Cosmopolitan de februarie 2020 este aici!

Hei, Cosmo Girl! Ediția noastră de februarie este acum la toate punctele de difuzare a presei, cu un interviu inedit și un cover shoot special, prin care vei descoperi una dintre cele mai interesante super modele ale noii generații: Natalia Sveshnikova. Tăcută, grațioasă și de un profesionalism aproape matematic, Natalia a apărut deja de copertele multor publicații internaționale și și-a dezvoltat o carieră de prezentatoare TV de emisiuni științifice. Cine este Natalia Sveshnikova și de ce ar trebui să fii cu ochii pe ea în anul ce urmează, afli din noul număr al revistei Cosmo.

Mai mult, tot de azi poți descărca și ediția digitală de pe: https://www.magzter.com/RO/Burda-Romania/Cosmopolitan-Romania/Lifestyle/

De Diana Colcer

Fotografii de Edward Aninaru

Stilism: Amir Doboș

Hairstyle: Sorin Stratulat/ Beauty District

Make-up: Cecilia Rentea

Studio: The Brewery

Și mai avem încă 8 modele ale noului val care te vor seduce prin diversitatea felului lor de a fi. Asta în primul rând.

Februarie și-a câștigat de mult locul lui stabil și magic în sânul iubirii, peste tot din lume, iar anul acesta am decis să îl celebrăm în stilul nostru, plecând de la (așa cum spune colega noastră Diana Colcer la pagina 8) a ne aminti să ne iubim pe noi înșine ca să putem să îi iubim pe cei din jurul nostru. Pentru că, până la urmă, „cea mai lungă relație din viața noastră este aceea cu noi înșine.”

Așa că ți-am pregătit tot ce trebuie să știi despre Oscar 2020 — nu rata acest răsfăț vizual cu unii dintre cei mai cunocuți actori din prezent; cele mai cool concerte prin intermediul cărora poți sărbători Valentine´s Day;  câteva cărți numai bune pentru oricare este statusul relației tale; cele mai kinky hoteluri din lume și câteva propuneri pentru cum ai putea să te bucuri de ziua în plus de anul acesta. O zi poate face câte-o mie, mai ales când o ai în plus!

Avem și doi bărbați simpatici care te vor delecta: Penn Badgley cu playlist-ul său intim și Asa Butterfield cu revenirea lui în Sex Education… de data asta mult mai matur.

Pentru că nu se poate să treacă această lună fără să o lenjerie perfectă pentru momente sexy, colega noastră Anca Stăruială ți-a pregătit 25 de piese din care să alegi ce e pe sufletul tău. Și ca să ne fie mai ușor la job, oferă-ți în fiecare zi un boost de energie cu un look cool. Alege-ți, de asemenea, puloverul care să te încălzească și sutienul perfect pentru rochia de Valentine´s Day.

Ca să completezi ținuta, dar mai ales starea de spirit, colega noastră Ana-Maria Prunariu ți-a pregătit câteva materiale foarte folositoare: ce faci cu ridurile câștigate în urma pierderii kilogramelor în plus, cum combini parfumul cu maniciura, discuții aprinse despre fondul de ten și un ritual de îngrijire sănătos.

Serile de februarie sunt, fără doar și poate, cele mai leneșe din tot anul, așa că ia-ți timp doar pentru tine și află care este drumul de la romantism la echilibru, cum sunt de fapt actrițele din serialul Umbre, unde a dispărut dorința sexuală și cu ce am înlocuit-o și ce poți face în fiecare zi ca să estompezi încălzirea globală care ne afectează din ce în ce mai mult.

Aww, și nu rata o vizită virtuală în primul Muzeu al Vaginului din lume!

Februarie este aici — fii pregătită, cu noul COSMO!

Cumpără ediția noastră print de la toate punctele de difuzare presă sau descarcă ediția digitală de pe: https://www.magzter.com/ .

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.