dintre cele mai vocale tinere activiste de culoare, bătăioasă și încăpățânată, cu vorbele mereu la ea. Mai mult, tot de azi poți descărca și ediția digitală de pe: https://www.magzter.com/

Interviu de Diana Colcer

Fotografii: Mitchell Nguyen McCormack

Fashion director: Amir Doboș

Fashion Editor: Drew Manares

Styling Assistants: Max Exlers,  Monica Manolo

Hairstyle: Ted Gibson/  The Visionaries Agency

Make-up: Dana Delaney/ Forward Artists

Pe coperta ediției tipărite: Alexandra Shipp poartă rochie  și curea, Saint Laurent.

Pe coperta ediției digitale: Alexandra Shipp poartă look complet, Paule Ka.

Iar, ca de obicei, surprizele de iunie nu se opresc aici: tot în excusivitate  pentru cititorii Cosmopolitan România, Jordan Claire Robbins – actrița care o interpretează pe Grace, mama și gospodina perfectă, care se dovedește a fi un robot înzestrat cu inteligență artificială, în unul dintre cele mai urmărite seriale de pe Netflix, The Umbrella Academy – ne destăinuie secretele ei.

Despre cum a intrat în pielea lui Grace, despre cariera în science fiction (a jucat de asemenea în serialul Supernatural și în filmul 12 Monkeys) și cea în modeling, vei afla în interviul de la pagina 22.

Interviu de: Cătălina Teodorescu

Fotografii: Mitchell Nguyen McCormack

Fashion Editor: Drew Manares

Mai mult, această ediție este dedicată unui fenomen care s-a născut odată cu noi, fie că unii îl practică doar pentru plăcere sau doar pentru sănătatea fizică și psihică, fie că unii l-au trasformat în carieră: sportul. Pregătește-te cu echipamentul perfect pentru sală, dar și pentru timp liber, iar dacă îți place să te plimbi cu bicicleta, colega noastră Anca Stăruială ți-a pregătit cele mai cool outfituri pentru bicicliste fashioniste. Pentru că tocmai ne bucurăm de cel mai frumos sezon al anului, colega noastră Ana-Maria Prunariu te învață cum să ai grijă de pielea ta așa încât să arăți perfect în costumul de baie. Mai mult, tot acest sezon este unul provocator pentru păr, de aceea descoperă cum îl poți salva în (fix!) doi timpi + trei mișcări.

Din lumea sportului autohton, ne-am întâlnit pentru tine cu două sportive care te vor inspira prin tenacitatea și puterea cu care au dus sportul la un alt nivel: Anca Bucur, fitness guru și Sandra Izbașa, gimnastă și antrenoare. De asemenea, în această ediție specială vă prezentăm sportivele noastre de succes, cele care tocmai urcă pe podiumuri internaționale și a căror carieră merită urmărită în acest an. Fii cu ochii pe ele!

Ca să fii pregătită pentru unul dintre cele mai mari festivaluri de film, TIFF 2019, am conturat o listă cu cele mai hot momente pe care le poți trăi la Cluj, chiar când Festivalul Internațional de Film Transilvania sărbătorește majoratul. Și tot de la TIFF, poți avea parte de un răsfăț suplimentar, alături de actorul Mihai Smarandache, cel care l-a interpretat pe Adrian, în Parking, filmul lui Tudor Giurgiu (premiera la cea de-a 18-a ediție TIFF pe 31 mai, de la ora 20:45, în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca); cu ocazia căruia a jucat alături de actori spanioli renumiți precum Belén Cuesta, Ariadna Gil, Luis Bermejo.

Și, nu în ultimul rând, pregătește-te cu tot ce ai nevoie pentru ce îți rezervă astrele, într-o ediție ASTRO specială, unde vei afla mai multe despre prejudecata “toată lumea detestă Gemenii?”

Iunie este aici — fii pregătită, cu noul COSMO!

Cumpără ediția noastră print de la toate punctele de difuzare presă sau descarcă ediția digitală de pe: https://www.magzter.com/ .

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.