Cosmopolitan de iulie 2020 este aici!

Dragi #cosmogirls, anunțăm cu bucurie că suntem în continuare alături de voi —pe 30 iunie, apare Cosmopolitan, ediția noastră de iulie!

După o perioadă dificilă, marcată de distanțarea socială impusă de pandemia de coronavirus, suntem bucuroși să îți oferim în continuare revista pe care o citești și o iubești, disponibilă atât în format digital, cât și în format tipărit. Fii în continuare precaută având, în primul rând, grijă de sănătatea ta și a celor din jur — iar noi vom avea grijă ca revista noastră să ajungă la tine. Iată cum:

1) Găsești integral ediția de iulie, în format digital, pe platforma Magzter, dând click AICI, dar și în aplicația Magzter din AppStore și Google Play.

2) Mai poți achiziționa ediția electronică și prin intermediul Paydemic, dând click pe coperta de mai jos:

3) Alege una dintre ofertele noastre de abonare, iar noi îți vom trimite revista prin poștă, dând click AICI.

4) Optează pentru livrarea revistei Cosmopolitan prin curier, direct la ușa casei tale, în condiții de maximă siguranță, AICI.

5) Și nu în ultimul rând — dar numai și numai ținând cont de toate măsurile de siguranță ce se impun atunci când îți faci cumpărăturile pentru casă și familie — găsești Cosmopolitan în format tipărit și la punctele de difuzare a presei din rețelele de supermarketuri, benzinării și InMedio.

Din sumar…

Pe copertă îți oferim o întâlnire motivațională cu Shay Mitchell, pe care o știi cu siguranță din serialele You și Pretty Little Liars, o actriță capabilă de multe subtilități actoricești antagoniște, dar mai ales o femeie conștientă că cine nu riscă, nu câștigă — povestea ei de viață sigur te va ajuta să privești provocările de orice fel dintr-o perspectivă nouă.

Dar, bineînțeles nu înainte de a te pregăti cum se cuvine pentru vacanță: Fashion Editorul nostru, Anca Stăruială îți pune la dispoziție o adevărată colecție de costume de baie conform celor mai recente tendințe beachwear, oferindu-ți în același timp și idei de accesorizare. Și pentru că, da, în sfârșit ai vara la picioarele tale, descoperă cele mai cool sandale ale sezonului estival, fie că alegi o pereche lejeră, de plajă, sau una sexy, pentru un hot date. Tot în ceea ce privește ținutele tale de vară, nu aveam cum să nu trecem în revistă ochelarii care dau strălucire verii, în funcție de formă, dimensiune, culoare…

De asemenea, te îndemnăm ca înainte de conturarea celei mai potrivite garderobe, să îți „pui la adăpost” tonusul general care, așa cum am spus mereu, este cheia stării tale de bine. Pentru asta, editorul nostru de Beauty & Health, Ana-Maria Prunariu ți-a pregătit un ritual complet pre-vacanță și cele mai bune tips&tricks în primul rând pentru părul tău. Vara chiar nu e momentul pentru #badhairdays… În completare, îți exemplifică cele mai cool 8 idei pentru manichiura ta de vară — vara asta fii tu spectacolul (din moment ce nu poți merge la unul.) Mai mult, ne clarifică care sunt, în contextul pandemiei de coronavirus, noile reguli ale călătoriilor cu avionul pentru a putea avea în continuare grijă de look-ul tău, chiar și la înălțime. Dat nu înainte de a descoperi incredibila putere a mersului — află ce se ascunde în spatele sintagmei „mersul pe jos face trupul frumos și mintea sănătoasă.”

Mai mult, pentru că 2020 este — printre altele — și anul științei în materie de frumusețe, editorul nostru de Beauty & Health, Ana-Maria Prunariu discută dacă și în ce condiții este posibil/ sau merită să îți schimbi ADN-ul pielii.

Așadar, ne mai lipsește doar încrederea în sine și o imagine pozitivă despre propriul corp: Redactorul-Șef, Diana Colcer, ne arată cum poți face asta dincolo de standardele dictate deseori de rețelele sociale, imposibil de atins (participă la o lecție internațională despre încrederea în sine, la pagina 88).

Tot în ceea ce privește relația cu tine și cu lumea care te înconjoară, învață să devii un consumator inteligent, făcând shopping cu simț etic. Da, chiar se poate să trăiești așa mai ales în era lui COVID-19, când o astfel de alegere a devenit crucială. Apoi, pentru că ne-am întors bucuroase în aer liber, am investigat de ce este atât de important să știm ce respirăm și cum putem respira mai sănătos — una peste alta, calitatea aerului din jurul nostru dictează mare parte din cum arată existența noastră pe această planetă.

Cu temele făcute, suntem pregătite să reconfigurăm traselul vacanțelor noastre și, poate, o întoarcere la origini va fi mai satisfăcătoare decât ne imaginăm: redescoperă vara asta călătoriile pe plaiuri mioritice, agroturismul și turismul în aer liber. Sau, și mai simplu, transformă-ți casa într-o destinașie turisitică. Deși am reluat numeroase din activitățile rămase în stand by „grație” distanțării sociale, asta nu înseamnă că nu trebuie să fim în continuare precaute. (Vezi la pagina 120 cum îți poți updata spațiul locativ în funcție de nevoile sezoniere).

În sfârșit, s-au schimbat atât de multe aspecte din ceea ce altă dată ni se părea „normalitate”, dar asta nu înseamnă că nu putem fi fericite în continuare, doar trebuie să descoperim cum ne adaptăm mai bine la noile realități: cu planuri sau fără planuri (descoperă arta de a plănui fără a te agăța de un plan, la pagina 92), joburile noastre de toate zilele în 2020, și cum a schimbat coronavirusul regulile iubirii… A Whole New World, cum ar cânta Lea Salonga și Brad Kane în Aladdin.

Iar pentru că uneori poți găsi claritate în cele mai neaștepate locuri sau în mijlocul celor mai atipice întâmplări, află cum animalul tău de companie poate fi terapeutul tău necuvântător, cu acte-n regulă. Tot printre resorturile aleatorii ale bucuriei de a trăi, am descoperit cât de bine îți poate face un ghid cu super podcasts, câteva cărți de care ai nevoie, sau câteva amintiri de neuitat așa cum au fost momentele de la Electric Castle, încă de la prima ediție. Pentru că, ok, nu se mai ține anul ăsta, dar asta nu înseamnă că nu putem consemna momentele emblematice de la edițiile trecute și modul extraordinar în care a crescut acest festival de-a lungul anilor. Asta doar ca să fie așteptarea mai ușoară până-n 2021, când ne vom revedea la EC.

Ai grijă de sănătatea ta și a celor din jur, iar noi vom avea grijă să ajungem la tine.

Citește INTEGRAL ediția digitală pe platformele Magzter sau Paydemic Abonează-te sau comandă-ți un Cosmopolitan prin livrare la domiciliu pe site-ul Burda. Sau adaugă-ne în coș atunci când îți faci cumpărăturile săptămânale pentru casă și familie!

Pe coperta ediției de iulie, Shay Mitchell este fotografiată de Hervás&Archer. Stilism: Daniela Gutiérrez.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.