Cosmopolitan de iulie 2019 este aici!

Hei, Cosmo Girl! Ediția noastră de iulie este acum la toate punctele de difuzare a presei, cu un interviu inedit și un cover shoot special, acordate în exclusivitate pentru Cosmopolitan România de către  Sarah Grey, actrița din The Order. Personajul său cu puteri magice, Alyssa este la fel de grațioasă și captivantă precum cea care îi dă viață pe ecranele TV.  O vei descoperi pe Sarah cu alura ei de copil rebel și cu dorința de a trăi mereu cu un strop de magie. Mai mult, tot de azi poți descărca și ediția digitală de pe: https://www.magzter.com/RO/Burda-Romania/Cosmopolitan-Romania/Lifestyle/

Interviu de Diana Colcer

Mitchell Nguyen McCormack

Fashion director: Amir Doboș

Fashion Editor: Drew Manares

Make up: Robert Bryan

Hairstyle: Ted Gibson @ Starring for The Visionaries Agency

Pe coperta ediției tipărite: ținută completă, Issey Miyake SS19

Iar, ca de obicei, surprizele de iunie nu se opresc aici: numărul acesta ai la dispoziție cele mai tot ce ai nevoie pentru o vacanță de neuitat și totul începe cu… 5 festivaluri în jurul lumii. Practic, te ajutăm să faci un ocolul în jurul lumii într-un balon imaginar, iar fiecare oprire are un festival pe cinste, multă distracție, dar și obiective turistice mai puțin știute.

Și pentru că este un număr dedicat mult iubitelor festivaluri de vară, te invităm să faci cunoștință cu Renate Roca-Rozenberg, ocazie cu care poț afla ce înseamnă să fii PR Electric Castle, cum poți ajunge ce a ajuns Renate și câteva detalii din backstage. O altă femeie pe cât de puternică, pe atât de modestă, pe care ți-o prezentăm cu multă bucurie numărul aceste este Oana Păunescu, designer de costume de Hollywood – lasă-te purtată în lumea unui designer care a creat costume pentru actori precum Jude Law și Nicole Kidman.

Ca să fii cu adevărat pregătită de plajă, soare și relaxare, simțindu-te bine în pielea ta, avem pentru tine 40 de costume de baie + accesorii de plajă pe val! Dacă vrei să fii în ton cu extravaganța vacanței de vară, învață să porți imprimeurile exotice și alege accesorii din natură – am conturat pentru tine o listă cu cele mai frumoase genți din rafie și lemn.

Pentru că starea de bine pleacă din interior, colega noastră Ana-Maria Prunariu îți propune cum să te machiezi în condiții de VARĂ – toate micile secrete care te vor ajuta să ai un ten frumos și sănătos. Iar, pentru că vara, picioarele își recapătă locul de cinste, află cum poți avea picioare demne de supersandale.

Tot pentru sănătatea ta, de data aceasta cea sexuală, află răspunsurile la toate întrebările despre BTS și pătrunde în noul fenomen sexual la modă coitus interruptus – află de ce este el atât de popular în zilele noastre și… dacă este într-adevăr eificent. Ca să te relaxezi, învață câteva trucuri de flirt care merg perfect la plajă sau la petreceri și ia-ți ghidul tău pentru o detoxifiere semidigitală.

Aici, la COSMO, abia așteptăm să ne facem bagajele și să părăsim Bucureștiul spre mare, munte sau spre Electric Castle… unde sperăm să ne răcorim cu numeroase mini-cocktailuri. Iar dacă nu vrei să „strici” alcoolul combinându-l cu căpșune, îți recomandăm să încerci una dintre salatele cu fructe de la pagina 122!

Nu în ultimul rând, pregătește-te cu tot ce ai nevoie pentru ce îți rezervă astrele, într-o ediție ASTRO specială, unde vei afla mai multe despre cum îi facem față lui Mercur retrograd – din nou!

Iulie este aici — fii pregătită, cu noul COSMO!

Cumpără ediția noastră print de la toate punctele de difuzare presă sau descarcă ediția digitală de pe: https://www.magzter.com/ .

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.