Cosmopolitan de ianuarie 2020 este aici!

Hei, Cosmo Girl! Ediția noastră de ianuarie este acum la toate punctele de difuzare a presei, cu un interviu inedit și un cover shoot special, prin care o vei redescoperi pe Halsey — povestea celui mai atipic pop star actual. Dincolo de trecutul ei surprinzător, atitudinea de rebelă romantică și amărăciunea ei ușor agresivă, Halsey este o tânără de 24 de ani din New Jersey cu o multitudine de sentimente… 

Mai mult, tot de azi poți descărca și ediția digitală de pe: https://www.magzter.com/RO/Burda-Romania/Cosmopolitan-Romania/Lifestyle/ 

De Meaghan Garvey

Fotografii de Peggy Sirota

Stilism de Aya Kanai

Hairstyle: Florida/ Cloutier Remix

Make-up: Denika Bedrassian, cu produse Marc jacobs Beauty.

Manichiură? Bel Founrain-Townsend @SoHonRightNail.

Stilist decor: Daniel le Von Braun

Producție: Wonder Parmers

Pentru că e de bun augur să începi anul cu un tonus bun, inspiră-te din povestea Victoriei Pedretti, noua obsesie a lui Penn Badgley în You, serialul-cult de pe Netflix…

Special pentru fete moderne, ți-am pregătitun ghid inedit: Războiul Stelelor explicat și un quizz de suflet: fă testul și vezi cum stau lucrurile în relația cu mama ta. Iar inspirația de sex masculin vine la începutul anului de la un texan carismatic care își cel mai probabil va face revenirea Leglly Blonde 3.

Ca să începi cu dreptul, echipează-te corespunzător: poți alege să ai un aer rockish cu o moștenire scoțiană — prin tartan, unul dintre cele mai exploatate materiale din sezonul de iarnă 2020 și alte 178 de idei de shopping de sezon!

Ca o completare, inspiră-te din ghidul complet al aceesoriilor pentru machiaj și alege deliciile de sezon pentru îngrijirea corpului tău. Anul acesta vrei un păr lung și puternic, precum Rapunzel? Colega noastră Ana-Maria Prunariu te ajută să îți schimbi rutina de îngrijire, se pare că aceasta este soluția, conform experților din domeniu.

2020 va fi anul acțiunii, al materializării ideilor sua viselor, al efortului bine organizat… și pentru că vrem să aducem schimbări practice în bine pentru noi și cei din jurul nostru, am început cu o scurtă, dar incisivă pledoarie pentru educație sexuală, plecând de la cea mai importantă întrebare: Când va deveni obligatorie în școli?

Apoi, ne-am întrebat cum va arăta 2020 prin ochii a 5 dintre cele mai puternice femei din România. Află și tu de la ele perspective care te vor ajuta să ai un drum profesional de succes: Andreea Iager-Tako, Claudia Pedersen, Margareta Chesaru, Anamaria Vrabie, Oana Țoiu.

Pentru că echilibrul și fericirea pleacă de la echilibrul tău interior și de la cât de bine te cunoști pe tine însăți, află dacă și în ce formă molștenim de la generațiile trecute traume care ne pot afecta viața de zi cu zi și alegerile importante. ar dacă ești într-un cuplu sau îți dorești o relație, setează clar cine vrei să fii în relația ta — despre cultivarea inteligenței relaționale, despre spațiul dintre noi, dinamica pasiunii și dacă este sau nu echilibrul ceea ce avem nevoie, am descoperit stând de vorbă cu György Gáspár, psiholog clinician, psihoterapeut relațional.

Pentru că umorul face mereu bine la minte și la suflet, am făcut o sinteză a celor mai bizare și WTF statistici despre sex & dating ale anului 2019.

Și să nu uităm anul acesta cât de importantă este prietenia dintre femei și cum se poate destrăma, ca să evităm acest mic dezastru personal — prin ochii a 4 scriitoare celebre.

Pentru festinul culinar de iarnă, ai la dispoziție unele dintre cele mai gustoase și stylish rețete și tot ce trebuie să faci pentru un Happy Bar.

Și pentru că un mic ajutor din partea astrelor va ca fi un ghid care să îți faciliteze pașii prin 2020, ți-am un BONUS: horoscopul tău detaliat pentru 2020!

Ianuarie este aici — fii pregătită, cu noul COSMO!

Cumpără ediția noastră print de la toate punctele de difuzare presă sau descarcă ediția digitală de pe: https://www.magzter.com/ .

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.